2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Természetesen Piquenbauer 4 prez!Ilúvatar írta:Hát ez azért erős túlzásSuperMessi írta:Ronaldinho óta a legjobb igazolásunk.Mivan pl. Piqué -val?
Gondolom a balszélső posztra értette, hogy Ronaldinho óta a legjobb igazolásunk. Igaz, azóta konkrét balszélső nem is volt. Villa sem az.Ilúvatar írta:Hát ez azért erős túlzásSuperMessi írta:Ronaldinho óta a legjobb igazolásunk.Mivan pl. Piqué -val?
Vagy Maxwell-elIlúvatar írta:Hát ez azért erős túlzásSuperMessi írta:Ronaldinho óta a legjobb igazolásunk.Mivan pl. Piqué -val?
Pont én is erre figyeltem fel... Nem a szögletvonalról beszélsz?Chino írta: A leginkább az maradt meg bennem mikor kapott azt hiszem Pique-től egy túl hosszú labdát amiért 10-ből 9 ember nem is ment volna, de ő lenyomott egy olyan sprintet és még sikerült megmenteni.
Tényleg együtt játszanak évek óta.Enjoy írta:Brutálisan jó igazolás volt Villa, minden egyes euro centet megért a srác.
Féltem picit, hogy elveszik a szélen, de olyan mértékben lendületet adott, hogy öröm volt nézniIlletve szétnyújtja a pályát, teret ad a többieknek..
Amilyen passzot adott Iniestának a 4. gól előtt... mintha évek óta együtt játszanának.
Szóval örülök neki, ill. csak így tovább!