Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmi baj, nem volt gond belőle, pár perc csúszást kibír mindenki.El fanático írta:Bocsánat, hogy a képfeltöltés nem úgy sikerült, ahogy kellett volna - viszont volt, aki még így is le tudta szedni, a másik az, hogy nem tudtam róla, hogy a Rapid csak 10 letöltést engedne meg + külön megkérdeztem Mikitől - emlékszel, ugye?- hogy Rapidra jó lesz-e?
Amúgy első és utolsó volt, hogy ilyesmit Rapidra töltöttem fel, mert amúgy ha képeket teszek fel valakiknek, akkor a Yousendit-et szoktam használni.
Szóval: elnézést még1X!
MTV-n sokáig ment! (talán még most is néha)ozsimiki írta: ez-ez![]()
![]()
![]()
elmebetegeeeek
ez-ezP.U.Y.O.L. írta:Fist of Zen?ozsimiki írta:
nem erre, bár ezt is láttam, hanem olyasmi volt,h egy könyvtárszerűségben ültek 6-7en,és húztak valami kártyaféleségből, és amit húztak az alapján szivatták meg a többiek aki kihúzta,de elég kemény szivatások voltaktényleg fájdalmasak, csakazértse ugrik be,de valahol szerintem megvan a link
Tim biztos emlékszik rá:D
pl. http://www.youtube.com/watch?v=xGFXy7curhc
Fist of Zen?ozsimiki írta:
nem erre, bár ezt is láttam, hanem olyasmi volt,h egy könyvtárszerűségben ültek 6-7en,és húztak valami kártyaféleségből, és amit húztak az alapján szivatták meg a többiek aki kihúzta,de elég kemény szivatások voltaktényleg fájdalmasak, csakazértse ugrik be,de valahol szerintem megvan a link
Tim biztos emlékszik rá:D
nem erre, bár ezt is láttam, hanem olyasmi volt,h egy könyvtárszerűségben ültek 6-7en,és húztak valami kártyaféleségből, és amit húztak az alapján szivatták meg a többiek aki kihúzta,de elég kemény szivatások voltaklevproff írta:Én sejtem.ozsimiki írta:![]()
a jó kis vetélkedéseikről nem is beszélve, még 1-2 éve voltak linkelve elég merész vetélkedőkfájdalmasak:X biztos tudják páran,h melyikekre gondolok...
![]()
Arra gondolsz, amikor pl.: egy ilyen csúszdaszerűségen kellett dobinuk egy labdát, ami levert valami téglaszerűséget, és a téglék mögött egy meztelen nőci volt és társai?
Én sejtem.ozsimiki írta:![]()
a jó kis vetélkedéseikről nem is beszélve, még 1-2 éve voltak linkelve elég merész vetélkedőkfájdalmasak:X biztos tudják páran,h melyikekre gondolok...
Annyi a lényege,h kizárólag magyar sporttal foglalkozik a csatorna,erre utal a rövidítés.L.Messi 10 írta:Az a sport 1-2 kistesója, sok infót nemtok csak hogy 1-2 nb1-es mecset azon adnakXaviMessifan írta:nemtudja vki h mi ez az uj sport ado a sport m ?v az a sportklubb?:D
Zömével magyar sporteseményeket ad. Ennyit tudok róla. Nem csak foci, szóval nem értek egyet azzal, hogy nincs értelme. Gondolom lesz vagy van rajta kézilabda, vizilabda stb stb... Én nekem nincs, de ha jól tudom ebből áll az adó.XaviMessifan írta:nemtudja vki h mi ez az uj sport ado a sport m ?v az a sportklubb?:D
Így van a Sport TV legújabb adója. Csak magyar vonatkozású sporteseményeket adnak. (NB1, erős emberek (L.Messi 10 írta:Az a sport 1-2 kistesója, sok infót nemtok csak hogy 1-2 nb1-es mecset azon adnakXaviMessifan írta:nemtudja vki h mi ez az uj sport ado a sport m ?v az a sportklubb?:D
na akk annak sincs sok értelme:Dakk már sportklubom sincs:Djuhhhééé:S:DL.Messi 10 írta:Az a sport 1-2 kistesója, sok infót nemtok csak hogy 1-2 nb1-es mecset azon adnakXaviMessifan írta:nemtudja vki h mi ez az uj sport ado a sport m ?v az a sportklubb?:D
Az a sport 1-2 kistesója, sok infót nemtok csak hogy 1-2 nb1-es mecset azon adnakXaviMessifan írta:nemtudja vki h mi ez az uj sport ado a sport m ?v az a sportklubb?:D
Sajnos az a baja hogy ékezet van benne ha azokat kiszeded és úgy rakod fel újra akkor megköszönnénk!Nagyon de nagyonmiihii írta:Köszi szépen a gyorsaságodat.De,fel tudnád dobni máshova is esetleg?Mert nem engedi letölteni a RS.El fanático írta:Az "Eurobarcás találkozók" topikban nem akartam dupla hsz-t, ezért a jelenlévőket, akik már korábban csekkolták a topikot ezúton szólnék, hogy feldobtam a képek linkjét is a hsz.-em végére.
Jó szórakozást!
Köszönöm!
Köszi szépen a gyorsaságodat.De,fel tudnád dobni máshova is esetleg?Mert nem engedi letölteni a RS.El fanático írta:Az "Eurobarcás találkozók" topikban nem akartam dupla hsz-t, ezért a jelenlévőket, akik már korábban csekkolták a topikot ezúton szólnék, hogy feldobtam a képek linkjét is a hsz.-em végére.
Jó szórakozást!
Én már megtettem!messideco írta:http://www.goldenfoot.com/acm-on-line/H ... g2010.html
Szavazzunk minél többen Puyolra!
PR Telecom.Fecooo írta:melyik szolgáltatónál vagy?