Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.23. 23:39:48

tudomka958 írta: nem gondolom,hogy bojant,jeffrent, vagy akár pedrót is össze lehetne hasonlítani vele...
Nem erről van szó. Nyilván, én sem. Pedrót egyébként nem írnám egyértelműen az Ibrával összehasonlíthatatlan kategóriába. Vagyis igen. A Blaugrana szempontjából valóban az. Pedro csapatjátékos, saját nevelés, hasznosabban, jobban játszott eddig, mint ő. Nyilván némi szarkazmussal.

Vegyük azt, hogy Messi középen játszik. Tavaly többször láthattuk ezt a felállást, bár nem túl népszerű.

Ez esetben (4-2-3-1) játszhatna leginkább biztos kezdőként, viszont így Iniesta/Villa vagy jobb oldalon játszana, vagy egyáltalán nem. Nos, egyelőre utóbbi két srác mérföldekkel Ibra előtt jár. Nyilván Messi a meccsek úgy 10%-ban játszik majd klasszikus jobbszélsőt, más esetben viszont - ami sok-sok mérkőzést jelent - nekem úgy tűnik, nincs garantálva, hogy évi 12 millióért Ibrahimovicsra tényleg szükség van és helye is van. Még sérülésekkel kalkulálva sem mondhatom az ellenkezőjét. Az meg, hogy a meccsek 60%-ban padozzon, bőven luxus. De ha játszik, akkor a kiamaradó emberre - még Pedróra is, nem hogy Iniestáékra - névzve még nagyobb. Szóval imádkozzunk, hogy Iniesta ismét kidőljön fél évre, esetleg Guardiola gondol egyet, s a csapat utóbbi két évben legerősebb pontját, a védelmet megbontja, ami ezentúl három fősre redukálódik?

Egyébként várom az ötleteket, amire ugye már nem tellett, de az acmilan.hu-s kacsát két tucat embernek kommentálni és Boriellót szapulni hasznos, értelmes móka volt.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
barca1615
Jugador d'estrella

2010.08.23. 23:19:21

Nem lesz ebből semmi:) Ibra marad! Szerdán remélem el is Intézi a Milant egy duplával:)
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.23. 23:13:10

Nehogy már Boriello jöjjön,ő még a Milannak sem kell,nemhogy nekünk...És még mi pótoljuk a fizetését...Esetleg Messi meg Xavi nem kellene gratis?Kérem szépen,ez akkora baromság,mint Ibra orra... :lol: :D
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.08.23. 23:12:36

torrestoni írta:Én jelenleg tartózkodom, s úgy is maradni fog.

Viszont még nem lehet azt mondani, hogy a legkritikusabb dolgokban bizton előrelépés lesz hosszútávon, s hogy ezzel együtt a játéka is konstans jó lehet, lesz, valamint csapatemberré válik. Ezekkel még kár foglalkozni. Bíztató jel volt, de ebből - s az felkészülési szezonban sem brillírozott - nem lehet messzemenő következtetést levonni.

Ellenben, ha Messi továbbra is marad középen, Villának még mindig szuper a bal oldal, de akkor neki miképp lesz helye? A tavalyi évet, főleg a szezonhajrát látva (no meg a hétvégi bugit), Zlatan fog a jobbszélen lavírozni, vagy mint tavaly, úgy idén is végig egyedül Alves (nagyjából olyan hatásfokkal)?

Elég nehéz elképzelni, de Messit tartósan a jobbszélen még nehezebb. Persze, tavaly is láthattunk rá taktikai kísérleteket, viszont akkor ugye Keita/Iniesta/Pedro/Maxwell oldotta meg rendre a balszélt. Visoznt ott már van Villánk, aki kihagyhatatlan jelenleg. Szóval jelen állás szerint - azaz Messi középső támadó/trequartista szerepeltetése esetén - miképp van helye a csapatban, hol? Ki marad ki helyette?

Azt elképzelhetőnek tartom még mindig, hogy Rosellék elpasszolnák :D

Anyagi okokra hivatkozva, ha valóban van vevő, akkor el tudnám fogadni a távozása hírét. Persze, nem gond, hogy itt van, van bizalom, csak épp hely van-e?

Raiola nyilatkozataival pedig nem szabad foglalkozni. Ő a játékost képviseli, viszont ez sokat nem nyom a latba. Ha marad, marad, de ez nem rajtuk múlik.

nem gondolom,hogy bojant,jeffrent, vagy akár pedrót is össze lehetne hasonlítani vele...
barca1615
Jugador d'estrella

2010.08.23. 23:11:11

Ez az oldal amit belinkeltetek, 90%-ra veszi kb, hogy Ibra ott van.. Fórumba beleolvasgattam.. Ők meg már ROnie-IBra-Pato trióról beszélnek:D Az kemény...
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.23. 23:06:06

torrentkiller írta:engem ez a rész ütött meg rendesen:

"A Milan évi hatmillió eurót fizet a svéd támadónak, és a Barcelona ezt kiegészíti annyira, amennyit a katalán egyesületnél keresett."

de am szerintem nem lenne túl ildomos elengedni, így is elég szűk a keret. Ez a Boriello meg kb meg sem közelíti...
Borillo Ibráért ??? akkor ennyi erővel miért nem Roonie ?? :lol:
végül is ha hozná az aranylabdás formáját :P
de ien úgy se lesz

meghogy mi majd kipótljuk a fizetését ???
meg a *****
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.08.23. 22:49:18

engem ez a rész ütött meg rendesen:

"A Milan évi hatmillió eurót fizet a svéd támadónak, és a Barcelona ezt kiegészíti annyira, amennyit a katalán egyesületnél keresett."

de am szerintem nem lenne túl ildomos elengedni, így is elég szűk a keret. Ez a Boriello meg kb meg sem közelíti...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.08.23. 22:46:49

ez az év vicce :lol: :lol:

fele annyiért eladjuk mint vettük, adunk évente 6 millió eurót hogy kiegészítsük a fizetést és idejön helyette egy botlábú

de a kedvencem: A beszámoló szerint a Bajnokok Ligája-szereplés volt a döntő tényező Ibrahimovic klubváltásában.

lehet lemaradtam hogy nem indulunk idén?
ja nem, világos, a Milan sokkal esélyesebb hogy megnyerje
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.23. 22:36:04

http://acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_5047
:shock: Nem tudom,mi igaz ebből,de remélem,hogy semmi.

OFF:Lehet,ezt nem ebbe a topicba kellett volna,de hát végülis Ibráról van szó.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.23. 22:04:38

Én jelenleg tartózkodom, s úgy is maradni fog.

Viszont még nem lehet azt mondani, hogy a legkritikusabb dolgokban bizton előrelépés lesz hosszútávon, s hogy ezzel együtt a játéka is konstans jó lehet, lesz, valamint csapatemberré válik. Ezekkel még kár foglalkozni. Bíztató jel volt, de ebből - s az felkészülési szezonban sem brillírozott - nem lehet messzemenő következtetést levonni.

Ellenben, ha Messi továbbra is marad középen, Villának még mindig szuper a bal oldal, de akkor neki miképp lesz helye? A tavalyi évet, főleg a szezonhajrát látva (no meg a hétvégi bugit), Zlatan fog a jobbszélen lavírozni, vagy mint tavaly, úgy idén is végig egyedül Alves (nagyjából olyan hatásfokkal)?

Elég nehéz elképzelni, de Messit tartósan a jobbszélen még nehezebb. Persze, tavaly is láthattunk rá taktikai kísérleteket, viszont akkor ugye Keita/Iniesta/Pedro/Maxwell oldotta meg rendre a balszélt. Visoznt ott már van Villánk, aki kihagyhatatlan jelenleg. Szóval jelen állás szerint - azaz Messi középső támadó/trequartista szerepeltetése esetén - miképp van helye a csapatban, hol? Ki marad ki helyette?

Azt elképzelhetőnek tartom még mindig, hogy Rosellék elpasszolnák :D

Anyagi okokra hivatkozva, ha valóban van vevő, akkor el tudnám fogadni a távozása hírét. Persze, nem gond, hogy itt van, van bizalom, csak épp hely van-e?

Raiola nyilatkozataival pedig nem szabad foglalkozni. Ő a játékost képviseli, viszont ez sokat nem nyom a latba. Ha marad, marad, de ez nem rajtuk múlik.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.23. 21:46:57

Sztem Ibrahimovic marad. Legalábbis nagyon remélem. Egy évet mindenképp. Aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Idén hatalmas benne a bizonyítási vágy, de ha idén sem jön össze....akkor már egyértelmű h eladó, de akkor már neki is egyértelmű lesz, hogy tovább kell mennie ha akar vmit...de sztem idén bebizonyítja h mekkora játékos, és hozza az Ibrakadabra-szintet.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.08.23. 21:45:57

Azért ne feledjük, hogy a csapatnak nem volt baloldala tavaly, míg idén érkezett Villa, aki Messivel együtt vélhetően tudná tehermentesíteni Ibrát. Pont most nem kellene eladni.

Így is szűk a keret, és legalább van egy klasszikus centerünk. Ez a támadósor jó így.

Egyébként pedig egyetértek azzal a hozzászólóval, aki a Rosell és Pep közti összhang hiányát hangsúlyozza. Nekem eddig Rosell egy exhibicionista majomnak tűnik, aki a sokszor felszínes álláspontot képviselő sociók véleményét viszi mindenáron. Nem baj, ha az elnök karakteres, de fontos, hogy az edző szabad kezet kapjon. Főleg egy olyan tréner, aki világverő csapatot csinált a Barcából. És tegyük hozzá, hogy Csiga sem egy évre jött, ő mint tehetséges védő érkezett ide, nem mint világmegváltó. Puyol sem volt nagy spíler első idényében, még páran ki is röhögték. És nézzük, mi lett belőle! Ez az Özil-ügy is hülyén jött ki, Ibra kiárusítása lenne aztán a végső ballépés. Tavaly sem volt meg a keret mélysége, idén már mentek 4en, és jöttek ketten.
simonyitibi
Barça B

2010.08.23. 21:39:55

Tegyük felhogy van igazság Been hsz.-ban,valóban nem olyan varázsló,mint a törpék,de attól még egy kiváló focista,aki szerintem idén jobb lehet,mint tavaly volt,pedig,már az sem volt kevés,csak a Barcához mérten volt kevés,hisz itt magasak az elvárások,de hiba lenne eladni! A másik,hogy rengeteget buknánk rajta ,hisz méregdrágán vettük,és egy év multával szarért-húgyért továbbadjuk? Már Csigán is egy valag pénzt buktunk,Ibra ugyenez lenne,csak megsokszorozva!Az anyagi helyzet amúgy sem rózsás!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.23. 21:39:02

bowlinggolyo írta:Ennyi pénzért tutira nem fogja eladni a Barca

Nem tudom, amióta Rosell az elnök... :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.08.23. 21:36:38

Atlantis írta:Gyerekek, halkan megjegyezném azoknak akik voltak:
Ibra lehet eligazol? :lol:
Akkor ezek szerint nem a MU szerződés ajánlatát olvasta a félidőben hanem a Milanét XD

Egyébként Galliani azt nyilatkozta hogy 30 millió eurót+Boriellot adnák Ibraért.(milan hivatalos magyar honlapja) Ennyi pénzért tutira nem fogja eladni a Barca vagyis nagyon nagyon remélem.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Been
Barça B

2010.08.23. 21:15:24

Az 1 dolog hogy mindenki azzal vigasztalja magát hogy első szezon stb... Attól hogy most új szezon lesz attól ő még nem fog beleilleni ebbe a játékba továbbra se. Az én véleményem szerint ő mindig is egy előre tolt ék volt aki egyénieskedve oldja meg a dolgokat testi adottságaival. Bár soha nem vontam kétségbe technikai tudását. Jó játékos de nem ide való. Soha az életébe nem értett- a sokat passzolok, futok, küzdök és a 16oson belül sakk mattra játszom a helyzetet a CSAPATOMMAL- féle játékhoz. Amikor idejött akkor is egyénieskedve lőtte a gólokat. Amikor fenn van a pályán akkor a barca a hátsó és középső kitámadásainál mikor labdát szerez, sokszor ívelget amikor olyan játékosok vannak a középpályán mint Xavi és Iniesta. Kinek kell ez? Ne mondja senki hogy jelenleg a Barca nem megy többre Pedroval, Bojannal, Jeffrennel...! Ők mind technikásak, gyorsak, a barca futballjának szellemébe nőttek fel és sokkal jobban érzik a játékot a 'varázslókkal', emellett minden vágyuk hogy beküzdjék magukat a kezdőcsapatba. Szerintem sokkal értékesebbek Bojan szélről való befutásai és a többi fiatal játéka akik csapatként dolgoznak és nincs szükség arra hogy ráépítsen a többi játékos (ugyanis mindenki hosszú labdákkal keresi Ibrát!). Másrészről milyen hiányosság? Hát elől ott van Messi aki mind középen mind szélen bevethető. A másik oldalon pedig ott pörög Villa.

Milanba pontosan beleillene ha nagyon akar. Utolsó dolog pedig az, hogy nem nézem szívesen, hogy olyan emberek vannak a csapat körül mint az a Raiola vagymi.

sry a hosszú írásért de szerintem ezzel egyetértenek sokan.. :roll: :wink:
Kép
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.23. 21:10:04

En egyet nem ertek csak. Az van a fooldalon, hogy osszeultek a felek beszelni, de meg penzosszegekrol nem volt szo. Akkor mirol beszeltek? Milyen szep magas szal gyerek ez a Zlatan, meg, hogy hanyas cipot hord? Mi a kedvenc zeneje? :lol:
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.23. 21:00:42

ebbő csak annyi igaz hogy IBRA marad!

nagyon szűk a keret anelkul is hogy van Ibra, nemhogy még nemlesz!
A Robinho ugyről szó sincs! ..világosítsatok fel ha tévedek, de nemazt mondta Pep hogy nemkell neki?!
Kép
looka
Capitá del Barça

2010.08.23. 20:56:54

Úgy gondolom, Guardiola azért nem akar beszélni róla, mert ő tényleg szeretné megtartani, viszont Rosell el szeretné adni. Ellentét húzódhat Pep és az elnök között az átigazolások ügyében. Láthattuk ezt Csiga esetében és az Özil-ügy kapcsán is. Nagyon nem tetszik eddig Rosell ténykedése, a legfontosabb igazolás ügyében töketlen volt, most meg nem veszi figyelembe Pep és a játékos akaratát? Ennyire nem kellene éreztetni, hogy ki a főnök... Nagyon remélem, hogy nem sikerül eladnia a svédet a Milannak, főleg nem Borielloért cserébe, ez a csere még viccnek is rossz.
Ráadásul ha csak pénzt kapnánk Ibráért akkor nem hiszem, hogy az meghaladná a 20 millát... annyit pedig a cipője is megér!
Remélem marad és megmutatja, hogy ki is az a Zlatan Ibrahimovic!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.23. 20:53:35

Szerintem meg hülyeség erről beszélni.
Pep szeretné hogy Ibra maradjon, Ibra jól érzi itt magát, az ügynöke szerint 99.9%, hogy marad. Még az óvszer használata sem ennyire biztos.
Robinho meg szóba sem jött.
Továbbá így sem teljes a keretünk, és azt mondták, hogy lehet, hogy érkezik valaki...nem távozik!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.23. 20:50:24

Cali írta:Ha eladnák Ibrát, mégis milyen keretünk lenne? Ígyis elég szűk, nemhogy nélküle. Mostanában már nem nagyon tetszett a Barca igazoláspolitikája, de ha ezt meghúzzák, hogy egy év után eladják, akkor nagyot csalódok a Barcában(vezetőségben és Guardiolában).
Ha tényleg eladnánk, szerintem 100%, hogy jönne Robinho, és akkor Villa lenne a középcsatár, Robinho meg balszélen. :roll:
Amugy, ha lehet hinni ennek a Raiolának, (ami a cikkben is benne van), Pep számol Ibrával.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Cali
Entrenador del Barça

2010.08.23. 20:47:09

Ha eladnák Ibrát, mégis milyen keretünk lenne? Ígyis elég szűk, nemhogy nélküle. Mostanában már nem nagyon tetszett a Barca igazoláspolitikája, de ha ezt meghúzzák, hogy egy év után eladják, akkor nagyot csalódok a Barcában(vezetőségben és Guardiolában).
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.23. 20:42:46

Raiola: „Nagyon hízelgő számunkra a Milan hívása, de 99.9 százalék, hogy Ibra marad a Barcában. Beszéltünk Guardiolával, és azt mondta, hogy nem szeretné eladni” Csigával is ez volt, aztán mégis el lett adva. :? Nem tetszik nekem ez a Rosell...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.23. 14:55:31

vlxe írta:Erről van szó... Fontos 3 pontokat szerzett nekünk csak a saját góljaival... Madrid, Mallorca elleni idegenbeli! Tudom, hogy ez még egy ilyen csapatban, mint a Barcelona nem feltétlen elég, viszont tényleg az idény elején sorra hozta a gólokat, és osztotta a passzokat! Ibrát valahogy a sérülése törte meg, ezután nehezen tudott formába kerülni... Meglátjuk ebben az idényben mit művel, majd azután lehet törni a pálcát felette ez tuti... egyenlőre várjuk ki mi fog történni 8)
Ámen!
Én továbbra is tartom azt, hogy első szezonra nem is vártam tőle többet.
Én hiszem is meg tudom is, hogy idén jobb lesz.

Villától viszont többet várok első idényre, mert ő eddig is a Primera Divisionba vitézkedett.

Szóval nagyon szurkolok egy termékeny Villa-Ibra-Messi triónak.
Egy biztos névre pokolian félelmetes.
Főleg úgy hogy tudom, mögöttük olyan fiatalok állnak mint, Pedro vagy Bojan.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt