Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem erről van szó. Nyilván, én sem. Pedrót egyébként nem írnám egyértelműen az Ibrával összehasonlíthatatlan kategóriába. Vagyis igen. A Blaugrana szempontjából valóban az. Pedro csapatjátékos, saját nevelés, hasznosabban, jobban játszott eddig, mint ő. Nyilván némi szarkazmussal.tudomka958 írta: nem gondolom,hogy bojant,jeffrent, vagy akár pedrót is össze lehetne hasonlítani vele...
torrestoni írta:Én jelenleg tartózkodom, s úgy is maradni fog.
Viszont még nem lehet azt mondani, hogy a legkritikusabb dolgokban bizton előrelépés lesz hosszútávon, s hogy ezzel együtt a játéka is konstans jó lehet, lesz, valamint csapatemberré válik. Ezekkel még kár foglalkozni. Bíztató jel volt, de ebből - s az felkészülési szezonban sem brillírozott - nem lehet messzemenő következtetést levonni.
Ellenben, ha Messi továbbra is marad középen, Villának még mindig szuper a bal oldal, de akkor neki miképp lesz helye? A tavalyi évet, főleg a szezonhajrát látva (no meg a hétvégi bugit), Zlatan fog a jobbszélen lavírozni, vagy mint tavaly, úgy idén is végig egyedül Alves (nagyjából olyan hatásfokkal)?
Elég nehéz elképzelni, de Messit tartósan a jobbszélen még nehezebb. Persze, tavaly is láthattunk rá taktikai kísérleteket, viszont akkor ugye Keita/Iniesta/Pedro/Maxwell oldotta meg rendre a balszélt. Visoznt ott már van Villánk, aki kihagyhatatlan jelenleg. Szóval jelen állás szerint - azaz Messi középső támadó/trequartista szerepeltetése esetén - miképp van helye a csapatban, hol? Ki marad ki helyette?
Azt elképzelhetőnek tartom még mindig, hogy Rosellék elpasszolnák![]()
Anyagi okokra hivatkozva, ha valóban van vevő, akkor el tudnám fogadni a távozása hírét. Persze, nem gond, hogy itt van, van bizalom, csak épp hely van-e?
Raiola nyilatkozataival pedig nem szabad foglalkozni. Ő a játékost képviseli, viszont ez sokat nem nyom a latba. Ha marad, marad, de ez nem rajtuk múlik.
Borillo Ibráért ??? akkor ennyi erővel miért nem Roonie ??torrentkiller írta:engem ez a rész ütött meg rendesen:
"A Milan évi hatmillió eurót fizet a svéd támadónak, és a Barcelona ezt kiegészíti annyira, amennyit a katalán egyesületnél keresett."
de am szerintem nem lenne túl ildomos elengedni, így is elég szűk a keret. Ez a Boriello meg kb meg sem közelíti...
bowlinggolyo írta:Ennyi pénzért tutira nem fogja eladni a Barca
Akkor ezek szerint nem a MU szerződés ajánlatát olvasta a félidőben hanem a Milanét XDAtlantis írta:Gyerekek, halkan megjegyezném azoknak akik voltak:
Ibra lehet eligazol?
Ha tényleg eladnánk, szerintem 100%, hogy jönne Robinho, és akkor Villa lenne a középcsatár, Robinho meg balszélen.Cali írta:Ha eladnák Ibrát, mégis milyen keretünk lenne? Ígyis elég szűk, nemhogy nélküle. Mostanában már nem nagyon tetszett a Barca igazoláspolitikája, de ha ezt meghúzzák, hogy egy év után eladják, akkor nagyot csalódok a Barcában(vezetőségben és Guardiolában).
Ámen!vlxe írta:Erről van szó... Fontos 3 pontokat szerzett nekünk csak a saját góljaival... Madrid, Mallorca elleni idegenbeli! Tudom, hogy ez még egy ilyen csapatban, mint a Barcelona nem feltétlen elég, viszont tényleg az idény elején sorra hozta a gólokat, és osztotta a passzokat! Ibrát valahogy a sérülése törte meg, ezután nehezen tudott formába kerülni... Meglátjuk ebben az idényben mit művel, majd azután lehet törni a pálcát felette ez tuti... egyenlőre várjuk ki mi fog történni