Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.24. 23:43:41

Az a baj, hogy meg sem próbálta annak idején pl. Ronaldinhot itt tartani és esetleg az edzés módszereivel újból felpörgetni, mint pl. tavaly Leonardo a Milanban!!!
Eto'o mindent megtett a pályán, fantasztikus volt, de ő elzavarta!!!
Henry tavaly nagyon jól tolta, a legjobb szezonja volt a Barcában és idén is jó lett volna, ha megkapta vlna a bizalmat!!!
Tavaly idehozta Ibrát, aki nem vált be, de azért ennyi pénzért ide-oda dobálni??? Ez a Real stílusa!!!
Idén elküldette a sziklát, Tourét, aki mindenképp meg kellett volna tatani!!! Ha kell akkor pl. Keita árán...
OK, hogy bízzunk a fiatalokban, de lassan már úgy érzem ez itt az Arsenal. Hosszú távon nem lesz ez jó!!! Nagyon remélem ha Ibrát elengedik, azért teszik, hogy helyet csináljanak egy igazolásnak, nem pedig egy újabb sokadik ifinek!! Ne értsetek félre, eddig örültem nekik nagyon, de mindennek megvan a határa!!!
Ide kell hozni Robinhot és akkor középen Villa/Bojan játszhatnak!
Henry-nak mennie kellett. Ott volt már Pedro a helyére. Ibra meg szerintem nem volt olyan rossz.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.24. 23:27:35

tothmark írta:Én emlékszek pl a Zaragoza elleni góljára is: http://www.youtube.com/watch?v=btFBt8pC ... ure=search
Szerintem (eddig) a legszebb megmozdulása torony magasan a Racing ellen volt. http://www.youtube.com/watch?v=7HHW4s3vPpw (1.07-nél)

Hogy ne legyen teljesen OFF: ezzel a cikkel már el is érték, amit akartak. Egész nap téma volt (itt a fórumon is, ahogy mindenhol máshol is valószínűleg) annak ellenére, hogy bármilyen valóságalapja lenne. Remélem holnap megjelenik egy olyan cikk, hogy "Ibra a Milan kapujában", mert akkor biztos, hogy marad! :D
tothmark
Barça B

2010.08.24. 23:05:02

Én emlékszek pl a Zaragoza elleni góljára is: http://www.youtube.com/watch?v=btFBt8pC ... ure=search
azulgranado
Barça C

2010.08.24. 22:39:14

Nem tudom mit problémáztok,mert elmegy egy évre kölcsönbe a digókhoz.Minden hogyan jól járunk, anyagiakban is, és a játék képét se rontja tovább.Nem hinném,hogy ilyen gyenge mutatvány után valaki is fizetne érte komoly összeget.

12 milka megmarad, amit nem a Barca fizet,és egy év után,ha komolyabban bugdácsol, talán még vissza is kapjuk az árát,és megszabadulhatunk tőle.A csapatot is meg bontaná ,mint cserepados ki tudja hányadik ember a csapatban (5.a csatárok közöt)és Messi után övé a legnagyobb fizetés.Nem lehet egy napon említeni a csapatban betöltött szerepét tekintve Xavival,Iniestaval,Alvessel,Piquével vagy Valdessel sem, akik alatta helyezkednek el a fizetési ranglétrán.

Ami a játékot illeti, nem kell végre arra várni,hogy lássunk már valamit ”A NAGY”Ibrától,nem lassítja majd a játékot,nem kell azt nézni ,hogy nem képes egy cselt végrehajtani,és nem fog úgy kinézni a művészek mellet,hogy ki ez a balfék.Valaki,ha a madridi és az Arsenal gólokon kívül emlékszik valamire,írja le.
Subinho
Director del Fútbol

2010.08.24. 22:06:06

Az a baj, hogy meg sem próbálta annak idején pl. Ronaldinhot itt tartani és esetleg az edzés módszereivel újból felpörgetni, mint pl. tavaly Leonardo a Milanban!!!
Eto'o mindent megtett a pályán, fantasztikus volt, de ő elzavarta!!!
Henry tavaly nagyon jól tolta, a legjobb szezonja volt a Barcában és idén is jó lett volna, ha megkapta vlna a bizalmat!!!
Tavaly idehozta Ibrát, aki nem vált be, de azért ennyi pénzért ide-oda dobálni??? Ez a Real stílusa!!!
Idén elküldette a sziklát, Tourét, aki mindenképp meg kellett volna tatani!!! Ha kell akkor pl. Keita árán...
OK, hogy bízzunk a fiatalokban, de lassan már úgy érzem ez itt az Arsenal. Hosszú távon nem lesz ez jó!!! Nagyon remélem ha Ibrát elengedik, azért teszik, hogy helyet csináljanak egy igazolásnak, nem pedig egy újabb sokadik ifinek!! Ne értsetek félre, eddig örültem nekik nagyon, de mindennek megvan a határa!!!
Ide kell hozni Robinhot és akkor középen Villa/Bojan játszhatnak!
andris871120
Jugador del Barça

2010.08.24. 22:02:10

Ti idióták vagytok. Olyanokról beszéltek ami még be sem következett. Megutáltok egy edződ azért mert olyat igazolt aki nem vált be. Minden csapatnál van ilyen.
Ha eladnak egy olyan keliberü játékost mint Ibra biztosan megpróbálnak hozni helyette egy ugyan olyan jó játékost. Az már mindegy hogy középpályára vagy a csatársorba.
Ha a híreket vesszük alapul akkor már a barcába kellene játszani Özilnek, Matanak, Fabregasnak, Masceranonak, Robinhonak. Ezen a nyáron már mind az öt emberről lehetett olyat olvasni hogy a Barcáé.
Egy hét van az átigazolási szezonból. Ha el is adják Ibrát biztosan csak ugy fogják ha már a Barca is megegyezik egy kiszemeltel vagy ha az edző azt mondja hogy meg tudja oldalni a fiatalokkal. Egy 19 fős keretet már nem lehet tovább szükíteni.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.24. 21:48:36

Egy dolgot ne feledjetek: úgy tűnik Pep teljhatalma már a múlté...

Én biztos vagyok benne, hogy Pep igencsak ragaszkodna Ibrához, s ha végül eladják, abban Rosellék játszanak főszerepet. hogy ez most anyagi okok, vagy szimpátia kérdés, esetleg ők favorizálnának mást helyette, nem tudni. Viszont a leigazolásában Pep bőven benne volt - még ha végül is egyfajta kényszermegoldás volt a kapkodás végén.

Szóval, én egészségesnek találom, hogy Pepnek nincs már abszolút, megvétózhatatlan beleszólása egy-egy játékos sorsába. Ez egy jó pont Junta Directivának!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.24. 21:23:11

hortobagyikrisz írta:
FtcSikiHun írta:
hortobagyikrisz írta:

Miért utálnád meg??? Hisz van csatár bőven
Talán mert Pep kérte, hogy vegyük meg, és emberfeletti áron vettük meg, egy év után meg egyből továbbpasszolja, úgy, hogy nem is játszott olyan rosszul, és ismét pénzt bukunk.
Továbbá Eto'o sincs már itt szintén Pep miatt.
Azok a játékosok akik azóta elmentek mióta Pep itt van euró milliókba kerültek régen is és nem tudtak oéyan eredményeket elérni mint ez az edző ezzel a csapattal!!!

Nem hinném,hogy meg kellen utálni.Nyert velünk 2 év alatt 8 kupát,Riijkard 5 év alatt nyert összesen-azt hiszem-5-öt.

OFF:hortobagyikrisz ment egy PÜ.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.08.24. 21:19:15

Mi szurkolók, ebbe az egészbe nem tudunk bele látni. Sem innen Magyarországról, sem Katalóniából szerintem. Mégis, ami eddig leszűrödőtt az az, hogy Zlatan (foggal-körömmel ? ), de maradni akar. Ő itt akar bizonyítani. Vagy Pep, vagy Rosell kezét/szagát lehet érezni a dolgban. És ha így van, akkor nagyon lejáratják magukat. Ha így van, ismétlem HA így van, akkor igazi vesztes (emberileg és mindenhogyan) az Zlatan. Nem irigyelném ilyen helyzetben: Maradni akar, bizonyítani, a társak is úgy néz ki, hogy csipázzák a búráját. Vissza is vett, az önző /fatytyopó sítlusából.. és erre tessék... el akarják őt is űzni, mintha valami boszorkány lenne....
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.24. 21:10:01

Még nem ment sehova Ibra és Masch sem jött. Szóval felesleges szívni egymás vérét. Főleg a sajátotokat
hortobagyikrisz
Barça C

2010.08.24. 21:08:29

FtcSikiHun írta:
hortobagyikrisz írta:

Talán mert Pep kérte, hogy vegyük meg, és emberfeletti áron vettük meg, egy év után meg egyből továbbpasszolja, úgy, hogy nem is játszott olyan rosszul, és ismét pénzt bukunk.
Azok a játékosok akik azóta elmentek mióta Pep itt van euró milliókba kerültek régen is és nem tudtak oéyan eredményeket elérni mint ez az edző ezzel a csapattal!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.24. 20:53:46

hortobagyikrisz írta:
OvaMind írta:Eléggé megutálnám Pepet emberileg, ha elengedné Ibrát az utolsó szakaszban. Az eddig is szűk keret így még karcsúbb lenne. Yaya és Eto'o elüldözése után ez megint igencsak gáz lenne. Remélem,hogy hápog az egész.

Miért utálnád meg??? Hisz van csatár bőven és hát 5-6 nap alatt még lehet vásárolni Ibra árából a középpályára játékosokat!!! Oda elöbb kéne valaki mint előre és hát az évi 12 milla is sok ám amit a svéd keres!!! A keresetéből 3 középpályás éves fizetése meg van majdnem!!!!
azért utálná meg, mert nem azért jött Zlatan, mert Pep őt akarta mindenáron, hanem mert csak így tudott megszabadulni Samutól, tehát nem az volt az elsődleges, h sikerüljön jó csatárt hozni, hanem, h Samu eltűnjön, ez pedig nem volt éppen "szép"...
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.24. 20:44:18

hortobagyikrisz írta:

Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
hortobagyikrisz
Barça C

2010.08.24. 20:41:05

OvaMind írta:Eléggé megutálnám Pepet emberileg, ha elengedné Ibrát az utolsó szakaszban. Az eddig is szűk keret így még karcsúbb lenne. Yaya és Eto'o elüldözése után ez megint igencsak gáz lenne. Remélem,hogy hápog az egész.

Miért utálnád meg??? Hisz van csatár bőven és hát 5-6 nap alatt még lehet vásárolni Ibra árából a középpályára játékosokat!!! Oda elöbb kéne valaki mint előre és hát az évi 12 milla is sok ám amit a svéd keres!!! A keresetéből 3 középpályás éves fizetése meg van majdnem!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.24. 20:20:30

Cali írta:
ab1daL írta:Na ha kell Pepnek Mascherano, akkor hamarosan lekéne zárni az ügyet, ugyanis a City ajánlatot tett érte, igaz csak 12 milliót ajánlottak, de idővel lehet ez több is. Nem hinném, hogy ha a city komolyan gondolja Masche leigazolását, sok esélyünk lenne ellenük versenyezni. :? :wink:
Hatalmas nagy szükségük lehet egy 78. VKP-ra... :roll:
Ráadásul Yaya Touré mellé... :cry: ](*,)
Bár tuti, hogy kacsa de ennek a gondolata is felháborít.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Cali
Entrenador del Barça

2010.08.24. 20:12:41

ab1daL írta:Na ha kell Pepnek Mascherano, akkor hamarosan lekéne zárni az ügyet, ugyanis a City ajánlatot tett érte, igaz csak 12 milliót ajánlottak, de idővel lehet ez több is. Nem hinném, hogy ha a city komolyan gondolja Masche leigazolását, sok esélyünk lenne ellenük versenyezni. :? :wink:
Hatalmas nagy szükségük lehet egy 78. VKP-ra... :roll:
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.24. 20:10:31

Na ha kell Pepnek Mascherano, akkor hamarosan lekéne zárni az ügyet, ugyanis a City ajánlatot tett érte, igaz csak 12 milliót ajánlottak, amit elvileg maga Mascherano utasított vissza. :D Idővel lesz ez nagyobb összeg is úgyérzem. Nem hinném, hogy ha a city komolyan gondolja Masche leigazolását, sok esélyünk lenne ellenük versenyezni. :? :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.24. 16:40:17

FCBPOWER írta:Én nem tudom már mit higgyek, de baromi idegesítő ami a Cesc szappanopera óta zajlik. Előbbinek vége lett nagy nehezen , erre jön a folytatás, csak éppen Zlatannal... Ha akar menjen már, csak ne ez legyen már megint. Egyébként szerintem 0 az igazság tartalma , Inter után nem fog elmenni a Milanba , főleg úgy , hogy ott nem nagyon van esélye bármit is nyerni. Bl-t akar itt nyerhet, ott tutira nem.
Nem is ő akar elmenni. Pep vagy/és Rosell bűvészkedik. :? :?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
FCBPOWER
Barça B

2010.08.24. 15:54:27

Én nem tudom már mit higgyek, de baromi idegesítő ami a Cesc szappanopera óta zajlik. Előbbinek vége lett nagy nehezen , erre jön a folytatás, csak éppen Zlatannal... Ha akar menjen már, csak ne ez legyen már megint. Egyébként szerintem 0 az igazság tartalma , Inter után nem fog elmenni a Milanba , főleg úgy , hogy ott nem nagyon van esélye bármit is nyerni. Bl-t akar itt nyerhet, ott tutira nem.
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
menczel
Entrenador del Barça

2010.08.24. 14:55:20

Én annak hiszek amit a szememmel látok: IBra maradni akar. Egész metakommunikációja, sőt a nyilatkozatai is erre utalnak. Ráadásul neki már tényleg rohadásig van lóvéja, az egyetlen fontos dolog számára: Bl cím. És erre velünk van a legtöbb esélye.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.08.24. 14:52:47

Eléggé megutálnám Pepet emberileg, ha elengedné Ibrát az utolsó szakaszban. Az eddig is szűk keret így még karcsúbb lenne. Yaya és Eto'o elüldözése után ez megint igencsak gáz lenne. Remélem,hogy hápog az egész.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.24. 14:45:21

daffy írta:most akkor ki is hazudott? ibra ügynöke+pep? vagy ki a hunyó az ügyben?
Szerintem, vagy legalábbis remélem, a média... :)
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.08.24. 14:41:35

Cserealapnak majd bedobják Ronaldinhot vagy ha már védekező középpályást keresünk akkor Flaminit! :) Továbbra is azt gondolom, hogy nagy hiba lenne elengedni Ibrát, hiszen akkor elől is kevesen lennénk, mert az alap Pedro-Villa-Messi mellé, csak Bojan és Jeffren maradna! Oké, hogy Ini is tud feljebb játszani, de középpályán vagyunk a legkarcsúbbak.
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.24. 14:24:59

Nem, nem gondolom daffy. Ahogy azt sem gondolom, hogy Boriello bármilyen formában belekerülne az üzletbe. Csak ha már választani kell akkor mennyivel jobban hangzik az én verzióm :)
De továbbra is tartom, hogy a Milan-nak nincsen ennyi pénze egy játékosra. Fabiano-t 3 év alatt nem tudták "kifizetni" akkor majd pont az 50 millás Ibrát fogják tudni akinek a fizetése is fényévekkel nagyobb lenne mint a brazilé!?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Vash
Barça C

2010.08.24. 14:21:31

Ibra 100x jobb mint Boriello. Arra meg esély sincsen h Patót + pénzt adjanak érte tehát sztem a tárgyalások is értelmetlenek.
"Lehetetlennek tartom, hogy otthonukban legyőzzük a katalánokat. Elsöprő lendületben vannak, biztos vagyok benne, hogy ez az ő évük lesz" - Bernd Schuster

Més que un club !
Lezárt