Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Henry-nak mennie kellett. Ott volt már Pedro a helyére. Ibra meg szerintem nem volt olyan rossz.Az a baj, hogy meg sem próbálta annak idején pl. Ronaldinhot itt tartani és esetleg az edzés módszereivel újból felpörgetni, mint pl. tavaly Leonardo a Milanban!!!
Eto'o mindent megtett a pályán, fantasztikus volt, de ő elzavarta!!!
Henry tavaly nagyon jól tolta, a legjobb szezonja volt a Barcában és idén is jó lett volna, ha megkapta vlna a bizalmat!!!
Tavaly idehozta Ibrát, aki nem vált be, de azért ennyi pénzért ide-oda dobálni??? Ez a Real stílusa!!!
Idén elküldette a sziklát, Tourét, aki mindenképp meg kellett volna tatani!!! Ha kell akkor pl. Keita árán...
OK, hogy bízzunk a fiatalokban, de lassan már úgy érzem ez itt az Arsenal. Hosszú távon nem lesz ez jó!!! Nagyon remélem ha Ibrát elengedik, azért teszik, hogy helyet csináljanak egy igazolásnak, nem pedig egy újabb sokadik ifinek!! Ne értsetek félre, eddig örültem nekik nagyon, de mindennek megvan a határa!!!
Ide kell hozni Robinhot és akkor középen Villa/Bojan játszhatnak!
Szerintem (eddig) a legszebb megmozdulása torony magasan a Racing ellen volt. http://www.youtube.com/watch?v=7HHW4s3vPpw (1.07-nél)tothmark írta:Én emlékszek pl a Zaragoza elleni góljára is: http://www.youtube.com/watch?v=btFBt8pC ... ure=search
hortobagyikrisz írta:Azok a játékosok akik azóta elmentek mióta Pep itt van euró milliókba kerültek régen is és nem tudtak oéyan eredményeket elérni mint ez az edző ezzel a csapattal!!!FtcSikiHun írta:Talán mert Pep kérte, hogy vegyük meg, és emberfeletti áron vettük meg, egy év után meg egyből továbbpasszolja, úgy, hogy nem is játszott olyan rosszul, és ismét pénzt bukunk.hortobagyikrisz írta:
Miért utálnád meg??? Hisz van csatár bőven
Továbbá Eto'o sincs már itt szintén Pep miatt.
Azok a játékosok akik azóta elmentek mióta Pep itt van euró milliókba kerültek régen is és nem tudtak oéyan eredményeket elérni mint ez az edző ezzel a csapattal!!!FtcSikiHun írta:Talán mert Pep kérte, hogy vegyük meg, és emberfeletti áron vettük meg, egy év után meg egyből továbbpasszolja, úgy, hogy nem is játszott olyan rosszul, és ismét pénzt bukunk.hortobagyikrisz írta:
Továbbá Eto'o sincs már itt szintén Pep miatt.
azért utálná meg, mert nem azért jött Zlatan, mert Pep őt akarta mindenáron, hanem mert csak így tudott megszabadulni Samutól, tehát nem az volt az elsődleges, h sikerüljön jó csatárt hozni, hanem, h Samu eltűnjön, ez pedig nem volt éppen "szép"...hortobagyikrisz írta:OvaMind írta:Eléggé megutálnám Pepet emberileg, ha elengedné Ibrát az utolsó szakaszban. Az eddig is szűk keret így még karcsúbb lenne. Yaya és Eto'o elüldözése után ez megint igencsak gáz lenne. Remélem,hogy hápog az egész.
Miért utálnád meg??? Hisz van csatár bőven és hát 5-6 nap alatt még lehet vásárolni Ibra árából a középpályára játékosokat!!! Oda elöbb kéne valaki mint előre és hát az évi 12 milla is sok ám amit a svéd keres!!! A keresetéből 3 középpályás éves fizetése meg van majdnem!!!!
Talán mert Pep kérte, hogy vegyük meg, és emberfeletti áron vettük meg, egy év után meg egyből továbbpasszolja, úgy, hogy nem is játszott olyan rosszul, és ismét pénzt bukunk.hortobagyikrisz írta:
OvaMind írta:Eléggé megutálnám Pepet emberileg, ha elengedné Ibrát az utolsó szakaszban. Az eddig is szűk keret így még karcsúbb lenne. Yaya és Eto'o elüldözése után ez megint igencsak gáz lenne. Remélem,hogy hápog az egész.
Ráadásul Yaya Touré mellé...Cali írta:Hatalmas nagy szükségük lehet egy 78. VKP-ra...ab1daL írta:Na ha kell Pepnek Mascherano, akkor hamarosan lekéne zárni az ügyet, ugyanis a City ajánlatot tett érte, igaz csak 12 milliót ajánlottak, de idővel lehet ez több is. Nem hinném, hogy ha a city komolyan gondolja Masche leigazolását, sok esélyünk lenne ellenük versenyezni.![]()
Hatalmas nagy szükségük lehet egy 78. VKP-ra...ab1daL írta:Na ha kell Pepnek Mascherano, akkor hamarosan lekéne zárni az ügyet, ugyanis a City ajánlatot tett érte, igaz csak 12 milliót ajánlottak, de idővel lehet ez több is. Nem hinném, hogy ha a city komolyan gondolja Masche leigazolását, sok esélyünk lenne ellenük versenyezni.![]()
Nem is ő akar elmenni. Pep vagy/és Rosell bűvészkedik.FCBPOWER írta:Én nem tudom már mit higgyek, de baromi idegesítő ami a Cesc szappanopera óta zajlik. Előbbinek vége lett nagy nehezen , erre jön a folytatás, csak éppen Zlatannal... Ha akar menjen már, csak ne ez legyen már megint. Egyébként szerintem 0 az igazság tartalma , Inter után nem fog elmenni a Milanba , főleg úgy , hogy ott nem nagyon van esélye bármit is nyerni. Bl-t akar itt nyerhet, ott tutira nem.
Szerintem, vagy legalábbis remélem, a média...daffy írta:most akkor ki is hazudott? ibra ügynöke+pep? vagy ki a hunyó az ügyben?