Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LOLmucs1 írta:Hello!
Én szivesen lemennék erre a focira, csak nem ismerek senkit, meg vidéki is vagyok, meg fiatal, 13 éves, ti meg biztos idősebbek vagytok....![]()
Szoval Inter!!!Én ott leszek, de előbb focizzunk holnap!megint sokan leszünk, vagy szoljak 1-2 havernak? az a multkori 3 csapatos szerintem elég jo volt!
Ne legyetek ilyen önbizalomhiányosak.Z. Iván írta:AjajjMelkor írta:Jó lenne ha jelezné, ha valaki nem tud jönni!
Úgyhogy én most jelzem....![]()
A szombati térdsérülésem még nem jött rendbe, ezért nem akarok kockáztati, nehogy nagyobb baj legyen.....
Viszont szurkolni mindenképpen jövök!!Azért ez már így komoly veszteség, a két kezdö védö nélkül kell majd játszanunk. Alig maradtunk hátra
![]()
De akkor jobbulást
De bizony oda léptünk neki! Nem is egyszer! Csak az volt a gond, hogy a labda helyett a bokáját daráltuk a srácnak, mert úgy el dugta előlünk a bőrt, hogy az jaj...Ronaldinho 17 írta:A kezem még fáj,leginkább amikor megmozdítomde már jobban van mint tegnap,sztem 2-3 nap és nem lesz gond(remélem)
A játékunk megint gyenge volt sajnos,a falábú srác egyedül végigcselezett minket,senki nem lépett oda nekiBÍZOM a jobb folytatásban,és abban hogy jövőhéten végre nyerünk,szombaton foci!
Üdv!
No persze! És Bercy... de tudod, őt nem lehet veletek egy hozzászólásban említeni!!!barcafan írta:na meg Bercy...Silvanus írta:Jó is lesz, mert a tegnapi teljesítményed egyenlő volt a 0-val!!!Melkor írta:"Mindenki nézzen magába (ahogy én is teszem) és gondolja át, hogy mit rontott el, mit csinálhat jobban a következő meccsen!"
Igenis! Akkor én most megígérem, hogy a jövő héten már játszom!![]()
Azért jó fej vagy, hogy eljöttél! És Barcafan is!ö is sérült, és lejött
a csapat az elsö...
![]()
. választhattam, h vagy a svédek ellenire megyek, vagy a halasztok se vagy mi ellen. Jól döntöttem
![]()
és Grat a csapatnak
Jó is lesz, mert a tegnapi teljesítményed egyenlő volt a 0-val!!!Melkor írta:"Mindenki nézzen magába (ahogy én is teszem) és gondolja át, hogy mit rontott el, mit csinálhat jobban a következő meccsen!"
Igenis! Akkor én most megígérem, hogy a jövő héten már játszom!
Egyedül a mi eredményünk nincs kitöltve az első fordulóból. Érdekes, hogy aki utánunk játszott, azoké megvan. Lehet, hogy a spori eltévedt meccs után és nem adta le a eredményt.Silvanus írta:És közben ráleltem a bajnokság kiírására, íme a link:
http://www.bajnoksagok.hu/modules.php?n ... le=fixture