Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy jó hír, remélem sokszor fog játszani a kezdőben! Még nem nagyon hallottam a gyerekről, mivel nem nézek magyar focit, de remélem, hogy tehetséges játékos és gyorsan felveszi a ritmust! Sok sikert!
én nem féltem őket, fogják azt hozni mint tavaly kb. AtMa remélem nem csak ellenünk hozza már a fekete péterségét és egy normális szezonkezdettel, nekivágnak az idénynek, Sevilla meg belekezd, de majd elfárad, ah szokta.... Kisebb csapatok viszont okozhatnak meglepetést, Sociedad, Hércules. Várom már a rajtot...Lionel85 írta:Na, Alexis is lelépett a Valenciából. Hát így semmi esetre sem fog beleszólni a csapat a nagyok dolgába, jó, ha a középmezőnyben végez majd és akkor finoman fogalmaztam. Nagyon szétkapták idén a csapatot, kérdés, hogy mit tudnak teljesíteni az új idényben. Sokat nem várok tőlük. Nehéz helyzetben lehetnek a szurkolók.
Nem lesz nehéz nekik,Squillacit pótolni,mert nem valami nagy játékos.Alexis pont megfelel nekik.ab1daL írta:A Sevilla, az Arsenalba távozó Squillaci-t, a Valenciás Alexissel akarja pótolni.
Sőt, a mundo már tényként közli a transzfert, ahogy a goal.com is.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... villa.html
köszi az áttekintést,(Fernandónak is) a többit meglátjuk!noname írta:Itt egy linkmess2009 írta:egy dologra nagyon kíváncsi vagyok?! a többi Spanyol csapat milyen állapotban vág neki az új idénynek?? tudtak e erősíteni, vagy inkább az eladás volt a jellemző?! mert akkor tovább nő a szakadék a két nagy és a többi között, ami előbb utóbb le fogja értékelni a Spanyol Bajnokságot!
A jelek szerint akik erősödtek:
Barca-Villa, Adriano + minden valószínűség szerint legalább még 1 kp
Madrid: legangyobb erősítés Mou, a játékoskeret nemhinná h sokkal erősebb lenne
Atletico: ők még sokat erősödtek-végre lesz egy normális védelmük
Malaga: ők is komoly befektetéseket eszközöltek
Bilbao: nekik ugyan a keretük nem változott,viszont egyre jobban összeszokik a csapatuk, évről évre javuló tendenciát mutattak
Sociedad: Llorente hatalmas erősítés
Akik kb ugyanolyan erősek maradtak:
Sevilla: Adriano eladása nem erősített rajtuk, de rajta kívül sikerült egyben tartaniuk a keretüket, ami nem szokott sikerülni.
Almeria
Gijon
Hercules
Levante
Santander: Canales azért még náluk se volt teljesen alapember- nem nagy érvágás
Akik gyengültek:
Mallorca: Adurizt eladták, a hangulat aighanem katasztrofális a csapatnál
Getafe: szokás szerint eladták legjobbjaikat
Villareal: Godin és Llorente eladását egyszerűen nem értem
Depor: Filipe messze a legjobbjuk volt
Espanyol: sokan távoztak, egy simertebb játékos se jött, bár akik távoztak már nem votlak alapemberek, szóval lehet ugyanolyan erősek mint tavaly
Osasuna: Azpilicueta volt a legjobbjuk
Zaragoza: ha nincsenek tavyl a kölcsönjátékosok alighanem kiesnek. Ezek elmentek...
Valencia:Ezt külön írom. Először is: fantasztikusan vásároltak. Soldado évek óta a Getafe legjobbja, ismeri a bajnokságot , fiatal és nem is került sokba. Aduriz bizonyítani fog sztem h nagyobb csapatban a helye mint a Mallorca. Ő a Bilbaoban és a Mallorcában se lőtt túl sok gólt, de mind2 egy védekező csapat. Sztem egy támadó felfogású csapatban sokra lesz képes.
Topal: Marchena már jó ideje igencsak gyenge, Topalt sokat dicsérték, még minket is szóba hoztak vele.
Tino Costát nem ismerem, de a statjai alapján jónak tűnik
Ricardo Costa is jó lesz kiegészítű embernek
Ami a probléma, hogy az érkezetteknél jobb játékosokat adtak el: a spanyol bajnokság legjobb csatárát(Villa), egyik legjobb kp-ját(Silva)
Reménykedem h beválnajk az újak, mertakkor egy erős Valenciát látunk jövőre, ráadásul az anyagi gondjaik is jelentős mértékben csökkentek, hiszen 50 millió pluszba jöttek ki. Fotnos visoznt h mást nehogy eladjanak!
A Mallorca rendesen meggyengült.Fernando írta:A spanyol csapatok legnagyobb erősítései és távozói:
Itt egy linkmess2009 írta:egy dologra nagyon kíváncsi vagyok?! a többi Spanyol csapat milyen állapotban vág neki az új idénynek?? tudtak e erősíteni, vagy inkább az eladás volt a jellemző?! mert akkor tovább nő a szakadék a két nagy és a többi között, ami előbb utóbb le fogja értékelni a Spanyol Bajnokságot!
Szerintem (inkább remélem),hogy kismadridék meglepetést okoznak majd...A megelepetés-kiscsapat pedig szerintem a Hércules lesz...NEm tudom miért,de érzem...Barcaman14 írta:Márpedig ez elég valószínű. Komolyabb erősítés egyik csapatnál sem történt, sőt. A Valencia 2 ásza távozott, így nem tudom milyen erősek is lesznek. A Sevilla talán az a csapat amely ellenfél lehet jövőre, de én az Atleticot is az ellenfelek között említeném. A Forlán-Agüero kettős egyben maradt és ez bizony nagy veszélyt jelent mindenkire. Plusz megszerezték Filipét akit ugye mi is megkörnyékeztünk tavaly! Én az Atleticoval és a Sevillaval számolok, de nem kizárt hogy a Valencia meglepetést produkál majd. A Villarreal számomra talány! Ezenkívül jó lenne ha lenne pár üde színfolt a bajnokságban pár kisebb csapat személyében!mess2009 írta:egy dologra nagyon kíváncsi vagyok?! a többi Spanyol csapat milyen állapotban vág neki az új idénynek?? tudtak e erősíteni, vagy inkább az eladás volt a jellemző?! mert akkor tovább nő a szakadék a két nagy és a többi között, ami előbb utóbb le fogja értékelni a Spanyol Bajnokságot!
Márpedig ez elég valószínű. Komolyabb erősítés egyik csapatnál sem történt, sőt. A Valencia 2 ásza távozott, így nem tudom milyen erősek is lesznek. A Sevilla talán az a csapat amely ellenfél lehet jövőre, de én az Atleticot is az ellenfelek között említeném. A Forlán-Agüero kettős egyben maradt és ez bizony nagy veszélyt jelent mindenkire. Plusz megszerezték Filipét akit ugye mi is megkörnyékeztünk tavaly! Én az Atleticoval és a Sevillaval számolok, de nem kizárt hogy a Valencia meglepetést produkál majd. A Villarreal számomra talány! Ezenkívül jó lenne ha lenne pár üde színfolt a bajnokságban pár kisebb csapat személyében!mess2009 írta:egy dologra nagyon kíváncsi vagyok?! a többi Spanyol csapat milyen állapotban vág neki az új idénynek?? tudtak e erősíteni, vagy inkább az eladás volt a jellemző?! mert akkor tovább nő a szakadék a két nagy és a többi között, ami előbb utóbb le fogja értékelni a Spanyol Bajnokságot!
Azért ha megnézed augusztus 5-ét, egy nagycsapattal is leikszeltek.Somaa írta:Milyen csapat lehet az amit a Levante 11-0ra elver?![]()
(nem lebecsülni akarom a Levantét és a meccset se láttam,de akkor is elég furcsa)
Ha mindent nem, de pár dolgot megtudsz erről az oldalról, ahol az igazolások vannak feltüntetve (első oszlop).mess2009 írta:egy dologra nagyon kíváncsi vagyok?! a többi Spanyol csapat milyen állapotban vág neki az új idénynek?? tudtak e erősíteni, vagy inkább az eladás volt a jellemző?! mert akkor tovább nő a szakadék a két nagy és a többi között, ami előbb utóbb le fogja értékelni a Spanyol Bajnokságot!
akkor milyen csapat lehet az amit a Zaragoza 14-0-ra elver? ..nyilván olyan ALCORCON szintűSomaa írta:Milyen csapat lehet az amit a Levante 11-0ra elver?![]()
(nem lebecsülni akarom a Levantét és a meccset se láttam,de akkor is elég furcsa)