Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Cesc?guardiola_16 írta:Úgy érzem,hogy Mata vagy Cesc fog még jönni!
zsoltman írta:Ha Ibra megy a Milánba,jön más a helyére vagy elegen vagyunk??
Gondolom a sorfalat el is felejtetted a Bernabeuban.zsulter írta:
Hogy kinek mennyi szerepe van az igazolásokban arra csak annyit mondanék, hogy Rijkaard alatt is ugyanaz a vezetés volt, mint az elmúlt 2 évben Guardiolaval....Akkor minden rendben ment, volt koncepció, elképzelés, Rijkaardék tudták mit akarnak játszani és ahhoz milyen játékosokra van szükség.....
XaviMessifan írta:bocsi de ezeket nemértem:Delmondaná vki h mik:Ducso kettö megvan h sárga meg piros:Djoceyka írta:GS FC FS YC RC
am atémához...hiányzott már barcába 1 ilyen tipusu buldogse busi se yaya nemvfolt ilyen...és van olyan szituácio amikor szükség lehet rá
A 2. és 3. az elkövetett és az elszenvedett szabálytalanság. Az első elvileg GS - Goal Scored (rúgott gól), de a számok alapján jelen esetben nem, szal passzolok...XaviMessifan írta:bocsi de ezeket nemértem:Delmondaná vki h mik:Ducso kettö megvan h sárga meg piros:Djoceyka írta:GS FC FS YC RC
Hogy kinek mennyi szerepe van az igazolásokban arra csak annyit mondanék, hogy Rijkaard alatt is ugyanaz a vezetés volt, mint az elmúlt 2 évben Guardiolaval....Akkor minden rendben ment, volt koncepció, elképzelés, Rijkaardék tudták mit akarnak játszani és ahhoz milyen játékosokra van szükség....Nem volt olyan, hogy valakit leigazolt volna és nem használta vagy 1 év után eldobta volna (Talán Van Bommel volt az egyetlen kivétel de az jogos volt és ő is elkívánkozott, nem pedig kidobták)...Guardiolával ez megszűnt, csak a fejetlenség van...Ebből azért látszik, hogy Pepnek komoly szerepe van ebben a kavalkádban....Ordog írta:Igen, jól mondja az előttem szóló. Engem is kezd aggasztani ez az ész nélküli átigazolási politika. Bár én Tourénál én 30 millió eladási árra emlékszem, de a lényegen ez nem változtat.
Nem tudom mennyi szerepe van Pepnek és mennyi a fölötte lévő vezetőségnek az igazolásokban, de nagyon rosszul csinálják ezt az utóbbi 2 évet. Kezdődött Csigával, Henrique gyerek is ott van... Értük 10 fölötti milliót kifizetni mikor esélyük sem volt a csapatba kerülni?HÁt mi ez ha nem felelőtlenség az átgondoltság teljes hiánya.
Aztán ottvan Zlatan papa. Vettünk egy behemótot szinte annyiért mint a margit CRonit. 50 misi + Eto'o és 12 milliós éves fizetééés????![]()
és mindemellé még úgy is viselkednek Zlatannal mint egy utolsó senkivel, hagy romoljon még az ára, hagy vesszen össze a vezetőséggel és erre is hagy fázzunk rá borzasztóan. Pénzügyileg csupa ráfizetés
Most meg ez a Touré Masceránó csere.....
És mindez megfejelve a tavalyi év 70 milliós deficitjével és persze mindez euróba... Mi a véres folyik itt a csapatnál??? Kezdünk elmadridizálódni aminek nagyon nem örülnének itt egyesek...
Hülyék vagyunk és dilettánsok az elmúlt 2 év alapján, erre nincsen más szó
bocsi de ezeket nemértem:Delmondaná vki h mik:Ducso kettö megvan h sárga meg piros:Djoceyka írta:GS FC FS YC RC
Touré tényleg 30 volt,de abból 6 az ügynökéjé volt. Egyébként kihagytad Cácerest, Hlebet, Keirrisont mind-mind rossz döntés.Ordog írta:Igen, jól mondja az előttem szóló. Engem is kezd aggasztani ez az ész nélküli átigazolási politika. Bár én Tourénál én 30 millió eladási árra emlékszem, de a lényegen ez nem változtat.
Nem tudom mennyi szerepe van Pepnek és mennyi a fölötte lévő vezetőségnek az igazolásokban, de nagyon rosszul csinálják ezt az utóbbi 2 évet. Kezdődött Csigával, Henrique gyerek is ott van... Értük 10 fölötti milliót kifizetni mikor esélyük sem volt a csapatba kerülni?HÁt mi ez ha nem felelőtlenség az átgondoltság teljes hiánya.
Aztán ottvan Zlatan papa. Vettünk egy behemótot szinte annyiért mint a margit CRonit. 50 misi + Eto'o és 12 milliós éves fizetééés????![]()
és mindemellé még úgy is viselkednek Zlatannal mint egy utolsó senkivel, hagy romoljon még az ára, hagy vesszen össze a vezetőséggel és erre is hagy fázzunk rá borzasztóan. Pénzügyileg csupa ráfizetés
Most meg ez a Touré Masceránó csere.....
És mindez megfejelve a tavalyi év 70 milliós deficitjével és persze mindez euróba... Mi a véres folyik itt a csapatnál??? Kezdünk elmadridizálódni aminek nagyon nem örülnének itt egyesek...
Hülyék vagyunk és dilettánsok az elmúlt 2 év alapján, erre nincsen más szó
Pep sose mondta h nem kell neki. Vmi technikai igazgató vagy hasonló mondta h Masche nincs a tervek közt. Alighanem azért, mert Pep még várt h lássa mire megy vkp poszton JdS, vagy egyszerűen csak azért h ne legyen ezzel tele a sajtó és ne dupázódjon meg az ára.Subinho írta:megvettük Masceranot Touré pótlására, úgy hogy Pep elmondta NEM kell neki!!! Hurrá!!!Megvan kit fognak elzavarni jövőre áron alul... Nem baj valamelyik olasz csapat megveszi majd vagy 10 milláért....
Busi,Keita,Mash közül 2 lesz a pályán. A spanyol válogatottban is szinte mindig pályán volt Busi és Xabi "egymás mellett" mégsem 2 csatáros játék volt. Bár aztán lehet hülyeség... Pep majd kitalálja.detabarca írta:És akkor feladjuk a Barca stílust és visszaállunk a 2 csatáros játékra, mert így már 5 kp lenne pályán. Ki emlékszik olyanra, hogy Busi, Yaya és Keita 1szerre voltak pályán?Xavi26 írta:Nem ugyan az a poszt!!! Bár lehet, h idén sokszor lesz fent egyszerre Busi és Masch, de mind2 playa eredeti posztja a vkp. Cescé nem éppen.detabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee