Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
kölcsönszerződés? sztem kb 54563 éve nem volt nalunk kölcsönben jatekos. az nem a mi stilusunk....csababarca írta:albicelesteX írta:Ilyenen kár agyalni,hogy ki jön, Augusztus 27.e van.Én megmondom őszintén Robinhonak nem örülnék se Torresnek,már,ha megy Ibra.Bárki jön úgyis idő kell majd,hogy beilleszkedjen...
Szerintem se fog senki jönni.
ahhoz le kéne legkésőbb holnap lépnie Ibrának.
Tényleg csak abban reménykedhetünk,hogy fű alatt elő van készítve minden.
Robinho esetében a kézenfekvő és logikus döntés egy 1 éves kölcsönszerződés lenne,opcióval.
De a logika elköltözött Peptől.
albicelesteX írta:Ilyenen kár agyalni,hogy ki jön, Augusztus 27.e van.Én megmondom őszintén Robinhonak nem örülnék se Torresnek,már,ha megy Ibra.Bárki jön úgyis idő kell majd,hogy beilleszkedjen...
A végén még Adebayor kerül ide, igaz még szó sem volt arról, hogy egyáltalán ide jöjjön, de elvileg, Ade hajlandó lenne elhagyni a Cityt, ugyanis nem biztos a fix kezdőtagsága, Pep meg lehet beleszeret a togóiba.visca el barca írta:kinek sajnos, kinek nem, jelenleg ő a legkézenfekvőbb lehetőség.LM10 írta:A SPORT-on megjelent már most egy cikk, melyben Mancini állítja: Robinho a Barcába akar menni.
Kíváncsi leszek ki pótolja Zlatant.
kinek sajnos, kinek nem, jelenleg ő a legkézenfekvőbb lehetőség.LM10 írta:A SPORT-on megjelent már most egy cikk, melyben Mancini állítja: Robinho a Barcába akar menni.
Kíváncsi leszek ki pótolja Zlatant.
1. nonameYaya(07-10) írta:Nagyon kíváncsi lennék ki lehet az a 79 nagytudású, aki elégedett a csapat átigazolási politikájával...Elment Yaya, nem sikerült megszerezni Cescet, és most elkúrják ibrát is...Adriano mondjuk jó igazolásnak tűnik legalább. Henryt, és Rafát elengedték ingyen...Nem tudom, hogy mit csinálnak ezek ott, de ez már egy igazi kabaré. A Barcelno az átigazolási szezon legnagyobb bohóca! bár tény, hogy idén szintte minden a Barcáról szólt a hólt szezonban. Villa, Cesc saga, Csiga blama, Henryék, Hleb sztori, most IBra, illetve Mascherano ügy. ó kis önreklám, csak kár, hogy nem pozitív...
Szerintem sokkal több melója volt neki abban.Számtalanszor játszott posztján kívül,védekezett feszt és gürizett,megdolgozott Ő azért a tripláért bőven.Yaya(07-10) írta:szerencsére Samut kárpótolta az élet hiszen sikerült újra triplázni, bár tény, hogy nem volt benne akkora szerepe mint a Barcában.
Arról mondjuk annyit hogy imádta a Barcát, hogy állandóan azt nyilatkozgatta, hogy a szíve a Mallorcáé és a Barçában ő csak egy munkás aki végzi a dolgát. Erről ennyit.Yaya(07-10) írta:a vezetőknek már sokkal korábban meg kellett volna egyezniük etooval, és nem az utolsó előtti éveben kapálózni, hogy csapatot találjanak neki. Nagyon beleillett a srác a Barca játékába, és imádta a csapatot(nekem ez a véleményem). Villa-Eto'o-Messi...micsoda trió lehetett volna. Nem is értem ,miért kellett eltávolítani. és szerintem hagyjuk ezt a szöveget, hogy pénzéhes, meg stb, mert Pep ár 2008 nyarán is ki akarta tenni. hála ez égnek, hogy nem sikerült, mert nélküle aligha sikerült volna a triplázás. etoo szerintem óriási veszteség volt a csapat számára. Ha ő maradt volna, Ibra biznisz se lett volna, így a csapat nem bukott volna semmit. ráadásul Ibra fizetése magasabb volt Etoo-énál...mindegy ez van.
Nagyon csak fikázod, de honnan tudod, hogy pont Pep a hülye,és nem Eto'o és Touré voltak azok? Guardiola intelligens, 2 afrikai tanulatlan 8 osztályos focistáról nem mondanám... Focizni tudnak,de szerintem nincsenek olyan intelligensek együtt mint Guardiola.pityi írta:Minden szavad igaz,nagyon félek hogy senkit se fogunk igazolni.Subinho írta:egy vicc ami folyik komolyan!!!
leegyszerűsítve:
Reikard úriember, Laporta és Txiki jól igazolt.
Guardiola önfejű, makacs, Rossel és Zubi rosszul igazol és partnek Peppel a hülyeségben!!!
Lehet, gogy Pep megnyert mindent a csapatal, de hol vanak már azok a játékosok???
Az a bomba formában játszó Samut, Titit, Yayát nem pótolhatja a sok fiatal, de Ibra vagy Mascerano vagy épp Adriano sem!!!
Ibrát nem szrettem soha, de ahogy Titi, ő is kaphatot volna +1 esélyt és megegyezni a Milanal, hogy megy majd jövőre, mint ahol nálunk tavaly Villa! Nagyon kell ide egy csatár!!!
Robinho, Torres, Fabiano, Agüero... csak valamelyik jöjjön!!!!!!!!!!
Itt vagyok 80.-nak. A kérdés az igazolásokra és az igazolás politikára vonatkozik, azokkal én maradéktalanul elégedett vagyok. Villa a lehető legjobb csatár a számunkra, veszélyesebb lesz a támadójátékunk. Adriano is jól tolta eddig és Mascerano se véletlenül alapjátékos az argentin válogatotban és korábban a Liverpoolban. Az árak is rendben vannak szerintem. A játékos eladásokkal - főképp Toure miatt - én is hadilábon állok, de hát nem ez volt a kérdés...Yaya(07-10) írta:Nagyon kíváncsi lennék ki lehet az a 79 nagytudású, aki elégedett a csapat átigazolási politikájával...Elment Yaya, nem sikerült megszerezni Cescet, és most elkúrják ibrát is...Adriano mondjuk jó igazolásnak tűnik legalább. Henryt, és Rafát elengedték ingyen...Nem tudom, hogy mit csinálnak ezek ott, de ez már egy igazi kabaré. A Barcelno az átigazolási szezon legnagyobb bohóca! bár tény, hogy idén szintte minden a Barcáról szólt a hólt szezonban. Villa, Cesc saga, Csiga blama, Henryék, Hleb sztori, most IBra, illetve Mascherano ügy. ó kis önreklám, csak kár, hogy nem pozitív...
nem is hasonlítottam hozzá Bartont, szerintem Charlie is elnézte kissé (pedig őt ősidők óta "ismerem" az nso-ról), csak azt mondtam, hogy nagycsapat játékosához képest sokat szabálytalankodik, és sok lapot szed be. de azért látom és örülök neki, hogy te is érzed, hogy a fent említettekhez képest Masc nem egy kimondottan intelligens játékos.lluisllach89 írta:Nem is Touréhoz vagy Cambiassohoz hasonlítottam a játékintelligenciáját.
Mert ez rájuk nézve lehet sértő annyira, mint ha Masch-hoz hasonlítod Bartont.
szerintem is, egészen konstruktív lett a beszélgetés, ennek örülöklluisllach89 írta:Pedig már gördülékenyebben tárgyalunk
Amit szeretnék még elmondani:
A Xabi transzfer kicsit érzékenyen érintette a középpályát..
A lényeg az hogy soha nem fog kreatív szerepkörben feltűnni.
De ad mélységet a csapatnak és nem egy vadállat. A Vkp poszt gond nélküli, a másik két helyre a Ini/Xavi kiválása esetén Busquets is felléphet, plusz ott vannak a fiatalok. Meg van egy Keitánk.
Sztem vele meg van oldva a kp sor gondja.
Minden szavad igaz,nagyon félek hogy senkit se fogunk igazolni.Subinho írta:egy vicc ami folyik komolyan!!!
leegyszerűsítve:
Reikard úriember, Laporta és Txiki jól igazolt.
Guardiola önfejű, makacs, Rossel és Zubi rosszul igazol és partnek Peppel a hülyeségben!!!
Lehet, gogy Pep megnyert mindent a csapatal, de hol vanak már azok a játékosok???
Az a bomba formában játszó Samut, Titit, Yayát nem pótolhatja a sok fiatal, de Ibra vagy Mascerano vagy épp Adriano sem!!!
Ibrát nem szrettem soha, de ahogy Titi, ő is kaphatot volna +1 esélyt és megegyezni a Milanal, hogy megy majd jövőre, mint ahol nálunk tavaly Villa! Nagyon kell ide egy csatár!!!
Robinho, Torres, Fabiano, Agüero... csak valamelyik jöjjön!!!!!!!!!!