Na akkor én is egy kis jóslásba bocsátkoznék

Szerintem a Barca most is oda-vissza veri a Realt, és ez ellen Mourinho sem tehet majd semmit. Ahogy a nemzeti sport is írja: Xavi, Ini és Messi csukott szemmel is megtalálják egymást, ráadásul van egy Villánk és egy Pedronk is, akikről nem tudom elképzelni, hogy a madridi védelem legalább egy hibáját ne használják ki 90 perc alatt. Márpedig hibák bizonyosan lesznek: mivel nem egészen úgy alakultak odaát az igazolások, ahogy remélték, nem sikerült szélsővédőt szerezniük, így Ramos sem játszhat majd középen, míg Marcelo várhatóan kezdő lesz - egy ilyen védelemben mindig benne van a hiba. Az Atléticonak is a védelem volt a gyengéje, ők viszont megtalálták a számításukat

Én a védelmüket a Realéval kb. egy szinten látom, ha Reyes továbbra is ilyen formában lesz (tegnap ámultam-bámultam), Agüero és Forlán pedig a szokásost képesek hozni, komoly esélyesei lesznek az Európa-ligának és a La Ligában is meglepetést okozhatnak!
A Sevilla megint elcseszi a ligát azzal, hogy a kiesőhelyen álló csapatok ellen döntetleneznek, a Realt meg megint megverik

Valencia majd lejjeb végez, BL-ből valószínűleg kiesnek a nyolcaddöntőben, hacsak nem fújják fel magukat és nem lesz jó a sorsolásuk, valószínűleg nem is érik el a BL-helyezést...
Mallorca küzdeni fog, veszélyes lesz és remélem jövőre is célba veszik az Európa-ligát (és engedik őket indulni

) Nagy harcosok a srácok, ennek előbb-utóbb meg kell hogy legyen a jutalma! Bilbao szokás szerint hazai pályán veszélyes lesz, de nem kell majd vele komolyabban számolni az élmezőnyben, a Villareallal főleg nem...
Remélem pár éven belül a Málaga is odaér majd, a befektetők sokkal szimpatikusabb módon építik a csapatok, mint a Cityt, könnyen odaérhetnek a középmezőnybe már az idén is.
Hosszú lett, a lényeg, hogy a Barca szvsz megvédi a címét, utána a két madridi együttes, selejtezős a Sevilla.
5. Valencia
6. Mallorca
7. Bilbao
8. Villareal
A feljutókról: a Levante és a Hércules újból kiesés-gyanús, a Sociedad ellenben tényleg komolyan vette a bentmaradást, ahogy elnéztem az igazolásokat!
Idén - ahogy Piqué is mondta - egy nagyon szórakoztató versenyfutást várok a Reallal, már alig várom az őszi Clásicot!
Més que un club.