Lionel85 írta:Ultimoo írta:Nem szokásom a fórumba írni, de egy gondolatot megosztanék: amikor Samuel Eto'o aki többször gólkirálya és a támadásokban vezére volt a csapatnak, aki a társait tüzelte, hajtotta el lett KERGETVE, hogy egy ilyen sunyi szemétládának adja át a helyét sokkal kevesebb megbecsülést kapott mint amennyit megérdemelt volna!!! A svéd max anyagi kárt okozott a jelenlétével és bár arról nem ő tehet h megvettük, de az ő hibája is, hogy most mennie kellett... és akinek hiányozni fog annak ajánlom, hogy olvassa el a nyilatkozatait amit mostanában fosott a szájával!
Forca Barca: Ibra nélkül jobb a csapat!
Attól függ, kire gondolsz, amikor azt mondod, hogy megbecsülést érdemelt volna Eto'o. A szurkolók maximálisan becsülték, szerették. Nekem is az egyik kedvencem volt. Igazi hajtós csatár volt, egy valódi 9-es. A vezetőség, de legfőképpen Pep volt az, aki abszolút nem becsülte meg őt. A csapat legtöbb góljait ő szerezte egyénileg, ám ez mit sem érdekelte Guardiolát. Egyszerűen el akarta paterolni és sajnos senki nem fogta meg a kezét, hogy állj, nem kéne hülyeséget tenned. Laporta maximálisan megbízott Guardiolában, szinte minden üzletre igent mondott, mert abban a hitben élt, hogy Pepnek van szeme a játékosokhoz és akiket idehoz, az biztos valóban erősítés lesz a csapatnak és húzóembere. Ehhez képest inkább a személyes benyomások alapján igazolt Guardiola, és a mai napig így ad el játékosokat (Touré, Ibrahimovics).
Eto'o esetében benne volt, hogy egy utolsó zsíros szerződésre pályázott, és lehet hogy már csak 2 jó idénye lett volna hátra. Eto'o-ban megvolt a pénzéhesség és a trógerségbe hajló szókimondás, más kérdés, hogy a pályán nyújtott alázata, belső tüze sokat jelentett mindig is. Tökéletes csatár volt számunkra. A helyzetkihasználása nem votl az igazi, de mindig akkor volt a legjobb, amikor kellett. Hatalmas klasszis.
Ez az Ibra-ügy pedig úgy szerencsétlen, amennyire lehet. Nem őt kellett volna igazolni, hanem már akkor Villát. 45 körüli összeget sokalltunk érte, ugyanakkor Ibra ehhez képest is csillagászati pénzért jött. Idejött, és én alapvetően nem csalódtam a teljesítményében, a viselkedésében sem. Bentről nyilván minden tisztább, hiszen Pep látja nap mint nap edzésen, de az biztos, hogy nem az Interes prosztó stílusát idézte. A botrány az, hogy egy év után túladunk rajta hatalmas bukással. És akárhogy vesszük, 2 támadót veszítettünk a nyáron, és csak egyet hoztunk. Szerintem a csatársorban nincs meg a keret mélysége.
A Touré-ügy pedig megint más annyiból, hogy szerette mindenki, csak Busi előrébb volt. Szerintem Sergio nagy tehetség, és már most látom rajta a fejlődés jeleit, de én sem értettem a mellőzését. Ő azért ment, mert előtte volt Pep szemében Sergio és ennyi. Jogosan távozott, mert egy top 3-as vkp, és több lehetőség kellett neki. Ettől függetlenül nem távozott rossz szájízzel, mert klubszinten már mindent elért itt.