kristop írta:P.U.Y.O.L. írta:
Az igazolásoknál inkább erősen felemás, amit nyújt. (bár tény és való, hogy több rossznak tűnő döntése van, mint jó) Azért voltak piros pontjai: Piqué, Maxwell, Villa, Daniel Alves, Keita, (bár tudom, hogy őt nem mindenki ismeri el) Adriano (szerintem nyugodtan ide vehető) és neki köszönheti a karrierjét Pedro, akit már a Barca B-ből is el akartak küldeni + Busquets, akit ő épített be.
A hozzászólásod többi részével nem lehet vitatkozni, mert tények és bizony látni kell mindennek az árny oldalát is, nem csak a csillámport...
ennek a több a rossz igazolása, mint a jónak nem lehet, hogy az is az oka, hogy egy ilyen csapatba, mint a miénk tényleg csak nagyon kevés ember illik bele? van egy szinte tökéletes csapatunk, a legjobb klubcsapat a világon, nagyon nehéz lehet beleillő embereket találni, főleg hogy még a focink is iszonyat nehéz. a játékosok 90%ának egyszerűen kevés a játékintelligenciája ide.
ez persze nem mosdatás, mert tényleg voltak nagyon rossz igazolások, csakhát szerintem ennek is megvan az oka.
Inkább itt folytatnám, mert ennek már rég nem sok köze van a
Zlatan Ibrahimovic topichoz...
Én már korábban is írtam arról, hogy nem feltétlenül a Hleb, Casares, Chygrynskij stb... igazolásokat tartom rossznak, akik akár be is jöhettek volna. (mert ők megkapták az esélyt, de nem éltek vele) Én azokat tartom igazán rossz döntéseknek, akiket ki sem próbált, mégis komoly pénzekért igazoltuk őket. Itt első sorban a Henrique-Keirrson kettősre gondolok. Ráadásul Pep erősen épít a fiatalokra, így nem sok értelme volt ezeknek a transzfereknek. (egyébként Casaresnek sem, de ő legalább kapott némi lehetőséget)
Én továbbra is úgy gondolom, hogy Pep a Barca számára a legideálisabb edző és örülök annak, amit elért a klubbal, de nem tökéletes (nem is lehet) és vannak bizony érdekes dolgai. (majd kinövi

)