itt valami nem stimmel, a piqués cikkben van, a kép alatt található sorban.

S.Agüero írta:Azt szeretném megkérdezni, h mikor lesz frissítve a "játékoskeret", mert már majd 1 hete lezárult az átigazolási időszak.
Köszi az észrevételt, javítottam is.ronaldinho89 írta:Az új Zubi nyilatkozat elején : Ibra nem illett a gézezetbe ^^.
Nem tudom pontosan mi volt a gond, nem ismerem a pontos működést. Amit csináltam az az volt, hogy töröltem azokat a csapatokat amiket te vettél fel (a kiesetteket még de. kiszedtem de az nem volt elég), majd újra beraktam őket, és ez megoldotta a dolgot. Jövőre úgy vedd fel az újakat hogy töröld a kiesetteket, és minden mezőt (rövid nevet is írd be) tölts ki csapatbeírásnál, az a legbiztosabb.miihii írta: Na,ha már rájöttél,h mi volt a gubanc,lécci jelezd majd,mert ha én csesztem el vmit,akkor tudnom kéne,h mi volt az.A későbbiekben még jól jöhet ilyen infó.![]()
Pölö hamarosan BL-ben is kell új csapatokat bevenni,a tavalyiakat le kell cserélni,vagy elég ha hozzávesszük a korábbiakhoz?
Némi infó nem jönne rosszul,ha már előképzést nem kaptam,akkor menet közben gyarapodjon a tudásomSzeretném,ha minimalizálni tudnám/nk a hibákat.
Köszi.
Na,ha már rájöttél,h mi volt a gubanc,lécci jelezd majd,mert ha én csesztem el vmit,akkor tudnom kéne,h mi volt az.A későbbiekben még jól jöhet ilyen infó.Slither írta: Szerk.: Közben megoldottam a problémát, és a tippjáték eredményeket is sikerült megőrizni.
Hát én se tudom pontosan mi okozza a problémát, mert nem tudom hogy hogy működik pontosan, de vmi biztos el lett rontva, mert új esemény hozzáadásánál nem abc sorrendben kínálja fel a csapatokat. Sztem azzal hogy nem vetted ki a kiesett csapatokat, megbolondítottad a rendszert, mer az 20 csapatot vár a PD kategóriában, nem pedig 23-at.miihii írta:És mi lett elrontva?Slither írta:mihii kicsit elrontotta a csapatok bevitelét, illetve nem szedte ki a tavaly kiesetteket, ezért van most ez a gond a tabellával.![]()
Lehet hogy a hiba kijavításara a tippjáték 1. fordulóját törölni kell majd. Este még megnézem hogy mit lehet vele csinálni.
Új csapat felvétele,DP rovathoz.A tabella generálásánál ott volt automatice a pipa.
Az igaz,h a kiesők bentmaradtak nálam,de mivel amúgy sem szerepelnek,gondoltam elférnek.Ha feljutnak,legalább nem kell újra regelni őket![]()
Majd erről kérnék infót -esetleg PÜ-ben- ,h ne forduljon elő hasonló esetleg a BL,kupa kezdetekor.(Bár ott nincs tabella,de mostmár nem tudom miből lehet gubanc)
És mi lett elrontva?Slither írta:mihii kicsit elrontotta a csapatok bevitelét, illetve nem szedte ki a tavaly kiesetteket, ezért van most ez a gond a tabellával.![]()
Lehet hogy a hiba kijavításara a tippjáték 1. fordulóját törölni kell majd. Este még megnézem hogy mit lehet vele csinálni.
Éppen az egy hete tartott fórumtalálkozón beszélgettünk arról, hogy milyen stílusban jönnek ide sokszor az észrevételek, és egy hajszálra vagyunk attól hogy ezt a topicot úgy ahogy van megszüntessük.Kedves Szerkesztőség, felfedeztem egy betű tévesztést az egyik főoldalas cikkben, ha úgy érzitek, hogy érdemes javítani és van rá időtök, akkor esetleg tegyétek meg. Ez és ez, itt és itt.
Üdv és Köszi a mindennapos munkát az oldallal.
És ezt az egyszerű észrevételt nem lehetett volna emberi módon leírni?darmian írta:nemtudom te ismersz-e olyan csapatot srác, hogy Milán, mert én nem.. a csapat neve Milan, és nem egy keresztnév, ennyit akartam mondani
nemtudom te ismersz-e olyan csapatot srác, hogy Milán, mert én nem.. a csapat neve Milan, és nem egy keresztnév, ennyit akartam mondaniMessa írta:Hátez? Sokat voltál napon barátom.darmian írta:'Ibrahimovics a MilÁné'
az ki? Szabó Milán megszerezte a svédet, vagy mi a f.sz? nagyon szúrja a szemem, amatőr hiba egy hivatalos magyar honlapon...
Hátez? Sokat voltál napon barátom.darmian írta:'Ibrahimovics a MilÁné'
az ki? Szabó Milán megszerezte a svédet, vagy mi a f.sz? nagyon szúrja a szemem, amatőr hiba egy hivatalos magyar honlapon...
Akkor frissítik a játékoskeretet, mikor lezajlik az átigazolási szezon. Szóval 1-jén, ha jól tudom!poterik írta:Szevasztok!
Nem azért írok mert ez valami nagy gond lenne de mégis szeretném megkérdezni hogy a játékoskeretet mikor akarjátok frissíteni. Válaszotok előre is köszönöm.
Még szeretném megkérdezni lesz e eurobarca pókerverseny újra?