Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.05. 13:33:55

"..hogy el szeretnék elmenni.."
itt valami nem stimmel, a piqués cikkben van, a kép alatt található sorban. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Andris
Adminisztrátor

2010.09.05. 06:25:41

S.Agüero írta:Azt szeretném megkérdezni, h mikor lesz frissítve a "játékoskeret", mert már majd 1 hete lezárult az átigazolási időszak. :)
:cry: ](*,)
Hihetetlen.
Majd gyereknapon lesz frissítve.

szerk: najó, ez így flegmának tűnt másodszorra.
szóval: Felteszem a nagy kérdéseket: Ha látod, hogy a sok IQ fighter egész nyáron minden második nap megkérdezi, hogy mikor frissítjük, sőt az irományod alapján az is látszik, hogy még a mi állandó válaszunkat is láttad, akkor miért feltételezed hogy nem fogjuk frissíteni?

Ha látod a topic fejlécében az igen erőteljes utalást arra, hogy ilyet NE ÍRJ, akkor mégis miért teszed meg?

Még egyszer kihangsúlyoznám a kedves társaságnak, az Eurobarca nem a szolgáltatás ami Nektek alanyi jogon jár, és pontosan akkor lesz frissítve például a játékoskeret, amikor időnk (és kedvünk) lesz rá.

És még egy negyedik strófa: Mivel ennyire értetlen a társaság egy jó része, elárulom: dolog van a játékoskeretek menüponttal, és ez a dolog nem a miénk, hanem a programozó srácé, aki az eurobarca informatikai hátterét biztosítja, és az ő ideje is ugyanúgy véges, ahogy a miénk, és ő is ugyanúgy egyetemista, és ezen a héten például regisztrációs hete van ugyanúgy, mint minden egyetemistának.

A topic egy hajszálra az örök nyugalomra helyezéstől.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.04. 23:58:31

Azt szeretném megkérdezni, h mikor lesz frissítve a "játékoskeret", mert már majd 1 hete lezárult az átigazolási időszak. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2010.09.02. 16:02:46

ronaldinho89 írta:Az új Zubi nyilatkozat elején : Ibra nem illett a gézezetbe ^^.
Köszi az észrevételt, javítottam is.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.09.02. 15:36:26

Az új Zubi nyilatkozat elején : Ibra nem illett a gézezetbe ^^.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.09.01. 15:11:34

miihii írta: Na,ha már rájöttél,h mi volt a gubanc,lécci jelezd majd,mert ha én csesztem el vmit,akkor tudnom kéne,h mi volt az.A későbbiekben még jól jöhet ilyen infó. :wink:
Pölö hamarosan BL-ben is kell új csapatokat bevenni,a tavalyiakat le kell cserélni,vagy elég ha hozzávesszük a korábbiakhoz?
Némi infó nem jönne rosszul,ha már előképzést nem kaptam,akkor menet közben gyarapodjon a tudásom :P Szeretném,ha minimalizálni tudnám/nk a hibákat.
Köszi.
Nem tudom pontosan mi volt a gond, nem ismerem a pontos működést. Amit csináltam az az volt, hogy töröltem azokat a csapatokat amiket te vettél fel (a kiesetteket még de. kiszedtem de az nem volt elég), majd újra beraktam őket, és ez megoldotta a dolgot. Jövőre úgy vedd fel az újakat hogy töröld a kiesetteket, és minden mezőt (rövid nevet is írd be) tölts ki csapatbeírásnál, az a legbiztosabb.
Nekem se mondták el hogy pontosan hogy is van a tippjáték megcsinálva, csak annyit tudok amire magamtól rájöttem.
miihii
KHAL

2010.08.31. 22:37:41

Slither írta: Szerk.: Közben megoldottam a problémát, és a tippjáték eredményeket is sikerült megőrizni. :wink:
Na,ha már rájöttél,h mi volt a gubanc,lécci jelezd majd,mert ha én csesztem el vmit,akkor tudnom kéne,h mi volt az.A későbbiekben még jól jöhet ilyen infó. :wink:
Pölö hamarosan BL-ben is kell új csapatokat bevenni,a tavalyiakat le kell cserélni,vagy elég ha hozzávesszük a korábbiakhoz?
Némi infó nem jönne rosszul,ha már előképzést nem kaptam,akkor menet közben gyarapodjon a tudásom :P Szeretném,ha minimalizálni tudnám/nk a hibákat.
Köszi.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.08.31. 14:55:56

miihii írta:
Slither írta:mihii kicsit elrontotta a csapatok bevitelét, illetve nem szedte ki a tavaly kiesetteket, ezért van most ez a gond a tabellával. :wink:
Lehet hogy a hiba kijavításara a tippjáték 1. fordulóját törölni kell majd. Este még megnézem hogy mit lehet vele csinálni.
És mi lett elrontva?
Új csapat felvétele,DP rovathoz.A tabella generálásánál ott volt automatice a pipa.
Az igaz,h a kiesők bentmaradtak nálam,de mivel amúgy sem szerepelnek,gondoltam elférnek.Ha feljutnak,legalább nem kell újra regelni őket :P
Majd erről kérnék infót -esetleg PÜ-ben- ,h ne forduljon elő hasonló esetleg a BL,kupa kezdetekor.(Bár ott nincs tabella,de mostmár nem tudom miből lehet gubanc :oops: )
Hát én se tudom pontosan mi okozza a problémát, mert nem tudom hogy hogy működik pontosan, de vmi biztos el lett rontva, mert új esemény hozzáadásánál nem abc sorrendben kínálja fel a csapatokat. Sztem azzal hogy nem vetted ki a kiesett csapatokat, megbolondítottad a rendszert, mer az 20 csapatot vár a PD kategóriában, nem pedig 23-at.
Rákérdezzek admin fórumban hogy mit lehet ezzel kezdeni, ha nem tudnak jobb ötletet, akkor újra csinálom az első forduló meccseit, és az új csapatokat.

Szerk.: Közben megoldottam a problémát, és a tippjáték eredményeket is sikerült megőrizni. :wink:
miihii
KHAL

2010.08.31. 12:28:53

Slither írta:mihii kicsit elrontotta a csapatok bevitelét, illetve nem szedte ki a tavaly kiesetteket, ezért van most ez a gond a tabellával. :wink:
Lehet hogy a hiba kijavításara a tippjáték 1. fordulóját törölni kell majd. Este még megnézem hogy mit lehet vele csinálni.
És mi lett elrontva?
Új csapat felvétele,DP rovathoz.A tabella generálásánál ott volt automatice a pipa.
Az igaz,h a kiesők bentmaradtak nálam,de mivel amúgy sem szerepelnek,gondoltam elférnek.Ha feljutnak,legalább nem kell újra regelni őket :P
Majd erről kérnék infót -esetleg PÜ-ben- ,h ne forduljon elő hasonló esetleg a BL,kupa kezdetekor.(Bár ott nincs tabella,de mostmár nem tudom miből lehet gubanc :oops: )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.08.31. 10:00:23

mihii kicsit elrontotta a csapatok bevitelét, illetve nem szedte ki a tavaly kiesetteket, ezért van most ez a gond a tabellával. :wink:
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.08.31. 01:12:12

Fúúú bocsi, de elnyomtam a szavazást... Rosszul értelmeztem a kérdést. Ilyenkor negyed kettő tájban ezt nem is csodálom...

Amúgy én voltam az első 8)
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
enzoo
Barça C

2010.08.31. 00:40:01

Sziasztok, egy kérésem lenne, h majd , ha frissítitek a játékoskeret linket, megmaradhatna ez a mostani is? olyan megjelöléssel, hogy: 09-10?!

előre is kösz!
18Barca99
Capitá del Barça

2010.08.31. 00:37:28

Igen azért furcsálltam még utána is köszi hogy javítottál ;)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.31. 00:30:30

Plusz lemaradt még a másik két újonc a Sociedad és a Hércules is.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
18Barca99
Capitá del Barça

2010.08.31. 00:26:37

Sziasztok!

Egy apró hibát véltem felfedezni a tabellánál, mert egyrészt csak 17 csapatból áll, ami azért van mert lemaradt szegény Levante :)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.30. 17:04:19

Akiket a mai, illetve holnapi, esetleg a közeljövőben tiltunk ki bizonyos időszakra, azok ezen a mailen érdeklődhetnek: ebrabok@gmail.com, hogy hogy is áll az ügyük,stb.

ide is beteszem, máshova ne írjatok, és ne zaklassátok a szerkesztőket, kisebb dolguk is nagyobb az ilyesmiknél.

a fenti mail címen lehet jelezni a problémáitokat,és a szándékotokat,hogy feloldjuk a bannt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.30. 16:33:37

Elképesztő h milyen ordenáré stílusban tudják mostanában nagyonsokan előadni az észrevételeiket.

Ha már annyi szabadidőd van, hogy egy elrontott betűn fennakadsz és feltétlenül be kell írnod ide (megjegyzem erre semmi szükség), akkor elárulom, egy ilyen észrevétel így néz ki:
Kedves Szerkesztőség, felfedeztem egy betű tévesztést az egyik főoldalas cikkben, ha úgy érzitek, hogy érdemes javítani és van rá időtök, akkor esetleg tegyétek meg. Ez és ez, itt és itt.
Üdv és Köszi a mindennapos munkát az oldallal.
Éppen az egy hete tartott fórumtalálkozón beszélgettünk arról, hogy milyen stílusban jönnek ide sokszor az észrevételek, és egy hajszálra vagyunk attól hogy ezt a topicot úgy ahogy van megszüntessük.

Iván, Tamás, Kovi és alkalom adtán még én is a szabadidőnkből áldozunk jelentős mennyiséget az oldal tartalmi szerkesztésére, és ezt jó lenne ha mindenki szem előtt tudná tartani. Amatőr hiba, egy rohadt betű. Az arcom leszakad. Ahelyett hogy örülnétek mint majom a farkának hogy a kedvenc csapatotoknak ilyen oldala van magyar nyelven. Az eurobarca nem egy szolgáltatás, ami nektek jár, egy egy mega méretű jófejség a fent említett három úr részéről az irányotokba. :roll:

Ez sokaknak szól, ne vedd magadra teljesen darmian, de neked is szól bőven.

szerk:
Természetesen B.Tamásnak (Etooka) már nincs több lehetősége, a következő betű tévesztésnél IP ban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.08.30. 12:43:51

Külföldi tulajdonneveknél amennyiben toldalékot rakunk a névhez, úgy ejtés szerinti írásmód érvényesül a tudomásom szerint, pl. Villához, Iniestával.

Ugyanakkor mindkettő elfogadott, a Milané, és a Miláné.

Részlet:

Mind a közszavak, mind a tulajdonnevek végső a-ja, e-je, o-ja és ö-je helyett á-t, é-t, ó-t, ill. ő-t írunk az olyan toldalékos alakokban, amelyekben ezek a szóvégi hangok a magyar kiejtésben megnyújtva fordulnak elő.
.
darmian
Jugador del Barça

2010.08.30. 12:08:56

én úgy gondolom semmi 'embertelen' nem volt benne, de mindegy.. :)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.30. 12:05:46

darmian írta:nemtudom te ismersz-e olyan csapatot srác, hogy Milán, mert én nem.. a csapat neve Milan, és nem egy keresztnév, ennyit akartam mondani :|
És ezt az egyszerű észrevételt nem lehetett volna emberi módon leírni? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
darmian
Jugador del Barça

2010.08.30. 12:04:08

Messa írta:
darmian írta:'Ibrahimovics a MilÁné'

az ki? Szabó Milán megszerezte a svédet, vagy mi a f.sz? nagyon szúrja a szemem, amatőr hiba egy hivatalos magyar honlapon...
Hátez? Sokat voltál napon barátom. :D
nemtudom te ismersz-e olyan csapatot srác, hogy Milán, mert én nem.. a csapat neve Milan, és nem egy keresztnév, ennyit akartam mondani :|
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.29. 23:57:07

darmian írta:'Ibrahimovics a MilÁné'

az ki? Szabó Milán megszerezte a svédet, vagy mi a f.sz? nagyon szúrja a szemem, amatőr hiba egy hivatalos magyar honlapon...
Hátez? Sokat voltál napon barátom. :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
darmian
Jugador del Barça

2010.08.29. 23:47:34

'Ibrahimovics a MilÁné'

LM10
Director del Fútbol

2010.08.29. 22:29:00

A Racingos friss cikkhez:

FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Abidal, Maxwell; Xavi (Pedro, 46’), Busquets, Iniesta (Adriano 82’), Keita, Messi és Villa (Bojan 78’).

Puyol helyett végül Piqué kezdett :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.28. 22:13:08

poterik írta:Szevasztok!
Nem azért írok mert ez valami nagy gond lenne de mégis szeretném megkérdezni hogy a játékoskeretet mikor akarjátok frissíteni. Válaszotok előre is köszönöm.
Még szeretném megkérdezni lesz e eurobarca pókerverseny újra?
:D
Akkor frissítik a játékoskeretet, mikor lezajlik az átigazolási szezon. Szóval 1-jén, ha jól tudom! :wink: :)
Lezárt