Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Messithebest
Director del Fútbol

2010.09.03. 13:53:58

fanbarca írta:Sziasztok, a Forma-1 2010 játék verzióját legalább 5 feldolgozásban töltöttem le, de vagy nem indul el, vagy mikor a versenypáját kiválasztom - kidob .... LLehet tenni valamit? (Windows 7-em van, nem zavarja a játék?)
Ha F1 Challengel játszol,akkor a Win 7en nem nagyon fog müködni a játék...de a parancsikonra jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatbilitás fül -> futtatásnál vedd ki a pipát,és állitsd át Win 98/Me-re úgy talán megy....de tökéletesen akkor se megy,mivel ez XP-re lett optimalizálva,ajánlom hogy egy másik vinyóra ha van,tedd fel azt.

Ha pedig rFactor a téma,akkor csináld meg az előbb leírtakat,úgy valszeg megy...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Xanthor
Capitá del Barça

2010.09.03. 12:44:48

csababarca írta:Valaki játszik a maffia 2-vel?

Aki igen,és már végigvitte,segítene nekem abban,hogy a 9es fejezetben,amikor követni kellett egy autót (Lucas),utána az épületben,hogy kell megmenteni a két csávót? Egy helyen mindig lebukok,abban a szobában,ahonnan kimegy egy hentes,a másik meg ott marad. Megpróbálom megölni az egyiket csendben,de a másik mindig időben visszaér.
Megoldás?
Ha jól emlékszem nem is arra kell végül menni, én is bementem oda de mivel az zsákutcának tűnt visszafordultam, ahonnan eltűnt addigra a 2 beszélgető őr. Ne vedd készpénznek, de egy próbát megér.
Egyébként én mediumon játszottam és azon majdnem, hogy a pofájuk előtt szaladtam el és nem vettek észre.
Nekem az egyik kedvenc küldim volt,jó sokan jöttek a kiszabadítás után, jó kis fegyverekkel.
barca99
Llegenda del Barça

2010.09.03. 12:40:30

Nem tudom pontosan melyik részre gondolsz, de megölni biztosan nem kell senkit. Nekem olyan rémlik, hogy egy hűtőházból kimegy egy hentes, oda kell bemenni, majd onnan egy olyan helyre kell bejutni ahol két hentes áll háttal. Ott kell óvatosan elmenni mögöttük (a lényeg, hogy nem vesznek észre), majd ott lesz valami L-alakú gépsor, ahol fedezékbe bújsz, és úgy mész végig. Majd jön egy videóbejátszás, hogy egy maffiózó kihívja mind a kettőjüket, és folytathatod a pályát.

Ha nem megy, akkor keress rá youtube-on, biztosan van már végigjátszás.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.09.03. 12:36:24

Cabal valaki ?
Eu server > Jupiter > lvl 141 FA > BloodPhantom :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.03. 12:28:04

Valaki játszik a maffia 2-vel?

Aki igen,és már végigvitte,segítene nekem abban,hogy a 9es fejezetben,amikor követni kellett egy autót (Lucas),utána az épületben,hogy kell megmenteni a két csávót? Egy helyen mindig lebukok,abban a szobában,ahonnan kimegy egy hentes,a másik meg ott marad. Megpróbálom megölni az egyiket csendben,de a másik mindig időben visszaér.
Megoldás?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.09.03. 09:26:15

Sziasztok, a Forma-1 2010 játék verzióját legalább 5 feldolgozásban töltöttem le, de vagy nem indul el, vagy mikor a versenypáját kiválasztom - kidob .... LLehet tenni valamit? (Windows 7-em van, nem zavarja a játék?)
més que un club
breywol
Jugador del Barça

2010.08.31. 14:39:46

Rajmó írta: Pedig lehet, van már hozzá egy patch, ami ezt lehetővé teszi :)
Hát, már mindegy. Annyira nem is sajnálom... Már nagyban "túrom" a gta4iv.com-ot. :D

Véleményeket várok róla, tőletek. :wink:

Szerk.: mármint a játékról, nem a honlapról. :lol:
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Rajmó
Capitá del Barça

2010.08.31. 14:22:09

breywol írta:Nem tudom nektek miért nem ment a Maffia 2. Amit én töltöttem le ahhoz még crack sem kellett. A játékról annyit, hogy a grafikája nagyon szép, a világa szépen idézi az akkori időket (gondolom :lol: ), csupán nekem nem tetszett amit hallottam róla :arrow: ha végigjátszuk utána nem lehet mászkálni a városban. Ezt miért nem lehetett meghagyni nekünk :?: Le is töröltem és elkezdtem a GTA 4 letöltését 1.07 patch+crack-el együtt + magyarosítás.
Pedig lehet, van már hozzá egy patch, ami ezt lehetővé teszi :)
breywol
Jugador del Barça

2010.08.31. 14:19:10

Nem tudom nektek miért nem ment a Maffia 2. Amit én töltöttem le ahhoz még crack sem kellett. A játékról annyit, hogy a grafikája nagyon szép, a világa szépen idézi az akkori időket (gondolom :lol: ), csupán nekem nem tetszett amit hallottam róla :arrow: ha végigjátszuk utána nem lehet mászkálni a városban. Ezt miért nem lehetett meghagyni nekünk :?: Le is töröltem és elkezdtem a GTA 4 letöltését 1.07 patch+crack-el együtt + magyarosítás. Rengeteg helyen olvastam anno, hogy a játék tiszta bug és szörnyen nagy gépigényű, de állítólag ezzel a crack-kel már túlléptek ezen.

Valaki játszott esetleg vele? Mindig is imádtam a GTA világát. :wink:
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.31. 13:57:15

Rinku írta:Tud valaki mondani nekem olyan II. világháborús játékot, ahol a németekkel lehet menni? :) Annyira, de annyira hidegen hagy az amerikai haderő... Nagyívben tojok az egészre! A németekre ellenkezőleg! :) Előre is köszi! :)
Most még nem nagyon van, de majd lesz:
http://pcdome.hu/hirek/18874/red_orches ... s_bemutato

(de ha türelmetlen vagy, akkor asszem a cod2t lehet úgy modolni, hogy a németkkel legyél)
Rajmó
Capitá del Barça

2010.08.31. 13:54:20

MessiFan írta:Miért van az hogy ha telepíteni akarom a Mafia2-t akkor valami Steamet telepít?
Így próbáld meg, nekem működött ;)

"Nos mivel elég sokan vannak, köztük én is, akik már nem bírnak magukkal, és mindenáron játszani szeretnének, itt egy részletes instrukció, ezzel elindul a játék, az irányítás is működik, és az első pályánál kezdődik. Hogy a tizedik chapternél mi történik, fogalmam sincs. (a crack eredeti lelőhelyénél azt írják, mindennek működnie kell)

Amikre szükség lesz:

1. Crack (már fent volt egyszer itt is pár perce, de törölték)
http://hotfile.com/dl/64148675/4e04fcd/ ... L.rar.html

2. Phoenix_14beta (telepítéshez)
http://data.hu/get/2894657/Phoenix_14beta.rar

A telepítés:

1. Bemountolod a lemezt, majd elindítod a Phoenix nevezetű programot.

2. Itt: instruments -> Sid unpacker

SIM-file: tallózd be ezt "Mafia II_disk1.sim"
Destination folder: tallózd be, hova szeretnéd telepíteni a játékot

Ezután klikk erre: "Scan a SIM-file".

A felső rublikában kattints az "AVAILABLE GAMES" alatt található
"Mafia II"-re, majd "Unpack". A program kicsomagolja a játékot. Vélhetőleg meg fog jelenni a vége felé egy hibaüzenet, az lényegtelen.

3. Miután "feltelepült", nincs más dolgod, mint hogy a cracket a játék /pc/ mappájába másold, és felülírd a két ott lévő eredeti fájlt.

Enjoy.
"

Amúgy marha jó játék, csak kicsit rövid :) Igaz, egyelőre még nincs meg az az igazi mafia hangulat, mint ami volt az első részben. De remélem későbbre az is megjön :)
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.31. 13:29:51

MessiFan írta:Miért van az hogy ha telepíteni akarom a Mafia2-t akkor valami Steamet telepít?
offline telepíted?

egyébként lehet h fel kell rakni, GTA4hez is kellett
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.31. 13:17:42

Miért van az hogy ha telepíteni akarom a Mafia2-t akkor valami Steamet telepít?
Asys
Entrenador del Barça

2010.08.31. 12:26:10

Rinku írta:Tud valaki mondani nekem olyan II. világháborús játékot, ahol a németekkel lehet menni? :) Annyira, de annyira hidegen hagy az amerikai haderő... Nagyívben tojok az egészre! A németekre ellenkezőleg! :) Előre is köszi! :)
Ha kedveled a hard core strategy-t akkor a Paradox-tól ajánlanám a:

Hearts of Iron 2

Hearts of Iron 3

és ezeknek a kiegészítőit

Doomsday, Arsenal of Democracy, Sempre stb.

Szerintem a legjobb játékok amik valaha születtek, mindenkinek érdemes kipróbálni aki nem a csihipuhit és a lövöldözést keresi egy játékban, hanem a mélyebb gondolkodást és tervezést!
:wink:
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.31. 12:20:34

noname írta:Nagyon tudom ajánlani a MAFIA 2 játékot. A legjobb játék, amivel az utóbbi időben játszottál, bár azért a Prince of Persia se volt gyenge.

Amikor annak idején megjelent a Godfather 2, nagyon vártam, de az nagy csalódás volt, mert nem adta vissza a kor hangulatát. Többek közt mindenki úgy öltözött benne mint egy melegfelvonuláshoz.
De ez!!!
Hihetetlen hangulatos játék. A grafika nem a legjobb, amit láttam, mégis csodálatos a város, főleg az elején, amikor télen játszódik. A zene, a ruházat, minden szinte tökéletesen átadja az akkori hangulatot. Hátránya a játéknak h túl sokat kell a városban vezetni, de mivel a város nagyon jól néz ki, nem bántam túlzottan. Az akció-részek nagyon jók. Az ellenfelek elég okosak(fedezék, szétszóródnak, stb). Ami viszont átkozottul kiemeli ezt a játékot a többi közül, az a sztori. Loptak a keresztapa filmektől, ez tény, de nagyon jól hasznosították, amit elloptak. Néha úgy éreztem mintha filmet néznék. A befejezés pedig(bár sokaknak nem fog tetszeni), sztem tökéletes. Nagyon passzol az egész játékhoz, illetve úgy éreztem magam, mintha a Kerestzapa egyik jelenetét nézném.
Ajánlom mindenkinek!
Adom!Eszméletlen egy játék..Mondjuk nekem nyáron jobban tetszik,és csak a 9.Chapternál járok,holnap pedig suli,úgyhogy sietnem kell... :D
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Rinku
Director del Fútbol

2010.08.31. 12:18:03

Tud valaki mondani nekem olyan II. világháborús játékot, ahol a németekkel lehet menni? :) Annyira, de annyira hidegen hagy az amerikai haderő... Nagyívben tojok az egészre! A németekre ellenkezőleg! :) Előre is köszi! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.08.31. 12:21:04-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Z.Chris
Jugador d'estrella

2010.08.30. 10:22:22

Valaki játszik még itt rajtam kívűl a Football Superstars nevű játékkal?
fifaorult
Barça B

2010.08.26. 23:48:41

Valaki játszik itt neten a maffiózóval? :D
"Tőlünk hangos a tér, visszhangzik minden utca"
MTE! 1987*1996*2003
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2010.08.26. 22:21:42

Hát a nyáron tesóm gépén végigjátszottam pár játékot, mindet tudom ajánlani:

Assassin's Creed 2,
Battlefield Bad Company 2,
CoD Modern Warfare 2,
Kane and Lynch 2,
Splinter Cell Conviction.

Egy a baj ezekkel, hogy az Assassin's Creed-et kivéve marha rövidek. Ellenben az Assasin's Creed 2-nek sosincs vége :D

Meg hát most a Mafia 2, isten 8)
Elég jól van optimalizálva, ellentétben a GTA 4-gyel.
noname
Llegenda del Barça

2010.08.26. 22:03:05

Nagyon tudom ajánlani a MAFIA 2 játékot. A legjobb játék, amivel az utóbbi időben játszottál, bár azért a Prince of Persia se volt gyenge.

Amikor annak idején megjelent a Godfather 2, nagyon vártam, de az nagy csalódás volt, mert nem adta vissza a kor hangulatát. Többek közt mindenki úgy öltözött benne mint egy melegfelvonuláshoz.
De ez!!!
Hihetetlen hangulatos játék. A grafika nem a legjobb, amit láttam, mégis csodálatos a város, főleg az elején, amikor télen játszódik. A zene, a ruházat, minden szinte tökéletesen átadja az akkori hangulatot. Hátránya a játéknak h túl sokat kell a városban vezetni, de mivel a város nagyon jól néz ki, nem bántam túlzottan. Az akció-részek nagyon jók. Az ellenfelek elég okosak(fedezék, szétszóródnak, stb). Ami viszont átkozottul kiemeli ezt a játékot a többi közül, az a sztori. Loptak a keresztapa filmektől, ez tény, de nagyon jól hasznosították, amit elloptak. Néha úgy éreztem mintha filmet néznék. A befejezés pedig(bár sokaknak nem fog tetszeni), sztem tökéletes. Nagyon passzol az egész játékhoz, illetve úgy éreztem magam, mintha a Kerestzapa egyik jelenetét nézném.
Ajánlom mindenkinek!
A Fifa egy szégyen
socio66

2010.08.20. 13:37:17

Perrero írta:Kane and Lynch 2
ennek utána néztem,egész jónak tűnik.
van személyes véleményed is róla?
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.20. 13:16:55

NHL2k9be, hogy lehet verekedni :?: (ps2)

Kezdtem egy szezont a Pittsburgh-el, még csak februárnál tartok s vezetem a csoportomat.

Érkeztek: Kovalchuk, Afinogenov
Távoztak: Hossa, Sykora, Malone, Talbot

Első soromba "csak" 4 orosz van... :twisted: 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Válasz küldése