Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha F1 Challengel játszol,akkor a Win 7en nem nagyon fog müködni a játék...de a parancsikonra jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatbilitás fül -> futtatásnál vedd ki a pipát,és állitsd át Win 98/Me-re úgy talán megy....de tökéletesen akkor se megy,mivel ez XP-re lett optimalizálva,ajánlom hogy egy másik vinyóra ha van,tedd fel azt.fanbarca írta:Sziasztok, a Forma-1 2010 játék verzióját legalább 5 feldolgozásban töltöttem le, de vagy nem indul el, vagy mikor a versenypáját kiválasztom - kidob .... LLehet tenni valamit? (Windows 7-em van, nem zavarja a játék?)
Ha jól emlékszem nem is arra kell végül menni, én is bementem oda de mivel az zsákutcának tűnt visszafordultam, ahonnan eltűnt addigra a 2 beszélgető őr. Ne vedd készpénznek, de egy próbát megér.csababarca írta:Valaki játszik a maffia 2-vel?
Aki igen,és már végigvitte,segítene nekem abban,hogy a 9es fejezetben,amikor követni kellett egy autót (Lucas),utána az épületben,hogy kell megmenteni a két csávót? Egy helyen mindig lebukok,abban a szobában,ahonnan kimegy egy hentes,a másik meg ott marad. Megpróbálom megölni az egyiket csendben,de a másik mindig időben visszaér.
Megoldás?
Hát, már mindegy. Annyira nem is sajnálom... Már nagyban "túrom" a gta4iv.com-ot.Rajmó írta: Pedig lehet, van már hozzá egy patch, ami ezt lehetővé teszi
Pedig lehet, van már hozzá egy patch, ami ezt lehetővé teszibreywol írta:Nem tudom nektek miért nem ment a Maffia 2. Amit én töltöttem le ahhoz még crack sem kellett. A játékról annyit, hogy a grafikája nagyon szép, a világa szépen idézi az akkori időket (gondolom), csupán nekem nem tetszett amit hallottam róla
ha végigjátszuk utána nem lehet mászkálni a városban. Ezt miért nem lehetett meghagyni nekünk
Le is töröltem és elkezdtem a GTA 4 letöltését 1.07 patch+crack-el együtt + magyarosítás.
Most még nem nagyon van, de majd lesz:Rinku írta:Tud valaki mondani nekem olyan II. világháborús játékot, ahol a németekkel lehet menni?Annyira, de annyira hidegen hagy az amerikai haderő... Nagyívben tojok az egészre! A németekre ellenkezőleg!
Előre is köszi!
Így próbáld meg, nekem működöttMessiFan írta:Miért van az hogy ha telepíteni akarom a Mafia2-t akkor valami Steamet telepít?
offline telepíted?MessiFan írta:Miért van az hogy ha telepíteni akarom a Mafia2-t akkor valami Steamet telepít?
Ha kedveled a hard core strategy-t akkor a Paradox-tól ajánlanám a:Rinku írta:Tud valaki mondani nekem olyan II. világháborús játékot, ahol a németekkel lehet menni?Annyira, de annyira hidegen hagy az amerikai haderő... Nagyívben tojok az egészre! A németekre ellenkezőleg!
Előre is köszi!
Adom!Eszméletlen egy játék..Mondjuk nekem nyáron jobban tetszik,és csak a 9.Chapternál járok,holnap pedig suli,úgyhogy sietnem kell...noname írta:Nagyon tudom ajánlani a MAFIA 2 játékot. A legjobb játék, amivel az utóbbi időben játszottál, bár azért a Prince of Persia se volt gyenge.
![]()
Amikor annak idején megjelent a Godfather 2, nagyon vártam, de az nagy csalódás volt, mert nem adta vissza a kor hangulatát. Többek közt mindenki úgy öltözött benne mint egy melegfelvonuláshoz.
De ez!!!
Hihetetlen hangulatos játék. A grafika nem a legjobb, amit láttam, mégis csodálatos a város, főleg az elején, amikor télen játszódik. A zene, a ruházat, minden szinte tökéletesen átadja az akkori hangulatot. Hátránya a játéknak h túl sokat kell a városban vezetni, de mivel a város nagyon jól néz ki, nem bántam túlzottan. Az akció-részek nagyon jók. Az ellenfelek elég okosak(fedezék, szétszóródnak, stb). Ami viszont átkozottul kiemeli ezt a játékot a többi közül, az a sztori. Loptak a keresztapa filmektől, ez tény, de nagyon jól hasznosították, amit elloptak. Néha úgy éreztem mintha filmet néznék. A befejezés pedig(bár sokaknak nem fog tetszeni), sztem tökéletes. Nagyon passzol az egész játékhoz, illetve úgy éreztem magam, mintha a Kerestzapa egyik jelenetét nézném.
Ajánlom mindenkinek!
ennek utána néztem,egész jónak tűnik.Perrero írta:Kane and Lynch 2