Nagyon tudom ajánlani a MAFIA 2 játékot. A legjobb játék, amivel az utóbbi időben játszottál, bár azért a Prince of Persia se volt gyenge.
Amikor annak idején megjelent a Godfather 2, nagyon vártam, de az nagy csalódás volt, mert nem adta vissza a kor hangulatát. Többek közt mindenki úgy öltözött benne mint egy melegfelvonuláshoz.
De ez!!!
Hihetetlen hangulatos játék. A grafika nem a legjobb, amit láttam, mégis csodálatos a város, főleg az elején, amikor télen játszódik. A zene, a ruházat, minden szinte tökéletesen átadja az akkori hangulatot. Hátránya a játéknak h túl sokat kell a városban vezetni, de mivel a város nagyon jól néz ki, nem bántam túlzottan. Az akció-részek nagyon jók. Az ellenfelek elég okosak(fedezék, szétszóródnak, stb). Ami viszont átkozottul kiemeli ezt a játékot a többi közül, az a sztori. Loptak a keresztapa filmektől, ez tény, de nagyon jól hasznosították, amit elloptak. Néha úgy éreztem mintha filmet néznék. A befejezés pedig(bár sokaknak nem fog tetszeni), sztem tökéletes. Nagyon passzol az egész játékhoz, illetve úgy éreztem magam, mintha a Kerestzapa egyik jelenetét nézném.
Ajánlom mindenkinek!