barca99 írta:
Könyörgöm, csak 1 csapatot mondjál már, ahol a klasszisokat klasszisok helyettesítik.
Szerintem meg elég a triplázásra, mert ha nem sérül meg senki, akkor végig verünk mindenkit.
Legyen Neked igazad és triplázzunk. Csak sajnos ez nem fog ilyen egyszerűen menni.
Nem arra gondoltam,hogy minden posztra 2 klasszis jusson,de nem árt,ha van minőségi tartalék.
Például középső védőnek ott van Puyol,Pique alapkettős és Milito egy olyan tartalék,aki klasszis teljesítményre képes,ha az egyikük lesérül vagy eltiltást kap. Szélső védő posztra Alves,Abidal mellé van egy Maxwell és egy Adriano,akik szélsőként klasszis teljesítményre képesek.
De csatároknál ilyen nincs. Bojan talán klasszis lehet (bár szerintem egy közepesen jó játékosnál nem lesz jobb) ,de Jeffrenből nem valószínű,hogy egy labdaszedőnél ( kis túlzással ) jobb lesz. De jelenleg egyikük sem képes klasszis teljesítményre,ha az alapkezdőből valaki kidől. Tkp-ra sincs egy épkézláb csereemberünk,ha a Xavi-Iniesta kettős közül valaki kidőlne. Jó,az igaz,hogy a Xavi-Iniesta szintet kevés játékos tudja elérni,de egy Özil vagy Diego (ugyebár mindkettő csapatot váltott idén,méghozzá nem túl sok pénzért-football viszonylatban) inkább lenne minőségi megoldás,mint Keita vagy Thiago(akiből bármi lehet,de én ha már valakit preferálni kell,akkor az inkább Jonathan Dos Santos). Dos Santos-nál sincs még meg a megfelelő rutin,sem tapasztalat,sokat kell még fejlődnie,amit attól tartok,ha felváltva cserélődnek Thiagoval,nem fog tudni megszerezni. Touré is tökéletes volt tkp-nak is.
ÉS ha már csapatneveket kértél:
MU
kp-ja:Hargreaves,Scholes,Fletcher,Carrick,Anderson középre ,szélre Giggs, Nani,Valencia - talán Pak(bár őt annyira nem tartom ásznak)
csatársorban Rooney és Owen mellett Berbatov
Internél
is megnézed,hogy Cambiasso,Sneijder mögött van egy Motta és egy Sztankovics ,vagy a védelemben a Lucio,Samuel mögöt tegy Materazzi,Cordoba páros
Chelsea-nél kp
Lampard-Essien-Mikel mögött egy Ramires ,aki beugorhat pótléknak , Drogba-Anelka-Malouda mögött egy Kalou
vagy elég,ha megnézzük a reál keretét
Higuain-Ronaldo mögött egy Di Maria,Benzema
Kaká mellett egy Özil, Xabi Alonso mögött egy Khedira, Lassana Diarra
megvannak a minőségi pótlékok ,amiket én a Barcánál tkp és csatár poszton nem látok!
ráadást
távozók: Henry,Márquez,Csiga,Ibra,Touré
érkezők: Villa,Adriano,Mascherano
szóval eladtunk egy klasszis csatárt és vkp-t és vettünk helyette egy klasszis vkp-t és csatárt. Szóval beljebb nem vagyunk semmivel,sőt létszámra csökkent a keret és a kitűzött célokat se nagyon valósította meg a vezetőség - hiába nyaltuk Cesc hátsóját fényesre kb minden nap, továbbá a keret sem bővült, bal oldali támadót sem sikerült igazolni a távozó Henry helyére. Tehát kb a nyári teljesítmény negatívban van. Bravo