Rataccess:
Nem tudom kinek csináltam, mert megint ok nélküli hsz. törölgetések történnek, vicces néha ami itt folyik... :S Valaki nagyon komolyan veszi a pozícióját...
Mind1, a lényeg hogy nem szeretek ilyen sokfős sigeket gyártani, de mivel az "igénylő" rendereket is mellékelt összedobtam gyorsan egyet:
v1.

v2.

v3.
Mindenesetre ha ez a hsz. is törölve lesz indoklás nélkül,
ez az utolsó hsz.-em az oldalon... Mint az oviban komolyan mondom. Én megértem hogy néhány hülyét aki nem bír magával meg kell regulázni, a fórum átláthatósága kedvéért esetleg törölni a sokszoros üzeneteket. De könyörgöm, itt normális beszélgetés folyt az előbb is...
Én ismerek usert aki az ilyen nevetséges dolgok miatt töröltette magát az oldalról, és biztos vagyok benne, hogy úgy általában a legtöbb felhasználó szemében NEM növelik a fórum népszerűségét a gyerekes szabályok szerint viselkedő, önkényeskedő, kihaénnem moderátorok.
Inkább ne írjál be ilyeneket, ha az se tudod mi miért lett törölve. A szabályok nem viccnek vannak, ha betartanátok, akkor nem kellene törölgetni se...
Rataccess:
Hát pedig elég vicces, vagy inkább úgy mondanám viccesen vagy alkalmazva egy-két szabály. Ez a teljesen személytelen, "törölgetünk össze-vissza" meg "beleírkálunk a hsz.-be normális válasz helyett" hozzáállás nem túl szimpatikus.
Lehetne ezt normálisan csinálni - ha nem törölnél, hanem leírnád a usernek hogy mi a probléma, akkor talán nem az lenne a reakció hogy "jéé, elveszett a hsz.-em, lehet el se küldtem, beírom mégegyszer", hanem megértené hogy mi a probléma.
Én például igenis tudni szeretném hogy miért lett törölve a hozzászólásom. Mondjuk biztos nagyon megterhelő lenne beírni normálisan 1-2 szavas figyelmeztetést...
Erre van a szabályzat, olvasd el. Nincs értelme mindenkinek külön elmagyarázni minden kis dolgot, az újaknak még szólunk, utána már megy a törlés.
És ez még mindig OFF téma, szóval erről ne itt...