Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyenről még nem is hallottam van egy oszttársam megkérdem mit szól hozá hátha van vmi ötlete..sjd írta:"no packet flow" üzenettel megint kirúgottBarcaBaku írta:szal csak szerezned kell egy normal Cd kulcsot és sztem jónak kell lennie!
(ez elvileg amiatt lenne mert szaggat a kapcsolat, viszont 700k leöltéssel és 20-30 közötti pinggel ezt nem igazán értem)
Nekem windows 7-en simán ment, a quad pc-n, nem volt neki túl erős a gép.ozsimiki írta:hülye kérdés: az 1 elmegy a mostani technikákon is? (van pár régebbi játék aminek már túl jók a mostani gépek) mert ha el,akkor lehet vmikor végigviszem még1x.
http://golemkonzol.hu/geridoss írta:Nem tudom, tud-e valaki segíteni, de mostanában beruházok egy XBOX 360 Elite megvásárlásába, és azt szeretnem megtudni, hogy flasheltetni hogyan, és kivel tudnám. Mert arra már nem nagyon marad keretem hogy tízezer Ft-os játékokat vásárolgassak hozzá...
Mennyit szánsz az egészre úgy össz-vissz?geridoss írta:Nem tudom, tud-e valaki segíteni, de mostanában beruházok egy XBOX 360 Elite megvásárlásába, és azt szeretnem megtudni, hogy flasheltetni hogyan, és kivel tudnám. Mert arra már nem nagyon marad keretem hogy tízezer Ft-os játékokat vásárolgassak hozzá...
fanbarca írta:A compatibilytinél? hogy?Messithebest írta:Vedd lejjebb a grafikát a beállításokba.....fanbarca írta: Na , mégis baj van, csk tesztelni tudok, mert ha más autó van a közelben, el kezd akadozni:(
Hmm most,hogy mondod,megjött a kedvem hozzá.Messithebest írta:Nem tudok rólafanbarca írta:
Köszi szépen, tudod hogy egy angyal vagy?ám szívesen....
Más: GTA SA:MP multit nem tolja valaki?
mostanában játékok terén leragadtam a foci és F1 kombónál,de régen (talán 6-8éve is lehet) amikor a Mafia 1et toltam,az tényleg csúcs, óriási játék. kettőt még nem is láttam,ki se próbáltam,de kifogom, bár gyanítottam,h nem érhet a nyomába,de azért még így is jobb lehet mint a tucatjátékok...Fernando írta:Mafia 2: Kipróbáltam. Bejövős, de az egy közelébe sem ér. Az egy tökéletes játék volt. Örök kedvenc, jöhettek ilyen gédfádörök meg minden kutyaf...a, az mindig is etalon marad.
A kettőbe viszont röhögtem ahogy összefűzték az eggyel a történetet. Az picit hatásvadász volt. Ennek ellenére élvezhető játék. Kijátszós lesz az tuti.
be vanszajko írta: multiplayer options-ba a punkbuster legyen yes, vagyis legyen bekapcsolva.
multiplayer options-ba a punkbuster legyen yes, vagyis legyen bekapcsolva.sjd írta:cod4 multiban 1 kör után mindig kidob a punkbusterre hivatkozva, pedig elvileg abból a legújabb van fenn, mi lehet a baj?
Egy kis ízelítő bemutatás a Mafia II-ről:breywol írta:Nem tudom nektek miért nem ment a Maffia 2. Amit én töltöttem le ahhoz még crack sem kellett. A játékról annyit, hogy a grafikája nagyon szép, a világa szépen idézi az akkori időket (gondolom), csupán nekem nem tetszett amit hallottam róla
ha végigjátszuk utána nem lehet mászkálni a városban. Ezt miért nem lehetett meghagyni nekünk
Le is töröltem és elkezdtem a GTA 4 letöltését 1.07 patch+crack-el együtt + magyarosítás. Rengeteg helyen olvastam anno, hogy a játék tiszta bug és szörnyen nagy gépigényű, de állítólag ezzel a crack-kel már túlléptek ezen.
Valaki játszott esetleg vele? Mindig is imádtam a GTA világát.
A compatibilytinél? hogy?Messithebest írta:Vedd lejjebb a grafikát a beállításokba.....fanbarca írta: Na , mégis baj van, csk tesztelni tudok, mert ha más autó van a közelben, el kezd akadozni:(
Vedd lejjebb a grafikát a beállításokba.....fanbarca írta: Na , mégis baj van, csk tesztelni tudok, mert ha más autó van a közelben, el kezd akadozni:(
Na , mégis baj van, csk tesztelni tudok, mert ha más autó van a közelben, el kezd akadozniMessithebest írta:Nem tudok rólafanbarca írta:
Köszi szépen, tudod hogy egy angyal vagy?ám szívesen....
"no packet flow" üzenettel megint kirúgottBarcaBaku írta:szal csak szerezned kell egy normal Cd kulcsot és sztem jónak kell lennie!
Én régebben Cod-oztam és akkor csinált ilyet ha vagy nem fejlesztetted fel a punk bustert vagy nem jó a CD-key amit telepítéskor beírtál.sjd írta:cod4 multiban 1 kör után mindig kidob a punkbusterre hivatkozva, pedig elvileg abból a legújabb van fenn, mi lehet a baj?
Nem tudok rólafanbarca írta:
Köszi szépen, tudod hogy egy angyal vagy?
Köszi szépen, tudod hogy egy angyal vagy?Messithebest írta:Ha F1 Challengel játszol,akkor a Win 7en nem nagyon fog müködni a játék...de a parancsikonra jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatbilitás fül -> futtatásnál vedd ki a pipát,és állitsd át Win 98/Me-re úgy talán megy....de tökéletesen akkor se megy,mivel ez XP-re lett optimalizálva,ajánlom hogy egy másik vinyóra ha van,tedd fel azt.fanbarca írta:Sziasztok, a Forma-1 2010 játék verzióját legalább 5 feldolgozásban töltöttem le, de vagy nem indul el, vagy mikor a versenypáját kiválasztom - kidob .... LLehet tenni valamit? (Windows 7-em van, nem zavarja a játék?)
Ha pedig rFactor a téma,akkor csináld meg az előbb leírtakat,úgy valszeg megy...