P.U.Y.O.L. írta:miihii írta:Én mostanában még ezt várom:
Machete 
Jónak ígérkezik, nem kevés sztárral, de Steven Seagalt igazán kihagyhatták volna...
Pláne,h ő rosszfiú lesz a filmben!
Látom elég szép nosztalgia uralkodott ma rajtatok
Óh,régi szép idők,mekkora filmeket emlegettetek fel!
Én hiányolom a felsorolásból a Die Hard szériát pölö.Ha már Bruce papó,akkor még mondjuk Az utolsó cserkész.
Nem az a kifejezett akciófilm,de a Ford Fairlane kalandjait is mégemlíteném.
Aztán van az Utánunk a tűzözön.Samuel L. Jackson-"nánáánánáná ..."
Swarzitól az egyik kedvenc filmem a Kommandó.Az egyik legkeményebb jelenet,amikor "beöltözik" a végső harchoz.
Slytól még a Tango és Cash,ami az egyik favorit.("Rambo,az egy b.zi!"-a legnagyobb

)
És ha már Sly kifigurázta saját magát,az sem volt rossz,ahogy Arnieval cinkelték egymást többször is a filmjeikben

Pölö Ikrek,Pusztító,Expendables...
Zsanklódról az jutott eszembe,h a Tökéletes célpontban annyira megtetszett a haja,h olyat akartam.(Merész váltásként,mert akkoriban a centis haj már elég hosszúnak számított nálam

) Nagy gázzal nekiálltam növeszteni,de két hónap után feladtam a dolgot.

Nem való nekem annyi rőzse,meg a balázspali séró
Amikor a virágkora volt ezeknek a filmeknek,rendesen csüngtem rajtuk.Megannyi csihipuhiratatata,és megunhatatlan

Jópár van,amit huszonakárhányadjára is megnézek,mert szórakoztató és jó kikapcsolódás.
Nem nagyon kell agyalni a sztorin,csak szurkolni a főhősnek,h bírja még a 97. arcontérdelést is,meg nehogy épp a 112. rátámadó ellenségnél fogyjon ki a tár.