Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönjüksoadroli írta:Nem rosszsjay írta:Sziasztok.
Alapítottunk egy blogot a szintén Eurobarca userrel Faithnomore-ral együtt.
http://perfectinsanity.blog.hu/
Nézzetek fel, a a design még változni fog.![]()
"a cápa visszatámad, micsodaa fordulat" xD![]()
Na sok sikert az oldalnak
Ahogy már előttem Ozsi is írta, éppen a régi akciómúúúvik voltak terítéken, így persze, hogy ezeket kihagytuk.soadroli írta:Bennem 2 film is nagyon megmaradt, azokat is kihagytátok;
Halálsoron, Gladiátor. Ezek a legnagyobbak![]()
Nem rosszsjay írta:Sziasztok.
Alapítottunk egy blogot a szintén Eurobarca userrel Faithnomore-ral együtt.
http://perfectinsanity.blog.hu/
Nézzetek fel, a a design még változni fog.
Bassz. Előre haladtam egy kicsit, a Z szinkronos végig. Am meg vhol olvastam, hogy a GT-t is leszinkronizálják.Fecooo írta:angol szinkronos?rszergej írta: A GT végig szinkronos.
vagy honnan tudod, h magyar szinkronos lesz? egyáltalán mikor lesz a prömier? tudsz vmit, amit más nem?
A Faunt láttam feliratosan. Nekem tetszett!breywol írta:Nekem is az egyik kedvenc filmem! Valóban ajánlós!Fernando írta:Nagy hal 10/10!!!
Az El laberinto del Fauno-t láttad/láttátok már? Akinek a Big Fish bejött annak a Faun is tetszeni fog. Imádom. Csakis eredeti, spanyol hanggal!!
természetesen ezeket is imádom, szntem többiek is,de lentebb régebbi akció filmekről volt szórszergej írta:Na ja, kb ilyeneket: Airplane 1-2, Top Secret, Csupasz Pisztoly széria, Horrorra Akadva, Haláli Fegyver, meg persze Paliékat se szabad kihagyni.Fernando írta:A sok csihi-puhi helyett nézhetnétek normális filmet is![]()
![]()
Asszem beteg ízlésem van![]()
Egyébként tegnap Songoku nálam kivégezte Dermesztőt. Am a legnagyobb lúúúzer karakter nálam Jamcsa, csak az nem keni el a száját, aki nem akarja![]()
A GT végig szinkronos.
Persze. A Faun labirintusa is alap filmbreywol írta:Nekem is az egyik kedvenc filmem! Valóban ajánlós!Fernando írta:Nagy hal 10/10!!!
Az El laberinto del Fauno-t láttad/láttátok már? Akinek a Big Fish bejött annak a Faun is tetszeni fog. Imádom. Csakis eredeti, spanyol hanggal!!
Nekem is az egyik kedvenc filmem! Valóban ajánlós!Fernando írta:Nagy hal 10/10!!!
angol szinkronos?rszergej írta: A GT végig szinkronos.
Ha már paródiák,akkor a Nagy durranások,Sziki Szökevény,Spy Hard is bejövősek.rszergej írta:Na ja, kb ilyeneket: Airplane 1-2, Top Secret, Csupasz Pisztoly széria, Horrorra Akadva, Haláli Fegyver, meg persze Paliékat se szabad kihagyni.Fernando írta:A sok csihi-puhi helyett nézhetnétek normális filmet is![]()
![]()
Asszem beteg ízlésem van![]()
Na ja, kb ilyeneket: Airplane 1-2, Top Secret, Csupasz Pisztoly széria, Horrorra Akadva, Haláli Fegyver, meg persze Paliékat se szabad kihagyni.Fernando írta:A sok csihi-puhi helyett nézhetnétek normális filmet is![]()
![]()
A pusztító:ozsimiki írta: am ha már Stallone vs Schwarzi önkritikus vagy egymásnak beszólogatások, ki mikre emlékszik a filmjeikből, én:
Schwarzi filmek:
Két tűz között:
Jamie Lee Curtis : "A férjem egy Rambo"
Ikrek:
Schwarzi: ránéz a Rambos Stallonés poszterre megfogja a saját bicepszét,és legyint egyet a képre
Stallone:
Tango és Cash: "Rambo, az egy Elton"ahogy miihii is írta
Expendables: "Elnök akar lenni"![]()
Ezmiez?ozsimiki írta: és mi volt ráírva a vége felé amikor mentek a hídon arra a kocsira ami szállította az egyik atomtöltetet? :
hát ez...
Igen,ezek is mind elférnek, sőt, igazából ma vagy egyik nap összeírom az összes általam kedvelt színésztől,az összes jó filmetmiihii írta:
Pláne,h ő rosszfiú lesz a filmben!![]()
Látom elég szép nosztalgia uralkodott ma rajtatok![]()
Óh,régi szép idők,mekkora filmeket emlegettetek fel!
Én hiányolom a felsorolásból a Die Hard szériát pölö.Ha már Bruce papó,akkor még mondjuk Az utolsó cserkész.
Nem az a kifejezett akciófilm,de a Ford Fairlane kalandjait is mégemlíteném.
Aztán van az Utánunk a tűzözön.Samuel L. Jackson-"nánáánánáná ..."
Swarzitól az egyik kedvenc filmem a Kommandó.Az egyik legkeményebb jelenet,amikor "beöltözik" a végső harchoz.![]()
Slytól még a Tango és Cash,ami az egyik favorit.("Rambo,az egy b.zi!"-a legnagyobb)
És ha már Sly kifigurázta saját magát,az sem volt rossz,ahogy Arnieval cinkelték egymást többször is a filmjeikbenPölö Ikrek,Pusztító,Expendables...
Zsanklódról az jutott eszembe,h a Tökéletes célpontban annyira megtetszett a haja,h olyat akartam.(Merész váltásként,mert akkoriban a centis haj már elég hosszúnak számított nálam) Nagy gázzal nekiálltam növeszteni,de két hónap után feladtam a dolgot.
Nem való nekem annyi rőzse,meg a balázspali séró
Amikor a virágkora volt ezeknek a filmeknek,rendesen csüngtem rajtuk.Megannyi csihipuhiratatata,és megunhatatlanJópár van,amit huszonakárhányadjára is megnézek,mert szórakoztató és jó kikapcsolódás.
Nem nagyon kell agyalni a sztorin,csak szurkolni a főhősnek,h bírja még a 97. arcontérdelést is,meg nehogy épp a 112. rátámadó ellenségnél fogyjon ki a tár.
Pláne,h ő rosszfiú lesz a filmben!P.U.Y.O.L. írta:Jónak ígérkezik, nem kevés sztárral, de Steven Seagalt igazán kihagyhatták volna...
Ilúvatar írta:Kifelejtettétek a Rambo szériát is
Én inkább az Alien sorozatot hiányolom. Ripley volt a második anyám.El fanático írta: De valóban ezeken a filmeken nőttünk/nőttem fel én is - mondjuk nálunk inkább a háborús filmek mentek otthon, mint a Szakasz, a Rambo, az Ütközetben eltűnt, a Predator, a Szarvasvadász, a Híd a Kwai folyón és a többi... meg persze a Hegylakó, a Terminátor, a Szárnyas fejvadász...