10Messi4ever írta:Miért nem adják le élőben az Sport 2-n? Jajj, a nézettség, fú, oda ne tipegjek! Csakazértsem nézem meg felvételről, nem növelem a nézettségüket. Undorító spekuláns banda.
Sport2-n Kosárlabda VB meccs lesz! Egyedül a SportM lenne megoldás, (:arrow: UTE-FTC) de ahogy azt már leírták előttem, lehet, hogy nem fogható annyi helyen, mint a S1, S2!
Azok akik ilyen hihetetlenül felháborodtak, azok gondolkozzanak már el azon, hogy nem egy El Clasicót adnak le felvételről, hanem egy Barca - Herculest és bizony, ha egy ilyen meccs miatt lemaradnának az emberek (akiket az jobban érdekel) egy UTE -FTC-ről vagy egy Kosárlabda VB kieséses szakaszáról az sokkal szomorúbb lenne!
Én inkább annak örülök, hogy nem kaparintotta meg a Digi a spanyol bajnokságot is és nézhetem az összes Barca bajnokit a TV-ben.
Engem teljesen hidegen hagy a magyar bajnokság (még egy ilyen rangadó is) és a kosár VB-ről is csak 1-2 meccset néztem meg, de meg tudom érteni, hogy miért inkább azokat adják ÉLŐben.
Ha ez állandó jelleggel visszatérő probléma lenne, (

nem adják élőben a Barca meccseket) akkor én is puffognék, de ez egy kivételes eset és 1 évben csak egyszer-kétszer fordul elő úgyis, úgyhogy egy kicsit több toleranciát, ha lehet...