Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Temperamentumos egy nép vagyunkLionel85 írta:Ezt csípem, hogy a meccs utáni dühében mindenki egymásnak esik és mennek az anyázások.
A kulturált fórumozásnak halvány nyoma sincs ilyenkor...
ez nem szégyen? dehogyis nem.messiacsaszar írta:szégyen? A vereség neked szégyen?? Nem szégyen kikapni, a hibákból fogunk tanulni! Valaki megtudná mondani ki lesz a következő bajnoki ellenfél?
teljesen igazad van,szerintem aki legjobban írkálja,az lehet divat majom,én is felpörögtem,de attól még szeretem a csapatom már 18 éve,úgyhogy ha akarom akár negatív kritikával is illethetem őket,ha megérdemlik!!!Yaya(07-10) írta:ez mekkora szánalom...le lettem divat drukkerezve, mert szerintem gyalázatos teljesítményt nyújtottunk, és mert kritizálni mertem drága mesterünk áldásos nyári tevékenységét. azért vagyok divat mert felhúzom magam egy ilyen meccs után? aki ezt a szót használja, az egy pöts. szánalmas itt néhány megmondó ember, miközben veri a mellét, hogy mekkora Barcelona fan...
Atleticomessiacsaszar írta:szégyen? A vereség neked szégyen?? Nem szégyen kikapni, a hibákból fogunk tanulni! Valaki megtudná mondani ki lesz a következő bajnoki ellenfél?
Én inkább aztmondom, Pep rossz kezdőt küldött pályára, és a cserék nem tudtak annyit hozzátenni, mint amennyit vártunk. + mintha egykis motíváció hiányt véltem volna felfedezni. Bár Pep elvileg ebben a legjobb, tehát ettől annyira nem félek. Mint ahogy mástól sem, Panát el fogjuk verni, ebben biztos vagyok.daffy írta:ez stimmel,csak azt nem tudom h mennyire fáradt a csapat,mert nem fogják kipihenni 3 nap alatt+7vgn rangadó. ha csak taktika,az nem gáz. de ha pihenni kéne,na az necces
Ezt megmondani, hogy mennyire, sajnos nem lehet. Xavi, Alves, Sergio, Pedro pl. padon kezdtek, ebből 3ugye volt Argentin-Spanyolon, de Ini, Messi, Piqué, Masch meg ott voltak... talán kipihenik magukat már keddre, ilyen pocsékul nemigen játszottak az elmúlt 2évben (vagy lehet igen, csak akkor vmi izzadtságszagú győzelem lett a vége...)daffy írta:ez stimmel,csak azt nem tudom h mennyire fáradt a csapat,mert nem fogják kipihenni 3 nap alatt+7vgn rangadó. ha csak taktika,az nem gáz. de ha pihenni kéne,na az necces
És pont tegnap vagy tegnapelőtt írtam egy másik fórumozó hsz-ére, hogy már kezdi kinőni a csapat a válogatott meccsek utáni botlást. Hát nem.ozsimiki írta:Nem láttam,ismétlést nézem meg (igen így is),de véletlenül megtudtam az eredményt...
azt is bekalkulálva hogy FOLYTON szívás a válogatott meccs utáni forduló, így is elég nagy hoppáá ez az eredmény![]()
majd többet ha láttam is, gondolom azért volt pár kihagyott ziccer,és a többi, a kapott gólunk ahogy hallottam elég fura volt...
értsd úgy, hogy százból kilencvenötször ugyanezzel a kezdővel megvertük volna őket. ha fáradtak voltak, ha nem. szerintem amúgy nem.daffy írta:ez stimmel,csak azt nem tudom h mennyire fáradt a csapat,mert nem fogják kipihenni 3 nap alatt+7vgn rangadó. ha csak taktika,az nem gáz. de ha pihenni kéne,na az necces
ez stimmel,csak azt nem tudom h mennyire fáradt a csapat,mert nem fogják kipihenni 3 nap alatt+7vgn rangadó. ha csak taktika,az nem gáz. de ha pihenni kéne,na az necceskennyke04 írta:taktikailag nagyon jól megfogta a területet az ellenfél, de ez betudható annak is, hogy fáradtak voltak plussz össze se jött semmi... Hercules meg nagyon jól szervezetten játszott. Pep is igen okolható, igaz a cserékkel sikerült kicsit kompenzálni, de még minimum 2kellett volna cserélnie...daffy írta:srácok,akik végignézték mondják már el,hogy fáradt volt a csapat vagy csak simán nem jött össze. csak mert ha fáradt volt,akkor hét közben,de még a hétvégén is lehet egy-egy gané meccs. köszi
taktikailag nagyon jól megfogta a területet az ellenfél, de ez betudható annak is, hogy fáradtak voltak plussz össze se jött semmi... Hercules meg nagyon jól szervezetten játszott. Pep is igen okolható, igaz a cserékkel sikerült kicsit kompenzálni, de még minimum 2kellett volna cserélnie...daffy írta:srácok,akik végignézték mondják már el,hogy fáradt volt a csapat vagy csak simán nem jött össze. csak mert ha fáradt volt,akkor hét közben,de még a hétvégén is lehet egy-egy gané meccs. köszi
Azért a Barcához mérve nem egy Hercules..kennyke04 írta:hol volt ez a Hercules harmat gyenge? megvertek minket idehaza 2:0ra, azért adjuk meg a tiszteletet nekik, ha már így elpáholta minket (és min 2góltol mentett meg minket Valdes és 1et meg ők baltáztak el...)chonggy írta:De most kérlek magyarázd el,miért lenne divatbarcás az,aki egy harmatgyenge ellenfél ellen alázást várt,erre mi lettünk lealázva,és fel ment a gőz benne(m)?Attól,hogy néha nem nyalom fényesre az egész egyesület végbélnyílását,még nem jelenti,hogy divatszurkoló vagyok.Én,vagy akárki más.Fernando írta:Szánalmasok vagytok. Kívánok még több ilyen meccset, hogy lemorzsolódjanak a divatbarcások a francba.
Most kaptam![]()
http://www.kepfeltoltes.hu/100911/pffff ... es.hu_.gif
hol volt ez a Hercules harmat gyenge? megvertek minket idehaza 2:0ra, azért adjuk meg a tiszteletet nekik, ha már így elpáholta minket (és min 2góltol mentett meg minket Valdes és 1et meg ők baltáztak el...)chonggy írta:De most kérlek magyarázd el,miért lenne divatbarcás az,aki egy harmatgyenge ellenfél ellen alázást várt,erre mi lettünk lealázva,és fel ment a gőz benne(m)?Attól,hogy néha nem nyalom fényesre az egész egyesület végbélnyílását,még nem jelenti,hogy divatszurkoló vagyok.Én,vagy akárki más.Fernando írta:Szánalmasok vagytok. Kívánok még több ilyen meccset, hogy lemorzsolódjanak a divatbarcások a francba.