2010.09.12. 12:18:45
Én nem láttam a meccset, de amit itt a forumon leírtak róla...hát eléggé érdekes lehetett: sétálgatás, nulla mozgás, Abidal középső védő, Piqué csatár, Keita-Mas kező, Mas ráadásul úgy, hogy még egy percet nem játszott itt, és kb 3 napot edzett együtt a többiekkel....
Hát igen Guardiola hiányosságai mindig kiütköznek...Tény, hogy nem nyerhetünk meg minden meccset, de azért ezt illett volna behúzni....ha jól veszem ki a hozzászólásokból, akkor itt komoly taktikai hibákat követett el...az meg hogy nem volt kihez nyúlnia megint az ő sara, ezt a keretet ő alakította ki, neki nem kellett Ibra, Touré, Marquez...
Azért 19 embert rotálni nem könnyű és erre rámehet az idényünk is akár. Mi lesz ha 2-3 ember huzamosabb ideig megsérül? ki fogja pótolni őket? a Barca B-ből valaki? Hiába tehetségesek és képesek lennének erre, a fiatalokat csak komoly munkával lehet beépíteni a nagycsapatba (kb úgy, ahogyan azt Rijkaard tette Messivel, Iniestával), nem pedig hip-hop bedobom őket...
Mindenesetre amit Guardiola csinál már egy ideje az nem a címekhez vezető út, hanem egy adósságspirálhoz valamint egy kifacsart csapathoz vezet....és akkor még csak a szakmai oldaláról kritizáltam, a sötétebbik erkölcsi oldalát a dolgoknak még elő sem vettem...

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)