2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez az oldala rendkívül szimpatikus számomra Guardiolának. Jól adja vissza a támadásokat, bárki is kezdje ki őt vagy magát a csapatot (lásd legfrissebb hírekben a Mourinho-osztást).ziipp írta:Tulajdonképpen én ezért sem értem, hogy házon belül miért van olyan sok bírálója Pepnek.
ez itt off, de ezt néztem én is. direkt figyeltem végig a játékát, amikor nem nála volt a labda akkor a mozgását és teljesen jól elvégezte a feladatát. csinált jópár jó szerelést, volt nagy keresztpassza is ahhoz képest, hogy ezt sokak szerint nem is tud, voltak előrefelé passzai, labdabiztos volt, ennyi kell. a sárga sárgát ért, viszont a másik nevetséges volt, ha azért kiállítják... a csere viszont indokolt volt, mert azért benne volt a második sárga a játékában. és most jött ki, hogy sokan mennyire szerették volna, ha keita játszik vkpt, és ne vegyünk senkit. láttuk is milyen fantasztikus volt ott..Sokan előítélettel vannak Mascherano iránt és amint csinál egy-két hibát, azonnal akasztófára raknák... Rossz a mentalitás, nagyon rossz.
Azért ehhez a Rubin Kazanynak még lesz egy-két szavaLionel85 írta:] Ha így nézzük, akkor idén már csak nyerni és max. ikszelni fogunk![]()
![]()
Értem mit akarsz mondani...Csak amíg én az elmúlt néhány hónap eseményeire gondolok, addig az a 6-8 kupa már régen a sportalmanachokat gazdagítja...ezért nem tudom elfogadni, hogy ezt és ezt nyert...a többivel nagyjából egyetértek (edzők mércéje, nem egy meccs alapján kell ítélni...) de azért a kritikák eléggé komoly problémákra utalnak továbbra is...Mikaos írta:Mindenesetre ez jobb hivatkozási alap, mint 1 db meccs alapján egy egész szezonra következtetni.zsulter írta:Nem gondolom, hogy jó válasz lenne erre, hogy 10-ből 8 sorozatot megnyert...a múltból nem lehet megélni, mégis a Guardiola fanok örökké erre hivatkoznak
Ráadásul te is a múltról beszélsz ("Mindenesetre amit Guardiola csinál már egy ideje az nem a címekhez vezető út"), te is abból indulsz ki.
Mint írták alább is: az, hogy kb. átlagban negyedévente kikapunk, arról más csapatok szurkolói csak álmodnak - mi pedig ezt megéljük 2 éve.
Egy csapatot és edzőt az eredményei után lehet megítélni, s amíg ezekben siker van, addig a kritikák komolytalannak tűnnek...
A vb-n meg mi röhögtük ki Webbet, vagy éppen a másik tábor meg átkozta.levproff írta:20 perc után simán lezavarja Mascheranot![]()
![]()
Angliába Webb, vagy akárki simán kiröhögi a csókát. Remélem láttad a lassítást is. Vállal alig ért hozzá.
De ez már OFF.
Amúgy szerintem jókor jött a pofon, kellett is még a BL előtt. Minden évben kell 1-2 ilyen, hogy ne szálljanak el. Viszont szerintem az nagy hiba, hogy mostmár úgy állunk (szurkolók) hozzá, hogy mindent kötelező megnyerni az évben.
6-7 éve meg, hogy örültünk egy bajnoki címnek..
Guardiolához pedig annyit, hogy én bízok benne, hogy tudja kezelni a helyzetet és a hibáit.
válaszoltál helyettem isMikaos írta:Mindenesetre ez jobb hivatkozási alap, mint 1 db meccs alapján egy egész szezonra következtetni.zsulter írta:Nem gondolom, hogy jó válasz lenne erre, hogy 10-ből 8 sorozatot megnyert...a múltból nem lehet megélni, mégis a Guardiola fanok örökké erre hivatkoznak
Ráadásul te is a múltról beszélsz ("Mindenesetre amit Guardiola csinál már egy ideje az nem a címekhez vezető út"), te is abból indulsz ki.
Mint írták alább is: az, hogy kb. átlagban negyedévente kikapunk, arról más csapatok szurkolói csak álmodnak - mi pedig ezt megéljük 2 éve.
Egy csapatot és edzőt az eredményei után lehet megítélni, s amíg ezekben siker van, addig a kritikák komolytalannak tűnnek.
Mindenkinek címezve:
Minden embernek és csapatnak vannak hibái, nincs tökéletesség. Ha ezt elfogadnák bizonyos drukkerek, akkor máris békésebben lehetne hozzáállni a dologhoz. Gondolok itt az olyan hsz-ekre, amelyek Guardiola menesztését kívánják 10/8-as eredménynél, s ez valljuk be: piszkosul nevetséges.
Mindenesetre ez jobb hivatkozási alap, mint 1 db meccs alapján egy egész szezonra következtetni.zsulter írta:Nem gondolom, hogy jó válasz lenne erre, hogy 10-ből 8 sorozatot megnyert...a múltból nem lehet megélni, mégis a Guardiola fanok örökké erre hivatkoznak
Nem gondolom, hogy jó válasz lenne erre, hogy 10-ből 8 sorozatot megnyert...a múltból nem lehet megélni, mégis a Guardiola fanok örökké erre hivatkoznakszbalint88 írta:csak most kezdődött el a szezon...egyesek máris rémeket látnak. Ez az edző eddig 10-ből 8 sorozatot megnyert, ráadásul nem is akármilyen játékkal. A többi csak nyafogás....zsulter írta:Én nem láttam a meccset, de amit itt a forumon leírtak róla...hát eléggé érdekes lehetett: sétálgatás, nulla mozgás, Abidal középső védő, Piqué csatár, Keita-Mas kező, Mas ráadásul úgy, hogy még egy percet nem játszott itt, és kb 3 napot edzett együtt a többiekkel....
Hát igen Guardiola hiányosságai mindig kiütköznek...Tény, hogy nem nyerhetünk meg minden meccset, de azért ezt illett volna behúzni....ha jól veszem ki a hozzászólásokból, akkor itt komoly taktikai hibákat követett el...az meg hogy nem volt kihez nyúlnia megint az ő sara, ezt a keretet ő alakította ki, neki nem kellett Ibra, Touré, Marquez...
Azért 19 embert rotálni nem könnyű és erre rámehet az idényünk is akár. Mi lesz ha 2-3 ember huzamosabb ideig megsérül? ki fogja pótolni őket? a Barca B-ből valaki? Hiába tehetségesek és képesek lennének erre, a fiatalokat csak komoly munkával lehet beépíteni a nagycsapatba (kb úgy, ahogyan azt Rijkaard tette Messivel, Iniestával), nem pedig hip-hop bedobom őket...
Mindenesetre amit Guardiola csinál már egy ideje az nem a címekhez vezető út, hanem egy adósságspirálhoz valamint egy kifacsart csapathoz vezet....és akkor még csak a szakmai oldaláról kritizáltam, a sötétebbik erkölcsi oldalát a dolgoknak még elő sem vettem...
Hanem majd láthatunk esetleg egy Busi-Keita-Masch középpályát!CFirpo3 írta:Nehéz megérteni, hogy ha Xavi, Messi vagy akárki lesérül, akkor nem a fiatalok fogják őket pótolni?zsulter írta:Azért 19 embert rotálni nem könnyű és erre rámehet az idényünk is akár. Mi lesz ha 2-3 ember huzamosabb ideig megsérül? ki fogja pótolni őket? a Barca B-ből valaki? Hiába tehetségesek és képesek lennének erre, a fiatalokat csak komoly munkával lehet beépíteni a nagycsapatba (kb úgy, ahogyan azt Rijkaard tette Messivel, Iniestával), nem pedig hip-hop bedobom őket...
Nehéz megérteni, hogy ha Xavi, Messi vagy akárki lesérül, akkor nem a fiatalok fogják őket pótolni?zsulter írta:Azért 19 embert rotálni nem könnyű és erre rámehet az idényünk is akár. Mi lesz ha 2-3 ember huzamosabb ideig megsérül? ki fogja pótolni őket? a Barca B-ből valaki? Hiába tehetségesek és képesek lennének erre, a fiatalokat csak komoly munkával lehet beépíteni a nagycsapatba (kb úgy, ahogyan azt Rijkaard tette Messivel, Iniestával), nem pedig hip-hop bedobom őket...
csak most kezdődött el a szezon...egyesek máris rémeket látnak. Ez az edző eddig 10-ből 8 sorozatot megnyert, ráadásul nem is akármilyen játékkal. A többi csak nyafogás....zsulter írta:Én nem láttam a meccset, de amit itt a forumon leírtak róla...hát eléggé érdekes lehetett: sétálgatás, nulla mozgás, Abidal középső védő, Piqué csatár, Keita-Mas kező, Mas ráadásul úgy, hogy még egy percet nem játszott itt, és kb 3 napot edzett együtt a többiekkel....
Hát igen Guardiola hiányosságai mindig kiütköznek...Tény, hogy nem nyerhetünk meg minden meccset, de azért ezt illett volna behúzni....ha jól veszem ki a hozzászólásokból, akkor itt komoly taktikai hibákat követett el...az meg hogy nem volt kihez nyúlnia megint az ő sara, ezt a keretet ő alakította ki, neki nem kellett Ibra, Touré, Marquez...
Azért 19 embert rotálni nem könnyű és erre rámehet az idényünk is akár. Mi lesz ha 2-3 ember huzamosabb ideig megsérül? ki fogja pótolni őket? a Barca B-ből valaki? Hiába tehetségesek és képesek lennének erre, a fiatalokat csak komoly munkával lehet beépíteni a nagycsapatba (kb úgy, ahogyan azt Rijkaard tette Messivel, Iniestával), nem pedig hip-hop bedobom őket...
Mindenesetre amit Guardiola csinál már egy ideje az nem a címekhez vezető út, hanem egy adósságspirálhoz valamint egy kifacsart csapathoz vezet....és akkor még csak a szakmai oldaláról kritizáltam, a sötétebbik erkölcsi oldalát a dolgoknak még elő sem vettem...
levproff írta:
Amúgy szerintem jókor jött a pofon, kellett is még a BL előtt. Minden évben kell 1-2 ilyen, hogy ne szálljanak el. Viszont szerintem az nagy hiba, hogy mostmár úgy állunk (szurkolók) hozzá, hogy mindent kötelező megnyerni az évben.
Ezt nagyon osztom. A szurkolók elszálltak nagyon. De inkább mi, mint a csapatmúgy szerintem jókor jött a pofon, kellett is még a BL előtt. Minden évben kell 1-2 ilyen, hogy ne szálljanak el. Viszont szerintem az nagy hiba, hogy mostmár úgy állunk (szurkolók) hozzá, hogy mindent kötelező megnyerni az évben.
20 perc után simán lezavarja Mascheranot
Szerintem pont a bírózást kéne hanyagolni egy ilyen meccs után. Ha kicsit keménykedni akart volna, 20 perc után simán lezavarja Mascheranot, 0-1 után pedig volt jópár kétes ítélete, amit mind a mi javunkra fújt be. Ennél több korrektségre ne legyen már szüksége egy Barca-nak hazai pályán egy újonc ellen. Szarok voltunk és kész, a bírón semmi nem múlott.noname írta: Ehhez még hozzájött a bíró néhány hibája is, szokás szerint nem a mi javynkra.
Nagyon demagóg a hsz-ed. Yaya és Marquez menni akartak mert nem volt elég nekik a másodhegedűs szerepkör, Keitát meg ki is hagytad a keretből.danko94 írta:Na ez a mai egy tipikusan olyan meccs volt amit mondtam akkor, amikor Guardiola kijelentette, hogy nem kell sem Özil, sem pedig Robinho. ,,lesznek olyan meccsek, amikor hiányzik az a kis plusz, egy játékos a kispadról, aki tud lendületet vinni a csapat játékába, aki képes váratlant húzni." Persze nekünk nem kell egyik sem, mert jó a keret...Akkor hajrá Pep edd meg amit főztél, de ha félévkor neagyisten nem vezetjük a bajnokságot, akkor ágyő!!!
Gondoljunk bele, milyen csapatunk lehetne idén, ha Pep nem vág ki 3 emert:
osztra 2 alternatívával és akkor nem lenne az, hogy fáradtság (2 meccs után) meg stb...
na akkor ezt még írd fel: nem fognak vele hosszabítanigergo9 írta:Gyűjtjük a topikból az aranyköpéseket, írni nem tudunk mert van meló bővendaffy írta:most hol vannak a nagy pep védők?