Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ha már politizálás akko......Vito írta:Bushra nem vetett jó fényt a tegnapi film, de azért vannak fenntartásaim!
szal, ha ez így igaz, akkor nem tudom elképzelni, hogy a amerikai nép nem tenne meg mindent azért, hogy eltakarítsák az elnöki székből.
ehhez képest újra lett választva.
valószínű, hogy ez a Moore CSAK a saját (gyűlöletes) szemszögéből mutatta meg Busht.
nem akarom védeni -télleg nem- de azért nagyon sok túlzás és ferdítés lehetett a filmben.
és Bush ugye republikánus, szal ők évtizedek óta a kemény, konzervatív vonalat képviseliknem hiszem, hogy ezt bárki is hagyta volna neki.
köcc viszont azt nem értem m vki írta h rendelt egy edző pólót csak nagy neki és el akarja adni vagy csak kamult h rendelte?retek írta:http://www.player-sport.hu/
Napi?Boixos írta:én innen frankón nagyon csípek mindenkit, elvégre közös nevező a barcelona. mostmár kitfistót is, az alkalmankénti hülyeségeivel együtt. télleg, mint a hippik, vagy a kozsó, virágot is szoktam enni![]()
persze vannak, akikkel napi kapcsolatban van az ember, charlie, vito, badi, zsolti, enrique, funghi, swineherd. ők közelebb állnak hozzám.
de vannak odaát is szimpatikus emberek, akik itt nem szoktak előfordulni, vagy legalábbis igen ritkán.
Itt esetleg találhatsz:Drigo írta:Na már az nagyon gáz és akkor hol lehet megvenni a Barca 05/06-os vendégmezét vki aki estleg pesti vagy nagyobb város mer putri veszprémben semmi nincs szal aki látta már m.o-n boltban az lécci szóljonKitfisto írta:Nem lehet Magyarországra rendelni.
Na már az nagyon gáz és akkor hol lehet megvenni a Barca 05/06-os vendégmezét vki aki estleg pesti vagy nagyobb város mer putri veszprémben semmi nincs szal aki látta már m.o-n boltban az lécci szóljonKitfisto írta:Nem lehet Magyarországra rendelni.
Nem lehet Magyarországra rendelni.Drigo írta:Rendelt már vki a www.fcbarcelona.com-ról ha igen vki mondja meg h mennyi a postaköltség kössz
Ha ki kell emelni valakit: Boixos, Bercy, Silvanus.retek írta:Na akkor egy tömeges véleménymondás?
Ki az aki szimpi nektek innen az Eurobarca.hu-ról és ki az aki nem!
http://www.whatismyip.com/A. Gábor írta:Nem tudja vki hogy hol lehet megnézni az IP-címemet???
Plíííízzz
Detto...Mr. Master írta:Három meccsen is egy gólra vagyok a négy ponttól, de így meg a 12 helyett lesz kerek nullám..Legalább a Barcát telibe nyomtam!