Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Év elején a Vidi is csak egy döntetlent tudott kiszenvedni ellenük. De erre azért én sem gondoltam.ozsimiki írta:Siófok-Debrecen 4-1hát mi van itt?...
anno pár éve emlékszem elég jó csapatuk volt,de talán akkor még Balaton FC néven futottak...most meg egymás után a Fradit és a Lokit leverni...
A Bors című bulvár napilap hívta őt meg, a bécsi reptérről egy budai hotelbe fuvarozták, etették-itatták, meccsbelépőt kapott és várták, hogy adja elő a műsort...chonggy írta:Ja?Én azt hittem,a Barátok Közt vonzotta ide...forlán10 írta:Jimmy Kubala miatt tudja mi az a Magyarország!!
detabarca írta:off.:
Jimmi Jump
http://www.youtube.com/watch?v=5WsYovW4940
(sztem nagyon szép gesztus volt tőle)
Szép gesztus, viszont azért az is látványos, hogy minden bajnokságban, ahol a pályára lép, azonnal üldözi 5-6 biztonsági. Itt legalább 2-3 percet a pályán volt, lejattolt két játékossal és utána is csak egy securitis ment utána.detabarca írta:off.:
Jimmi Jump
http://www.youtube.com/watch?v=5WsYovW4940
(sztem nagyon szép gesztus volt tőle)
Te... ember.... tisztában vagy Te a futballhuliganizmus jelentésével?... olvassál egy kis szakirodalmat mielott feljossz ide és neki állsz okítani a népet...zsulter írta:a futballhuliganizmus Magyarországon sajnos még mindig erős,
Azért rendesen beárnyalod a képet...a futballhuliganizmus Magyarországon sajnos még mindig erős, de azért az MLSZ is saras ebben: a füle botját sem mozdítja hogy megoldódjon ez a probléma (persze, hiszen akkor nem lehetne jó borsos büntetéseket kiszabni a csapatokra, így egy csomó pénztől esnének el...mellesleg így is olyan álbüntetéseket szabnak ki a csapatokra, hogy néha a pofám leszakad...főleg ha tudják, hogy ki is tudja fizetni...)csababarca írta:Mindig jó,ha kikap a fradika,de így porig alázva...hhmmm,még édesebb.![]()
Egy alja csapat,alja szurkolókkal...egy fiút is sikerült a barmoknak megkéselni...
Jöhettek itt azzal,hogy a fradi szurkolók "csak" 10%a ilyen...jah lehet,de akik kimennek meccsre,mind állat. Tönkreteszik a stadionokat. Szurkolnának inkább,de ahhoz már nincs eszük.
Fradi szív
hát tesó ez semmilyen tekintetben nem a Te estéd volt. raadasul még romat is elpaholtak...Boixos írta:SZÉGYEN
ozsimiki írta:de ez hogy? hülyeség de kicsit jól esik,h egyáltalán tudja hogy van olyan,h Újpest-Fradi. De mit keresett itt? képben van egész Európa focirangadóival,és mindre elmegy szépen?Xanthor írta:Most láttam a híradóban, hogy az Újpest-Fradin beszaladt egy Jimmy Jump utánzat, vagy akár ő maga, nemtudom. Rendesen ott volt nála a katalán zászló és az a katalán piros sapka volt a fején
szerk.: Megerősítve, hogy ő volt![]()
http://sportgeza.hu/futball/2010/09/11/ ... est-fradi/
tényleg nem hiszem,h ez ő volt..pedig...
de az mekkora, hogy nyugodtan szaladgált a pályán, még gólt is rúgottfcbarca0827 írta:Tényleg ő volt az.ozsimiki írta:de ez hogy? hülyeség de kicsit jól esik,h egyáltalán tudja hogy van olyan,h Újpest-Fradi. De mit keresett itt? képben van egész Európa focirangadóival,és mindre elmegy szépen?
tényleg nem hiszem,h ez ő volt..pedig...Mai nap ez volt az egyetlen jó dolog.
Katalán zászlóval a kezében, amire rá volt írva, hogy "Kubala forever".
Tényleg ő volt az.ozsimiki írta:de ez hogy? hülyeség de kicsit jól esik,h egyáltalán tudja hogy van olyan,h Újpest-Fradi. De mit keresett itt? képben van egész Európa focirangadóival,és mindre elmegy szépen?
tényleg nem hiszem,h ez ő volt..pedig...
de ez hogy? hülyeség de kicsit jól esik,h egyáltalán tudja hogy van olyan,h Újpest-Fradi. De mit keresett itt? képben van egész Európa focirangadóival,és mindre elmegy szépen?Xanthor írta:Most láttam a híradóban, hogy az Újpest-Fradin beszaladt egy Jimmy Jump utánzat, vagy akár ő maga, nemtudom. Rendesen ott volt nála a katalán zászló és az a katalán piros sapka volt a fején
szerk.: Megerősítve, hogy ő volt![]()
http://sportgeza.hu/futball/2010/09/11/ ... est-fradi/