socio66 írta:
úgy értettem,hogy ha lemész egy koncertre akkor azt látod hogy mindenki részeg és pogózik és totál igénytelenül néz ki.
meg vannak zenekarok mint pl. a depresszió akik még direkt provokálják ezt,két sorba állítják az emberek mint a marhákat hogy szaladjanak össze..
ez minden,csak nem kulturált szórakozás és számomra szánalmas pedig nem vagyok 50 éves,meg nekem is sok minden belefér éjszaka,de hogy üssem meg rúgjam a haverom vagy egy ismeretlent,annak nem sok értelmét látom és kinevetem aki így éli ki magát.
és nem mondhatod,hogy egy koncerten nem ilyen emberek vannak,mert az nem igaz. akkor még a rockkocsmákat mondtam,ott is lógtam régebben sokat,de valahogy különcnek éreztem magam,sőt különbnek mint az ottani emberek,szóval én azért általánosítok,mert ezt tapasztaltam,nem a sztereotípiák miatt mondom.
a zenék amúgy amiket linkeltél tényleg jók,én ezeken nőttem fel,meg Guns n Roses-on,meg Queen-en főleg,apum jóvoltából.
sőt,az egyik legjobb film amit láttam,a Kopaszkutya volt,nem tudom ismered-e,egy garázszenekarról szól,akiket kezdetben elzavarnak mindenhonnan,meg szinte nullvendéges koncerteket tartanak, utcán megverik őket,stb.,aztán végül befutnak. Hobo,Deák Bill és Schuster szereplésével,a legnagyobbakkal.
sőt,Jimy Hendrix könyvét is olvastam és imádom a zenéjét,szóval nekem nem kell elmagyarázni miért jó a rock,főleg a régi idők rockja.
de most ha lemész bizonyos stílust tömörítő helyekre,akár koncertre,akár bármi,akkor a rockereket fogod a legigénytelenebbeknek találni.
szerintem.
Értem, abban mindenképpen igazat kell adnom, hogy egyes helyeken tényleg ez megy, a pogózást meg nem értem ez valami újkeletü dolog számomra, bulizni lehet anélkül hogy lerúgnánk egymást.
A nyári fesztiválozásom mindig tusnádon van ott ez annyira nem tapasztalható sőt szinte egyáltalán, bármilyen koncert is legyen de a Szelykefürdői Rockmaratonon már jobban ráillik a kép amit lefestettél.
Szóval nagyban függ a társaságtól aki összegyűl, MOn azthiszem Pakson van egy fesztivál, szerintem ott a koncerteken jobban éreznéd magad