Barça a Bajnokok Ligájában
- albicelesteX
- A Vadász
Én tegnap is hiányoltam no.9-et?
Hol van az ős tehetség?????

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem voltunk gyengék meg kell hagyni
Viszont én sokat nem tudok róla lehet ti tudtok segíteni, hogy a Pana elutazott Görögországból erre a meccsre vagy mi történt lekésték a repülőt?? 1db kapurálövés 90perc alatt?? 0 szöglet?? Ez most futball meccs volt vagy mi? Bajnokok ligája találkozó? Hát ez szégyen volt rájuk nézve. Az eredmény az oké volt már láttunk ilyet, de ez a játék hát ez kész...
Hihetetlen hogy mennyi ziccert puskáztunk el, hihetetlen. Más csapat 2 évig elél a BL-ben ennyi helyzetből mint amit mi kihagytunk ma. Esküszöm nem is merem összeszámolni.
Játékunkkal elegedet vagyok, bár szerintem ha mi állunk ki focizni a Barca ellen akkor is több ellenállást tanúsítottunk volna vicc volt az egész. Nagyon örülök a 2 Messi gólnak. Nyertem 500Ft-ot hogy kihagyta a 11est. Annyira biztos voltam benne hogy én mondtam fogadjunk
Busi játéka nagyon jó volt, rengeteg labdát összeszedet ma!
Xavi, Ini, Puyi, Messi meg a legnagyobb királyok!!!!

Viszont én sokat nem tudok róla lehet ti tudtok segíteni, hogy a Pana elutazott Görögországból erre a meccsre vagy mi történt lekésték a repülőt?? 1db kapurálövés 90perc alatt?? 0 szöglet?? Ez most futball meccs volt vagy mi? Bajnokok ligája találkozó? Hát ez szégyen volt rájuk nézve. Az eredmény az oké volt már láttunk ilyet, de ez a játék hát ez kész...
Hihetetlen hogy mennyi ziccert puskáztunk el, hihetetlen. Más csapat 2 évig elél a BL-ben ennyi helyzetből mint amit mi kihagytunk ma. Esküszöm nem is merem összeszámolni.
Játékunkkal elegedet vagyok, bár szerintem ha mi állunk ki focizni a Barca ellen akkor is több ellenállást tanúsítottunk volna vicc volt az egész. Nagyon örülök a 2 Messi gólnak. Nyertem 500Ft-ot hogy kihagyta a 11est. Annyira biztos voltam benne hogy én mondtam fogadjunk

Xavi, Ini, Puyi, Messi meg a legnagyobb királyok!!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Látszik, hogy a Hércules elleni pofon helyreállította a srácokat! Jó volt nézni a meccset! Kár a kihagyott tizenegyesért, de hát így is fölényes a győzelem! 
Csak gratulálni tudok a csapatnak és hasonló folytatást kívánok a bajnokságban is!

Csak gratulálni tudok a csapatnak és hasonló folytatást kívánok a bajnokságban is!

messideco írta:Nagyjából lefutott már ez a meccs. De még el kell menni Dániába és Oroszországba, valószínüleg a télen, és az nem lesz kellemes. Az első helyen tovább lehet jutni.
telen a rubin jon hozzank

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
Ha picit jobb az összpontosítás már ma meglett volna ez a 7.csababarca írta:MA rúgtunk 5 gólt,tavaly a csoportkörben összesen 7et.
Lehet meglesz most is a 7![]()

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Ezért megérte leülni a TV elé. Nagyon nagy meccs volt.
Megnyugtattak a srácok, bár nem kételkedtem bennük. Kíváncsi vagyok mi lesz az Atletico ellen.
(Hajdú B. kicsit Barca ellenesnek tűnt.)
Megnyugtattak a srácok, bár nem kételkedtem bennük. Kíváncsi vagyok mi lesz az Atletico ellen.
(Hajdú B. kicsit Barca ellenesnek tűnt.)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
MA rúgtunk 5 gólt,tavaly a csoportkörben összesen 7et.
Lehet meglesz most is a 7

Lehet meglesz most is a 7

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Kardi
- Capitá del Barça
Nos ismét 5-öt kapott a Pana, nagyon jól játszott a csapat, sőt ha nem "szórakozzuk" el akkor akár több gólt is löhettünk volna. Fölényes oktatás volt! 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.

Your village called. Their idiot is missing.
Kell még egy gól és jöhetnek a cserék.A hétvégi meccs leszaz értékmérő.
lehet,hogy sokan telhetetlennek tartanak, de a kihagyott helyzeteket nagyon sajnálom, elsősorban abból a megfontolásból, hogy egy gólerős csapat ellen ez végzetes lehetne.
amúgy összességében valóban gála meccs volt, mostmár csak azt nem tudom, hogy a bajnoki vereségnél mi voltunk olyan rosszak, vagy ez a Panatinaikosz annyival rosszabb mint a Hercules volt?
amúgy összességében valóban gála meccs volt, mostmár csak azt nem tudom, hogy a bajnoki vereségnél mi voltunk olyan rosszak, vagy ez a Panatinaikosz annyival rosszabb mint a Hercules volt?
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagyjából. Bár azért ez így merész, épp a hétvége mutatta meg, hogy megfelelő koncentráció, és elegendő mozgás nélkül azért lehetnek gondjaink.Mikaos írta:Örömfoci a javábólIgazi fieszta!
Alig várom már a második félidőt.
Innen is látszik, hogy -bár ez kissé nagyképűen hangozhat- csak a Barca hozzáállásán múlik egy meccs végeredménye, AKÁRKI is az ellenfél.
Rivaldo-A Legnagyobb.
megint a Xavi-Messi kettős húz bennünket, félelmetes volt az a bekapott gól!!egyszerűen hihetetlen, hogy egy rohadt előrelőtt labdából gólt kapunk!amúgy a harmadik az valami szenzációs volt, a Villáé azért mert így kellene sokkal egyszerűbben lőni, nem a jobb helyzetből mégjobbat aztán oda a lehetőségek tucatja.
csak azért imádkozom, legyen mindég két gól különbség, mert akkor a véletlen gól sem okoz katasztrófát.
most még az lehet, hogy a másodikban kitámadnak, de talán akkor mi is még könnyebben lőhetünk!
idáig a kapott gólt leszámítva mesés !!!!!!!!!!!
csak azért imádkozom, legyen mindég két gól különbség, mert akkor a véletlen gól sem okoz katasztrófát.
most még az lehet, hogy a másodikban kitámadnak, de talán akkor mi is még könnyebben lőhetünk!
idáig a kapott gólt leszámítva mesés !!!!!!!!!!!
Örömfoci a javából
Igazi fieszta!
Innen is látszik, hogy -bár ez kissé nagyképűen hangozhat- csak a Barca hozzáállásán múlik egy meccs végeredménye, AKÁRKI is az ellenfél. Láthatjuk, hogy a Pana is ugyanazt a taktikát próbálta alkalmazni, amit ellenünk a csapatok 90%-a szokott, s amit a Hercules is művelt.
A mai és a Hercules elleni parti között egy óriási különbség van: játékosaink ma végre sokat mozognak (már-már nem meglepő, ha Busquets vagy Xavi a jobb szélen tűnik fel).
A csapat minden része jól játszik, jól mozog, s ez fantasztikusan néz ki
Meg ne álljanak 6 gólig 

Innen is látszik, hogy -bár ez kissé nagyképűen hangozhat- csak a Barca hozzáállásán múlik egy meccs végeredménye, AKÁRKI is az ellenfél. Láthatjuk, hogy a Pana is ugyanazt a taktikát próbálta alkalmazni, amit ellenünk a csapatok 90%-a szokott, s amit a Hercules is művelt.
A mai és a Hercules elleni parti között egy óriási különbség van: játékosaink ma végre sokat mozognak (már-már nem meglepő, ha Busquets vagy Xavi a jobb szélen tűnik fel).
A csapat minden része jól játszik, jól mozog, s ez fantasztikusan néz ki

- SuperMessi
- Capitá del Barça
A számból vetted ki a szót. Egyszerűen kritikán aluli amit a tripla óta hoz jobb oldalt pár meccset leszámítva. Olyan zsugákat kap Xaviéktól egy meccsen vagy 20-at és a háromnegyedét elszórja és Messivel sem játszik már úgy össze mint 2 éve. Egyszerűen nem tudom mi történt vele de ez így nagyon nem jó. Busquets viszont nagyon rendben van. Közben Villa gól!Attika 25 írta:Alvesw továbbra sem tud beadni,csak belerúg egyet ész nélkül aztán amjd lesz belőle valami,3 perc alatt 2 lehetőségünk lehetett volna,de hála neki nem lett. Adriano ezen a téren klasszisokkal jobb nála.
Szerk: Egyébként szenzációsan játszunk hú de kellett az a pofon szombaton. Jó lesz ez csak Alves helyett egy ideig Adrianot játszatnám ill. Abidal helyett Maxwellt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ide hosszabb véleményeket írjatok, pár szavas izékre ott az élő közvetítés topik!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
hát nem szép látvány az biztos! 

Piquét nézni is rossz... Cseréljék már le szegényt! Láthatóan fájdalmai vannak... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bree 2010.09.14. 21:04:13-kor.

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Alvesw továbbra sem tud beadni,csak belerúg egyet ész nélkül aztán amjd lesz belőle valami,3 perc alatt 2 lehetőségünk lehetett volna,de hála neki nem lett. Adriano ezen a téren klasszisokkal jobb nála.
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
na megvolt az első helyzet!
Jól kezdtünk, ezt kéne fokozni pár góllal! 

- messiacsaszar
- Jugador del Barça
Hellosztok! Barca meccsre sikerült feljönnöm!
Remélem javítanak a fiúk a hétvégi teljesítményükön, és én min. 2 gólt várok tőlük!