Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor a tavalyi Arsenal elleni Bl odavágó. 1 félidőben már le kellett volna futni 4-0al a derbit,erre a végén még izgulhattunk...Sanama írta:
Tényleg!Kalap1988 írta:ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.
ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.sjd írta:általában 45-55 perc a tényleges játékidőKalap1988 írta:Azért valóban komoly ez a statisztika. Ha 90 percet lenne a játékban a labda, amennyit tudjuk, hogy sosincs (azt hiszem 80 körül szokott meccsenként),
Akkor a tavalyi Arsenal elleni Bl odavágó. 1 félidőben már le kellett volna futni 4-0al a derbit,erre a végén még izgulhattunk...kanty írta:Szerintem őket ilyenre nem kell tanitani, ők ezt pontosan tudják. Tegnap megtehették, h ziccereket puskázzanak el és kész. Nem kell ezt ilyen komolyan venni.Sanama írta:.
Egy BL negyed-elődöntőben nem lesz ennyi lehetőség,meg kéne tanulni belőni azt amit be lehet,és nem elszórakozni...
általában 45-55 perc a tényleges játékidőKalap1988 írta:Azért valóban komoly ez a statisztika. Ha 90 percet lenne a játékban a labda, amennyit tudjuk, hogy sosincs (azt hiszem 80 körül szokott meccsenként),
Szerintem őket ilyenre nem kell tanitani, ők ezt pontosan tudják. Tegnap megtehették, h ziccereket puskázzanak el és kész. Nem kell ezt ilyen komolyan venni.Sanama írta:.
Egy BL negyed-elődöntőben nem lesz ennyi lehetőség,meg kéne tanulni belőni azt amit be lehet,és nem elszórakozni...
Épp ez a baj. Miért ne lehetne szidni(vagy mondjam szebben kritizálni) egy csapatot 5-1 után? Talán hibátlan volt a produkció tegnap? Nem. Akkor van helye a kritikának. És nem azt kell csinálni,hogy odáig lenni a csapattól.noname írta:5-1 nél nemszokás leszidni a csapatot. Arról tehetnek ha nem hajtanak, nem tudják kialakítani a helyzeteket, de arról nem h kimaradnak. Kétlem h szándékosan hagyják ki őket. Még szezon eleje van, nincsenek még 100%os formában a játékosok, kevés a meccs a lábukban, emiatt bénáztunk a szokásosnál jobban a válogatott meccs után és ezért maradnak ki a helyzetek.Sanama írta:Azért remélem Pep leszidja a srácokat,mert itt 10-1nek kellett volna lennie,nem 5-1nek.
Más meccseken nem lesz ennyi ziccer,és ha 1x lesz esély,az be kell lőni,nem kihozni helyzetből,mint Pedro tette pl. De említhetnék mást is..
5-1 nél nemszokás leszidni a csapatot. Arról tehetnek ha nem hajtanak, nem tudják kialakítani a helyzeteket, de arról nem h kimaradnak. Kétlem h szándékosan hagyják ki őket. Még szezon eleje van, nincsenek még 100%os formában a játékosok, kevés a meccs a lábukban, emiatt bénáztunk a szokásosnál jobban a válogatott meccs után és ezért maradnak ki a helyzetek.Sanama írta:Azért remélem Pep leszidja a srácokat,mert itt 10-1nek kellett volna lennie,nem 5-1nek.
Más meccseken nem lesz ennyi ziccer,és ha 1x lesz esély,az be kell lőni,nem kihozni helyzetből,mint Pedro tette pl. De említhetnék mást is..
Egy régi angol újságcím jutott erről az eszembe:zsuni írta: tulajdonképpen 11 hordót is a pályára lehetett volna tenni helyettük.
ami biztos, hogy a Barca a vereségek után mindig gurit minimum 4-et, ezért számomra nem volt meglepetés az eredmény. a Pana jó partner volt, a 0 védekezés és a 0 támadás elvét tökéletesen megvalositották, tulajdonképpen 11 hordót is a pályára lehetett volna tenni helyettük.Tényleg jót tett a hétvégi figyelmeztetést, győzelmet vártam a görögök ellen, de a különbség alaposan meglepett! Ha komolyabban veszik a meccset, még nagyobb verést is adhattak volna. Messi nagyon ellazázta a tizenegyesét, meg nem is nagyon volt teljesen jogos a büntető szerintem.
A gálameccs jól sikerült, a fölényeskedés ellenére tetszett amit láttam, de jó megjegyezni, hogy nem lesz minden ellenél ilyen impotens támadások terén!
Tényleg jót tett a hétvégi figyelmeztetést, győzelmet vártam a görögök ellen, de a különbség alaposan meglepett! Ha komolyabban veszik a meccset, még nagyobb verést is adhattak volna. Messi nagyon ellazázta a tizenegyesét, meg nem is nagyon volt teljesen jogos a büntető szerintem.fcb77 írta:Látszik, hogy a Hércules elleni pofon helyreállította a srácokat! Jó volt nézni a meccset! Kár a kihagyott tizenegyesért, de hát így is fölényes a győzelem!
Csak gratulálni tudok a csapatnak és hasonló folytatást kívánok a bajnokságban is!