10 éve a világ legjobb klubjában.. azért ez nem semmi. Még gyerekként jött, tele volt álmokkal, most pedig szimplán a világ legjobbja, mindenki csodálja és felnéz a játékára, hatalmas ember lett, termete ellenére..

Azért durva beleképzelni.. még kis taknyos gyerek volt amikor érkezett, most meg kva gazdag és a világ legjobb focistája.. ez tényleg ez szép álom lehet neki.. de az is.
Örülök, hogy láthatom, örülök hogy láthattam azokat az éveit, amikor kezdett igazán kibontakozni.. Lenyűgöző az a tudás, ami benne megvan és az a szeretet, ahogy a focira tekint, példaértékű. Lenyűgöz a gyorsasága, játéka, játékintelligenciája, amikor felpörög egy adott meccsre, vagy szimplán rájön az "5 perc" és mindenkit végig oda-vissza szívat.. nincs még egy olyan játékos, mint ő, szimplán a világ legjobb labdarúgója.
Én legalább még 10 ilyen szép évet kívánok neki, abban pedig biztos vagyok, hogy ő örökre Barca játékos fog maradni, itt nevelkedett még gyerekként, majd valamikor pedig itt fog visszavonulni, de ez még nagyon messze van szerencsére..
Addig is élvezzük ki minden percét a játékának, mert ez a srác bizony elég szép történelmet írt és írni is fog sokáig..