Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk a BSG egy jóval szűkebb rétegnek készült , szval teszem azt 10ből 8 ember ha belenéz köztük persze én is, 5perc után sírva kapcsolja ki a monitort ill tv-t. A maradék pedig élete értelmének tartja kb.ozsimiki írta: Attól,h nálad veri pl a Lostot, még nem lesz trágya a Lostmax te nem szereted annyira,vagy nem érted annyira. Nem véletlen, hogy jóval nagyobb rajongó tábora van a Lostnak mint pl a Battlestarnak, nekem mindkettő tetszik, de azért szerintem magasabb szint a Lost.
Ha sci-fi, akkor nálam az No.1 a StargateIlúvatar írta:A kicseszett agyamat eldobom, hogy EGY ember se ajánlotta az egyik legjobb sci-fi sorozatot: Battlestar Galactica.
Testvér!Ilúvatar írta: No, meg a Jericho -t se ajánlotta senki... Igaz, hogy halott sorozat és befejezetlen a második évadja, de az első meg a második évadja nagyon brutális. Rövidesen arról szól, hogy atomcsapást mérnek az USA legnagyobb városaira: elpusztul Washington, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Phoenix, New York, meg minden. És a Jericho -ban élő emberek mindennapjait mutatja be, ahol minden megszűnik körülötte: Se TV, se telefon, se kapcsolat, semmi.
Igazából értelmezni sem tudom a mondatot. A BSG és a Lost nem egy műfaj, innentől kérdéses hogyan veri nálad. Egyébként biztos jó a maga műfajában, bár engem kiver a víz a scifitől. Akkor már inkább Lost, de azt is csak ha fegyverrel kényszerítenek.Ilúvatar írta:DöbbenetNálam a battlestar galactica odavissza veri a Lost -ot, a Heroes -t, meg az egyébb trágya sorozatokat. Persze a maga műfajában. So say we all! So say we all! So say we all!
Biztos jó lehet és veri a heroes-t meg a lostot. kb még nem is hallottam rólaIlúvatar írta:A kicseszett agyamat eldobom, hogy EGY ember se ajánlotta az egyik legjobb sci-fi sorozatot: Battlestar Galactica.
DöbbenetNálam a battlestar galactica odavissza veri a Lost -ot, a Heroes -t, meg az egyébb trágya sorozatokat. Persze a maga műfajában. So say we all! So say we all! So say we all!
No, meg a Jericho -t se ajánlotta senki... Igaz, hogy halott sorozat és befejezetlen a második évadja, de az első meg a második évadja nagyon brutális. Rövidesen arról szól, hogy atomcsapást mérnek az USA legnagyobb városaira: elpusztul Washington, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Phoenix, New York, meg minden. És a Jericho -ban élő emberek mindennapjait mutatja be, ahol minden megszűnik körülötte: Se TV, se telefon, se kapcsolat, semmi.
Attól,h nálad veri pl a Lostot, még nem lesz trágya a LostIlúvatar írta:A kicseszett agyamat eldobom, hogy EGY ember se ajánlotta az egyik legjobb sci-fi sorozatot: Battlestar Galactica.
DöbbenetNálam a battlestar galactica odavissza veri a Lost -ot, a Heroes -t, meg az egyébb trágya sorozatokat. Persze a maga műfajában. So say we all! So say we all! So say we all!
3.évad 17.részP.U.Y.O.L. írta: Én már mindkettőt számtalanszor láttam. (persze kevés ember van, aki nem...) A Simpson családból fogalmam sincs, hogy mennyit láttam, mert eléggé össze-vissza nézem (amikor éppen leadják valahol) viszont kellene az egyik rész címe. Baseballoznak benne és Mr. Burns profi játékosokat vesz fel a gyárba ideiglenesen, hogy tagjai legyenek a gyár csapatának...
Remélem ráismer valaki.
Kemény zsaruk - ennek van mindegyik évadja szinkronosan és egész jó lett a magyar hang.Victor_Valdes írta:Ajánlhatnátok sorozatokat.
Cleveland show, OfficeVictor_Valdes írta:Ajánlhatnátok sorozatokat.
amiket láttam már:
szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család
olyanok kellenének lehetőleg aminek sok a szinkronos évadja.Köszi előre is.
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/09/18/ ... er-vissza/LM10 írta:Nekem a Spartacus 1. évada nagyon bejött. Lesz 2. évad is, arról tud valaki valamit, hogy mikor jön ki, és miről szól??
Néhány anime: Death note, Full metal alchemistVictor_Valdes írta:Ajánlhatnátok sorozatokat.
amiket láttam már:
szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család
sjay írta:Gyilkos Elmék (Criminal Minds),Victor_Valdes írta:Ajánlhatnátok sorozatokat.
amiket láttam már:
szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család
Ezt szinkronosan nézd, nagyon eltalálták a szinkront. A történet dióhéjban annyi, hogy egy nyomozó (vagy inkább profilozó) csoport "bevetéseit" követhetjük. Ez a film is krimi, de van egy nagy rakás thriller is benne. Nem olyan mint egy CSI, mert itt a gyilkosok belső világát is megérthetjük.
South Parkot nézd megint
Gyilkos Elmék (Criminal Minds),Victor_Valdes írta:Ajánlhatnátok sorozatokat.
amiket láttam már:
szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család
Tegnap este megnéztem.Bejött,egyszer meg lehet nézni,azért simán elhiszem,hogy van ilyen.Azok az eldugott helyek ááá kiráz a hideg az ilyentől.P.U.Y.O.L. írta:Antal Nimród messze legjobb filmje az Elhagyott szoba (Vacancy). Van 2. része is és az sem rossz, de az 1. az nagyon bejött...
Én már mindkettőt számtalanszor láttam. (persze kevés ember van, aki nem...Victor_Valdes írta:Jóbarátok nem jön be, Rém rendes családnak még annó TV-be láttam minden részét.Bár nem is rossz ötlet.
Szerk.: Simson családból nem láttam csak 13 évadot, megnézem a maradék 7et még.