Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.18. 16:58:44

ozsimiki írta: Attól,h nálad veri pl a Lostot, még nem lesz trágya a Lost :wink: max te nem szereted annyira,vagy nem érted annyira. Nem véletlen, hogy jóval nagyobb rajongó tábora van a Lostnak mint pl a Battlestarnak, nekem mindkettő tetszik, de azért szerintem magasabb szint a Lost.
Mondjuk a BSG egy jóval szűkebb rétegnek készült , szval teszem azt 10ből 8 ember ha belenéz köztük persze én is, 5perc után sírva kapcsolja ki a monitort ill tv-t. A maradék pedig élete értelmének tartja kb.
Lost,Heroes,ba nincs ilyen kontraszt mivel az egy jóval szélesebb rétegnek készült. Bár mondjuk így végére érve a Lost-nak ez sem olyan egyértelmű :D

Chuck meg a sok promó után tavaly én is elkezdtem nézni , első évadot sem fejeztem be, erős közepes-t adtam volna neki.
Úgy halottam később emelkedik a színvonal, majd ha lesz időm lehet neki esek. :)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.09.18. 16:56:41

Ilúvatar írta:A kicseszett agyamat eldobom, hogy EGY ember se ajánlotta az egyik legjobb sci-fi sorozatot: Battlestar Galactica.
Ha sci-fi, akkor nálam az No.1 a Stargate :D Az SG-1 szinte már klasszikus, és az Atlantisz is űberbrutál. (alig várom már belőle a filmet). Az Univers az már nekem is valahogy túl elvont, viszont voltak belőle jó részek.
Ja a másik nagy sci-fi kedvenc az x-akták. Igaz, hogy kicsit már terület, de nagyon bejövős :D

Most azon gondolkodtam hogy nekiállok a Jerichonak. Érdekesnek tűnik, aztán majd kiderül.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.18. 16:48:58

Ilúvatar írta: No, meg a Jericho -t se ajánlotta senki... Igaz, hogy halott sorozat és befejezetlen a második évadja, de az első meg a második évadja nagyon brutális. Rövidesen arról szól, hogy atomcsapást mérnek az USA legnagyobb városaira: elpusztul Washington, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Phoenix, New York, meg minden. És a Jericho -ban élő emberek mindennapjait mutatja be, ahol minden megszűnik körülötte: Se TV, se telefon, se kapcsolat, semmi.
Testvér!
(azt hittem senki nincs a fórumon rajtam kívül, aki szereti a Jerichot)
Charlie
Öreg Harcos

2010.09.18. 16:11:58

Végeztem az összes évadjával a Dexternek, zseniális volt. Alig várom az 5. évadot. Ez a 4. évad vége, kegyetlen volt, de valahogy megéreztem, hogy ez lesz a vége. Mármint, hogy valaki végez a feleségével, arra is gondoltam, hogy Dexter fog az apja szellemének kérésére, hogy sok ez a gyilkos, apa, jó rendőr szerep számára. De csak szerette a maga beteges módján. A leggyengébb évad talán a 3. volt a 4 közül, de az se volt unalmas, de a többi jóval akciódúsabb volt.

Tényleg remek volt 10/10, most kezdem a Chuckot nézni, remélem hasonlóan jó lesz.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
barca99
Llegenda del Barça

2010.09.18. 15:44:41

Ilúvatar írta:Döbbenet :!: Nálam a battlestar galactica odavissza veri a Lost -ot, a Heroes -t, meg az egyébb trágya sorozatokat. Persze a maga műfajában. So say we all! So say we all! So say we all!
Igazából értelmezni sem tudom a mondatot. A BSG és a Lost nem egy műfaj, innentől kérdéses hogyan veri nálad. Egyébként biztos jó a maga műfajában, bár engem kiver a víz a scifitől. Akkor már inkább Lost, de azt is csak ha fegyverrel kényszerítenek.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.18. 15:26:20

gyilkos elméket húzom végűl.
Chuckból láttam részeket, annyira nem fogott meg. :) Aztán lehet elkezdem majd egyszer. :)

köszi a tippeket srácok, valami olyat mint a Maffiózók tudnátok ajánlani? :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.09.18. 14:47:33

Ilúvatar írta:A kicseszett agyamat eldobom, hogy EGY ember se ajánlotta az egyik legjobb sci-fi sorozatot: Battlestar Galactica.

Döbbenet :!: Nálam a battlestar galactica odavissza veri a Lost -ot, a Heroes -t, meg az egyébb trágya sorozatokat. Persze a maga műfajában. So say we all! So say we all! So say we all!

No, meg a Jericho -t se ajánlotta senki... Igaz, hogy halott sorozat és befejezetlen a második évadja, de az első meg a második évadja nagyon brutális. Rövidesen arról szól, hogy atomcsapást mérnek az USA legnagyobb városaira: elpusztul Washington, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Phoenix, New York, meg minden. És a Jericho -ban élő emberek mindennapjait mutatja be, ahol minden megszűnik körülötte: Se TV, se telefon, se kapcsolat, semmi.
Biztos jó lehet és veri a heroes-t meg a lostot. kb még nem is hallottam róla :D ( de végulis ez az én hibám)
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.18. 14:43:29

Döbbenet :!: Nálam a battlestar galactica odavissza veri a Lost -ot, a Heroes -t, meg az egyébb trágya sorozatokat. Persze a maga műfajában. So say we all! So say we all! So say we all!
Attól,h nálad veri pl a Lostot, még nem lesz trágya a Lost :wink: max te nem szereted annyira,vagy nem érted annyira. Nem véletlen, hogy jóval nagyobb rajongó tábora van a Lostnak mint pl a Battlestarnak, nekem mindkettő tetszik, de azért szerintem magasabb szint a Lost.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.09.18. 15:03:47-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deus
Boixos Nois

2010.09.18. 13:30:14

A kicseszett agyamat eldobom, hogy EGY ember se ajánlotta az egyik legjobb sci-fi sorozatot: Battlestar Galactica.

No, meg a Jericho -t se ajánlotta senki... Igaz, hogy halott sorozat és befejezetlen a második évadja, de az első meg a második évadja nagyon brutális. Rövidesen arról szól, hogy atomcsapást mérnek az USA legnagyobb városaira: elpusztul Washington, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Phoenix, New York, meg minden. És a Jericho -ban élő emberek mindennapjait mutatja be, ahol minden megszűnik körülötte: Se TV, se telefon, se kapcsolat, semmi.
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.18. 13:24:14

nehéz felfogni, h egy ember, aki ennyi féle sorozatot megnézett már, miért hagyta ki eddig a Chuckot... számomra a Dexter mellett az a kötelező :D (tudom, h már más is ajánlotta neked, de úgy tűnik még nem eléggé :P )
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.18. 13:23:42

P.U.Y.O.L. írta: Én már mindkettőt számtalanszor láttam. (persze kevés ember van, aki nem... :) ) A Simpson családból fogalmam sincs, hogy mennyit láttam, mert eléggé össze-vissza nézem (amikor éppen leadják valahol) viszont kellene az egyik rész címe. Baseballoznak benne és Mr. Burns profi játékosokat vesz fel a gyárba ideiglenesen, hogy tagjai legyenek a gyár csapatának...

Remélem ráismer valaki.
3.évad 17.rész
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.18. 13:21:59

Victor_Valdes írta:Ajánlhatnátok sorozatokat. :)
Kemény zsaruk - ennek van mindegyik évadja szinkronosan és egész jó lett a magyar hang.

Wire - ezt meg ne próbáld szinkronosan. Állítólag nem lett rossz, a DunaTV által készített fordítás (eltalálsz szinkronhangok, változatos káromkodások stb.). De szerintem az eredetit nem tudja semmi visszaadni.

szerk.:
Buba, kicsit egyre gondoltunk. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2010.09.18. 13:51:09-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bouba
Capitá del Barça

2010.09.18. 13:19:26

Kemény zsaruk
Drót (ez csak angolul jó)

Egész jó sorozat a Harmadik műszak is , csak néha sok benne a nyálas jelenet...
mezenga
Jugador del Barça

2010.09.18. 12:46:26

amiket láttam már:

szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család

olyanok kellenének lehetőleg aminek sok a szinkronos évadja. :) Köszi előre is.
Cleveland show, Office
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.09.18. 12:08:49

A true blood az nagyon jo nezetek meg 8) 8)
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.09.18. 11:57:44

LM10 írta:Nekem a Spartacus 1. évada nagyon bejött. Lesz 2. évad is, arról tud valaki valamit, hogy mikor jön ki, és miről szól??
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/09/18/ ... er-vissza/

Hihetetlen..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
kistigris007
Barça C

2010.09.18. 11:40:46

amiket láttam már:

szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család

Néhány anime: Death note, Full metal alchemist
Castle - 1. évad, a 2. már jóval gyengébb
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.09.18. 11:10:10

sjay írta:

amiket láttam már:

szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család

Gyilkos Elmék (Criminal Minds), :arrow: Ezt szinkronosan nézd, nagyon eltalálták a szinkront. A történet dióhéjban annyi, hogy egy nyomozó (vagy inkább profilozó) csoport "bevetéseit" követhetjük. Ez a film is krimi, de van egy nagy rakás thriller is benne. Nem olyan mint egy CSI, mert itt a gyilkosok belső világát is megérthetjük.
South Parkot nézd megint :D

A Gyilkos elmék tényleg kötelező, nagyon király sorozat. Én 4 évadot néztem végig szinkronosan. Vannak elég durva részek, betekintést enged az emberi lélek legsötétebb bugyraiba. A sorozat egyébként csak sorozatgyilkosokról szól, őrájuk specializálódik a profilozók csoportja. A többit már sjay elmondta.
Én még a listához feltétlen hozzátenném Az elit alakulat című 10 részes minisorozatot, valamint ennek a folytatását a Hős alakulatot. Ezek a háborúról szóló igaz történetek, katonák mesélik el hogy mi történt velük a második világháború során.
Vígjáték kategóriában pedig nekem nagyon bejött A nevem Earl, mondjuk ez ízlés kérdése, mert van aki meg nagyon nem szereti :)
Kép

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."

-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
sjay
Entrenador del Barça

2010.09.18. 10:34:28

amiket láttam már:

szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család

Gyilkos Elmék (Criminal Minds), :arrow: Ezt szinkronosan nézd, nagyon eltalálták a szinkront. A történet dióhéjban annyi, hogy egy nyomozó (vagy inkább profilozó) csoport "bevetéseit" követhetjük. Ez a film is krimi, de van egy nagy rakás thriller is benne. Nem olyan mint egy CSI, mert itt a gyilkosok belső világát is megérthetjük.
South Parkot nézd megint :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.18. 09:54:02

Az Így jártam anyátokkal tényleg jó és nincs a listán. (VV) Amúgy a Dokik is nagyon jó vígjáték sorozat, sajátos humorral.
messideco
Presidente del Barça

2010.09.18. 09:46:46

VV: Vagy kezd el nézni a Tuti Gimit. Két kosaras srácról szól, akik féltestvérek. Műfaja inkább dráma, de a kosárlabdának is nagy szerepe van a történetben.
A másik a Spartacus. Az első évad hetedik részénél járok. Óriási sorozatot készített az HBO. Rengeteg benne a vér, és az erotika, mindez 300-at idéző látványstílussal.
Az Így jártam anyátokkal. Örök kedvenc, sokan a Jóbarátokhoz hasonlítják, de szerintem jobb. Nagyon jó poénok vannak benne, teljességgel élvezhető sorozat. :)
Kép
"And my heart will leave you never."
albicelesteX
A Vadász

2010.09.18. 09:43:48

P.U.Y.O.L. írta:Antal Nimród messze legjobb filmje az Elhagyott szoba (Vacancy). Van 2. része is és az sem rossz, de az 1. az nagyon bejött...
Tegnap este megnéztem.Bejött,egyszer meg lehet nézni,azért simán elhiszem,hogy van ilyen.Azok az eldugott helyek ááá kiráz a hideg az ilyentől.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.18. 09:13:31

Victor_Valdes írta:Jóbarátok nem jön be, Rém rendes családnak még annó TV-be láttam minden részét. :) Bár nem is rossz ötlet. :D

Szerk.: Simson családból nem láttam csak 13 évadot, megnézem a maradék 7et még. :D
Én már mindkettőt számtalanszor láttam. (persze kevés ember van, aki nem... :) ) A Simpson családból fogalmam sincs, hogy mennyit láttam, mert eléggé össze-vissza nézem (amikor éppen leadják valahol) viszont kellene az egyik rész címe. Baseballoznak benne és Mr. Burns profi játékosokat vesz fel a gyárba ideiglenesen, hogy tagjai legyenek a gyár csapatának...

Remélem ráismer valaki.
LM10
Director del Fútbol

2010.09.18. 09:08:05

Nekem a Spartacus 1. évada nagyon bejött. Lesz 2. évad is, arról tud valaki valamit, hogy mikor jön ki, és miről szól??
Válasz küldése