Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
LM10
Director del Fútbol

2010.09.18. 13:09:31

Ha jól értem a SPORT szerint Abidal családi okom miatt nem játszik az Atma ellen.

V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Iniesta.

Lehetetlen, hogy Keita zsinorban 2 meccset ne játszon :D :D Ilyenkor szokott Iniesta fent játszani.
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.18. 12:55:41

fanbarca írta:Nagyon várom a meccset, nem lesz könnyű, sőt , szerintem az Atlético ellen nehezebb játszani, mint a Real ellen, ez lesz a szezon egyik, ha nem a legnehezebb meccse .... Hajrá !
Azért az utóbbi két évben nem is jöhetett volna rosszabb pillanatban az ATMA mint amikor jött triplás évben akkor volt a hullámvölgy attól szívtunk akkor aki éppen szembejött, akkor is mentünk 2-vel idegenben aztán mégsem jött össze.
Tavaly megugye az egész védelem kidőlt, tartaléktámadónk Jeffren játszott szélsőhátvédet ezekből azért nem feltétlenül kell kiindulni. Béel meccs alapján jó formában van a csapat sérültek sincsenek, Hercules után meg egyszerűen muszáj javítani , mert ebbe a hulladék ligába nem biztos hogy túl sok pont vesztés lesz, ha a tavalyihoz hasonló kiélezett küzdelem lesz, ha vki ellép akkor persze ez változhat.
Az ATMA meg erősödött főleg a védelme , Agüero ha egész évben nem is de ellenünk mindig felpörög.
Vigyázni kell , de olyan nagy parám nincs most.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.09.18. 12:51:30

Nekem sejtésem sincs hogy az A. Madrid vagy a Barca fog győzni.
Tavaly egyedül nekik sikerült legyőzniük a bajnokságban a Barcát és most is bombaformában vannak. A Barca igaz kikapott a herculestől de utána 5-1-re nyert a Panathinaikos ellen ami nem semmi.
Remélem a Barca fog diktálni végig és nem hagyják se Agüerot se Forlánt se a két szélsőt hogy a kapu elé kerüljenek. A védőknek óvatosnak kell lenniük mert Simao szabadrúgásai rendkívül veszélyesek.
Szerintem Pep azt a kezdőt fogja a pályára küldeni amelyet az előző meccsen is.
hady
Director del Fútbol

2010.09.18. 12:39:32

Nehéz mérkőzésre számítok és győzelemre ( 1 gólosnak is örülnék).

A hazaiak mindenesetre nem bízták a véletlenre, már a csütörtöki Európa Liga találkozójukat is ennek a találkozónak rendelték alá, hogy megérte-e, vasárnap este kilencre kiderül. Sergio Aguero és Tomás Újfalusi valószínűleg visszatér a kezdőcsapatba, mint ahogy az EL-meccsen jegelt Luis Perea, José Antonio Reyes és Marcos Assuncao trió is.
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.09.18. 11:26:01

S.Agüero írta: De ha jól emlékszem egyszer ki is kaptunk 3-2-re, az nagy meccs volt.
4-3 volt az, amikor kikaptunk... Agüero nagyot játszott akkor. Szerintem is nagy meccs lesz, de behúzzák a srácok! Én is 1-3-ra tippelek.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.18. 11:22:36

Sok gólos meccset várok a meccstől, mert általában az is szokott lenni az Atma-Barca vagy Barca-Atma.
Már csak elég tavalyra visszapillantani , ahol 5öt rúgtunk vagy az az előtti évben is 5 v 6 volt.
De ha jól emlékszem egyszer ki is kaptunk 3-2-re, az nagy meccs volt.

Szóval én sok gólt várok és jó meccset.
1-3 lesz szerintem. De az Atma fog vezetni az elején. :P 8)
legyen így!
forlán10
Jugador d'estrella

2010.09.18. 10:42:58

és szédületes formában az Atleti :wink:
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.09.18. 10:40:35

Nagyon várom a meccset, nem lesz könnyű, sőt , szerintem az Atlético ellen nehezebb játszani, mint a Real ellen, ez lesz a szezon egyik, ha nem a legnehezebb meccse .... Hajrá !
més que un club
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.09.18. 10:33:44

forlán10 írta:Mikor lesz az Atlético elleni meccs? Mert eurosport honlapon az van h ma, itt meg vasárnap???
A Meccs vasarnap,de a B-sek ma jatszanak az Elche ellen. :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.18. 10:33:18

forlán10 írta:Mikor lesz az Atlético elleni meccs? Mert eurosport honlapon az van h ma, itt meg vasárnap???
Vasárnap 19:00!
Nem feltétlenül a Jurósport honlapjából kell kiindulni...
forlán10
Jugador d'estrella

2010.09.18. 10:09:34

Mikor lesz az Atlético elleni meccs? Mert eurosport honlapon az van h ma, itt meg vasárnap???
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
messiacsaszar
Jugador del Barça

2010.09.16. 19:04:36

igen, én is így gondoltam! :) Remélem is is álíltja össze a csapatot, és a xaviék nem a padon kezdenek, mert megin nehéz lesz a meccs! :roll:
És maxvellt teszik be abidal helyé! Már a BL meccsen is megérdemelte volna a kezdőséget! De hát Pep így álíltótta össze! :D Bizzunk benne! :roll:
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.09.16. 18:53:11

Akkor már én is leírom ha nem nagy gond:

VV-Alves,Puyol,Piqué,Maxwell-Busquets,Xavi,Iniesta-Messi,Villa,Pedro

Muszáj itt is a legerősebb kezdővel kiállni,mert az Atlético bivalyerős!
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.16. 18:51:05

Remélem még nem olyan korai kezdőt írni, de én megteszem. :D
én ezt a kezdőt várom vasárnap:

----------------------VV---------------------
Alves------Puyol------Abidal(Piqué/Milito)Maxwell
--------------------Sergio---------------------
--------------Xavi-------Keita(Ini)-------------
--Pedro---------Messi-----------Villa-------

Tipp: 1-3. Gólszerzők: S.Agüero( :D ), Messi2, Villa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.09.16. 18:55:31-kor.
Chino
Llegenda del Barça

2010.09.13. 22:21:18

Érkezni nem érkezett senki?
Villa, Adriano hatalmas erősítés a csapatnak. Yaya távozása sem lett akkora veszteség Mascherano érkezésével. Még nem tudni mennyire válik be, de nem fogja szvsz gyengíteni. Nem értem miért kell Ibra miatt sírni. Érdekes tavasszal amikor a svéd szenvedett és Krkic szórta a gólokat senki nem fikázta. Nem ifikből akarja Pep pótolni Tourét, Ibrát meg a többieket. Kipróbálják magukat aztán bármi lehet belőlük.
Forca Barca!!!!
johneagle
Barça C

2010.09.13. 19:06:47

Én nem látom ilyen borúsan ezt a keret kérdést! Tavaly is működött a rotáció!
Akik a nyáron elmentek mind tapasztalt, kipróbált játékosok voltak, ha vitatható is némelyikük jövője a Barca-ban. Henry 2008-ban jóllakott a BL címmel, nyilván sokat már nem várhattunk volna tőle idén se. Ibra-t a fizetése miatt kellett "elküldeni", azt senki nem állíthatja biztosan, hogy ne lehetett volna erőssége az idén a csapatnak. (A tavalyi éve se volt kimondottan pocsék, belefért volna, ha kap még egy lehetőséget. Nyilván se Larsson, se Henry nem lett volna itt az aki lett, ha az első évük után elküldi őket a klub.) Márquez-ben persze benne volt a folyamatos hiba lehetősége, de a VB-n is jól látszott, hogy a védők előtt a kp.-n mennyire hasznos a játéka, ráadásul ott egy-egy hiba nem okoz helyrehozhatatlan károkat. Touré távozásában szerintem mindenki egyetért: nagy veszteség, az se kizárt, hogy megérezzük majd a hiányát. Akik elmentek, mind kipróbált játékosok voltak, ezzel szemben feljött négy fiatal, akik majd játszanak a nagy csapatban és sok sikert nekik, de! Nagyon szép és hangzatos filozófia az, hogy jön az utánpótlás, de erős túlzásnak tartom, hogy egy évben négyen is jöjjenek, ráadásul az említett kipróbált emberek helyére. Az utóbbi években remekül működött, hogy minden évre jutott egy-egy fiatal, akinek volt ideje beépülni, tanulni, fejlődni, megkapták a lehetőséget és nem volt akkora a nyomás rajtuk, hogy összeroppanhattak volna alatta. Ehhez még azt is hozzáteszem, hogy engem Bojan még mindig nem győzött meg, pedig már évek óta a nagy csapatnál van. Busquets-szel kapcsolatban szintén akad még pár kérdőjel, de ő nyilván alapember marad. Pedro-nak meg volt egy sikeres éve, ami az én értékrendem szerint még nem perdöntő abban, hogy biztosan az jövő vár rá, amit jelenleg várnak tőle. (Szívesebben mondok egyértelmű véleményt egy játékosról 3-4 folyamatosan jól teljesített, mint egyetlen kiugró év után. Láttunk, hallottunk már éppen elég "sztárról", akik nagy csinnadrattával érkeztek, aztán két év múlva már a kutya se emlékezett rájuk.) Szóval engem igazából ez a sok fiatal zavar kicsit, mert arra sincs garancia, hogy több év alatt beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Ezzel szemben most könnyen előfordulhat, hogy konkrétan rajtuk áll vagy bukik majd valamelyik sorozat és már az első évükben egyértelműen bizonyítaniuk kell, legrosszabb esetben meg egyenesen nekik kell meccseket hozniuk. Nem biztos, hogy jó példa, de az Arsenal már évek óta amiatt eredménytelen, mert rengeteg fiatalt építgetnek be folyamatosan csak azért, hogy spóroljanak(?). Ez nagyon szép filozófia és működhet is hosszútávon egy kis csapatnál, de nem ott, ahol egyetlen rosszabb év után azonnal háborog a sajtó, meg a "nép" is. Szóval a Barca most elengedi a magas fizetésű játékosokat ingyen, csak hogy szabaduljon tőlük, megnyirbálják az átigazolási keretet, cserében meg tömegével hozza fel a fiatalokat, ami "ingyen van". Tehát a Barca elkezdett tömegével fiatalokat felhozni a nagy csapathoz, csak azért, hogy spóroljon. Ha igaz az elméletem, akkor eléggé rossz évek jönnek számunkra.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.13. 13:31:19

Bob_Marley írta:Nagyon nehéz ám, hogy Buenos Aires oda-vissza majd szombat meccs majd kedden!
Abszolút adom. Sokan elfelejtik, hogy holnap még BL meccsünk is van és ha nem is lettek volna válogatott kötelezettségek, akkor se valószínű, hogy a legerősebb kezdő 11 lépett volna pályára...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.09.13. 13:24:17

Korrekt írás, bár pont az ellenkezőjét gondolom :lol:
Én nem látom ilyen borúsan ezt a keret kérdést!Tavaly is működött a rotáció!Sokszor volt fent Keita Busquetsel vagy Toureval fent, vagy teljesen felforgatott csapat is volt!Ha arról beszélünk, hogy "jaj csak ne legyen sérülés", akkor pont az ilyen meccseken kell pihentetni!Egyértelmű nem szabad lenézni senkit sem, van olyan erős a keret, hogy 2 egyszintű 11 pályára mehessen!Még mindig állítom nekünk van a legerősebb keretünk!Persze elfogultság van bennem :) !Vészharangokat teljesen felesleges kongatni!Lassú volt az ellenfél térfelén a játék!Nem volt elég mozgás!Találtak egy szabadrúgásgólt majd kontráztak!Nagyon nehéz ám, hogy Buenos Aires oda-vissza majd szombat meccs majd kedden!Szóval keine panik holnap pótolnak a srácok:)
johneagle
Barça C

2010.09.13. 11:37:04

Üdv Mindenkinek!

Jelenleg én két alapvető problémát látok a csapatnál. Az egyik a mindenki számára nyilvánvalóan szűk keret. Hiába mondta el mindenki (Pep, játékosok), hogy a csapat erős, a keret megfelelő, Pep már a 2. bajnoki meccsen kényszerből küldte fel a kezdőt. Legalábbis kizártnak tartom, hogy ha lett volna más lehetőség, akkor Mascherano kezdett volna. Alapvetően egy közepes favágónak tartom egyébként is, de elfogadom azt, ha az első meccsén nem túl jól muzsikál még. Elfogadom azt is, hogy az angol bíráskodáshoz szokott, idő kell neki, amíg visszavesz a tempóból, különben többet látjuk a lelátón, mint a pályán. Biztos vagyok benne, hogy Pep is tisztában volt azzal, hogy át kell állnia az óvatosabb játékra, ez meg nem megy egyik napról a másikra. Szóval szerintem nem szerencsés dolog ennyire új és más bajnoksághoz szokott játékost kezdetni, persze itt az a helyzet, hogy egyszerűen nem volt más választás. Gyanítom, hogy a spanyol válogatottak még normális erőállapotban sincsenek, ez a szűk kerettel együtt megint egy kényszerhelyzet. Pepnek nem az elképzeléseihez kell igazodnia, hanem ahhoz, hogy éppen melyik 11 az, amelyik egyáltalán pályára küldhető. Nem mérvadó persze ez a Hercules meccs, de egyrészt jelzés, másrészt meg úgy látom, az egész évben erre számíthatunk. Elég volt Puyol sérülése és máris Abidal-t kellett középen erőltetni, aki pl. a válogatottban csak annyiszor játszott pocsékul ott, ahányszor odatették. Azt is hozzátehetem, hogy tavaly elég volt Iniesta hosszabb sérülése és máris gondok voltak. Ahhoz képest meg darabszámban és minőségben is csak gyengébb lett a keret az idén. A másik nagy probléma szerintem az, hogy ez a csapat képtelen alkalmazkodni a különböző meccs szituációkhoz. A Barca stílusa persze egyértelmű és általában működőképes is, de van olyan helyzet, amikor váltani kellene néhány dologban és nem csak nyomni ész nélkül a már tökéletesen ismert játékot. Ahogy Rijkaard képes volt reagálni 2005 (Chelsea meccsek akkor és 2006-ban) után a BL-ben, most Pepnek is kellene, különben újabb Inter 1-3-akat láthatunk. Véleményem szerint a 2006-os BL győzelem kulcsa az volt, hogy Rijkaard felismerte mennyivel kevesebb gólt kap a csapat, ha két vkp. (Motta, Edmilson) van egyszerre a pályán. Ezzel okosabb, óvatosabb, taktikusabb lett a játék és meg is lett az eredménye. Ha hasonlóképpen reagál Pep tavaly az Inter ellen, biztos vagyok benne, hogy nem 1-3 lett volna a vége, ezzel együtt a döntőbe jutás is sikerülhetett volna. Jelenleg ott tartunk, hogy ha a Barca szokásos játéka lelassul, akkor bajok vannak. Kizárt dolognak tartom, hogy ne lehetne alkalmazkodni ehhez és amikor erőállapot, vagy bármi egyéb ok miatt nem megy a foci, ne lehetne változtatni valamit, amikor már látszik meccs közben, hogy nem fog menni. Ezzel együtt persze nem történt semmi katasztrófa ezzel a vereséggel, max. az aggasztó, hogy a nyár végén felvetett várható gondok már ilyen hamar jelentkeztek. Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de próbáltam érvelni is, nem csak idebökni 2-3 mondatot.
honda25
Jugador del Barça

2010.09.13. 10:23:39

Sziasztok!
Volt szerencsém végignézni az ismétlést. Mit ne mondjak, elég gyengusz volt...
Abidal mint középső védő, Keita talán cserének lenne jó és Bojan, simán elnyomták a védők. Nem tudom megérteni, miért nem lehet erős kezdővel kimenni és vezetés után pihentetni a kulcsembereket. Pepnél tavaly is ez volt a baj, most ugyanabba a hibába esünk? Válogatott utáni forma, és akkor mi van? Minden nagy csapat fél kerete válogatottban játszik, ők tudnak nyerni? Mascherano, inkább nem is mondok rá semmit, adok neki még pár meccset, hátha tud is bizonyítani valamit. Amikor tripláztunk, akkor ilyenkor két forduló után egy pontunk volt, úgyhogy még semmi sincs veszve.
Viszont a heti két meccset be kell húznunk, Atletico elleni az nagyon nehéz lesz, az biztos. Ibrát nem szabadott volna elküldeni, a jól védekező és az erőfocit játszó csapatok ellen lefoglalt két védőt, sokszor el is tudta őket nyomni, nagy hiba volt elzavarni, így a szélső játék sokkal eredménytelenebb lehet majd, gyakorolni kellene a pontrúgásokat és a gyors labdaszerzés utáni kontrákat is.
Hajrá Barca! És a Honda!
barca2010
Jugador d'estrella

2010.09.13. 09:09:20

Sziasztok!

Olvastam, hogy nem vettük elég komolyan a meccset!Ez, hogy lehet?Mindenhol azt hangoztatják a játékosok, hogy mindenki ellen szerényen és alázattal fognak játszani!Akkor ez mégsem igaz?Tudom jól, hogy miként működnek ezek a dolgok, mert én is játszottam valaha!Nem a vereséggel van bajom, mert ilyen előfordul, csak azzal a milliővel ami kezd kialakulni! Minden egyes játékos úgy nyilatkozik, hogy szuper erős a keret, mindenki ellen szerényen készülünk, mindenhol esélyesek vagyunk! Legyen így, de én nem így látom! Nem tudom mi az oka ennek a gyenge kezdésnek, de remélem nem ez a nagy spórolás! Nyertünk a Racingnál, mert Messi megpörgette egy kicsit, és mindenki elhitte, hogy ez már így fog menni egész idényben! Lehet, hogy sokan majd kontráznak a véleményemre, de én kimondottan örülök, hogy Pep megégett mindjárt az elején! Neki kellene legjobban tudni, hogy az ilyen csapatok ellen kell a legjobban pörögni! Erre összeállított egy holt gyenge kezdőt! Én elhiszem, hogy pihentetni kell játékosokat, de ha a félidőben vezetsz 2-0 ra, akkor utána nem lehet??? A keret nem gyenge, de a támadó szekció nagyon sovány! Pedro tavaly még újonc volt, és még annyira nem figyeltek rá! Kíváncsian várom, hogy hány találatig jut, mert a góljain kívül, a mezőnymunkája kevés! Jeffren, hát nem tudom, nem győzött meg igazán! Messi-Villa oké! Bojant szándékosan hagytam a végére. Tavaly sokan kritizálták Ibrát, hogy statikus a játéka, meg, hogy nem mozog eleget, és abszolút nem illik bele a Barca játékába! Főleg mondták az Inter meccs után! Ezektől az emberektől kérdezném, hogy Bojan mennyivel mozgott többet, mennyivel ért többször labdába egy jóval szerényebb csapat ellen??? Nem Ibra védelmében mondom, de legalább rá mindig figyelt két védő, és így a Messi-Pedro szélsőkön egy ember maradt. Most tisztán látszik, hogy Bojant egy ember is simán semlegesíti, így pedig a szélsőkre rendre két ember fog jutni, ha Bojan kezdő lesz! Ügyes, aranyos játékos és lesznek is jó meccsei, DE nem Barca szint! Igazi erőfutballt játszó csapatok ellen NEM lesz semmi esélyünk sajnos!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
noname
Llegenda del Barça

2010.09.13. 08:54:46

simonyitibi írta:kár volt elengedni Marqezt,lehet,hogy neki is voltak megingásai,de egy biztos pont volt a védelemben,Millito miért nem játszott?
Marquez miatt egymás után buktuk a meccseket.
Milito pedig 1,5 évet kihagyott. Vigyázni kell a térdével, főleg szezon elején,nehogy túlerőltesse. Emiatt pihent.
A Fifa egy szégyen
mess2009
Director del Fútbol

2010.09.13. 08:32:05

hát igen: most érdekes a kérdés mi lesz majd az Atletico ellen?! amit mondhatok csak az, hogy értékmérő lehet!! róluk szinte minden jó elmondható, egy jól igazolt jól edzett jó eredményeket hozó az idényben mindent nyerő csapat!!!
ad némi pikantériát a dolognak, hogy együtt láthatjuk Messit és Agüerot aki igen céltudatosan és nem is eredménytelenül "tör" Messi babérjaira.
simonyitibi
Barça B

2010.09.13. 08:27:22

Tényleg nincs baj,hisz a második fordulót tudtuk le,tehát még tengernyi forduló van,ahol lehet javítani,de azért bizonyos jelek megfigyelhetők.Bojan nem elég jó játékos a Barca kezdőjébe,gyönge játékos,akit könnyű elnyomni,Pedró sokkal jobb a kezdőbe,mert kevésbé birják a védők szerelni,kár volt elengedni Marqezt,lehet,hogy neki is voltak megingásai,de egy biztos pont volt a védelemben,Millito miért nem játszott? Kellett volna,igaz,hogy ő sem főnyeremény,de megbízható,Puyol hiánya is nagyon érződött. Keita,soha nem szerettem,voltak jó meccsei,de amit most művelt!! Toure,miért engedtük el?Ezt fel nem foghatom,ilyen adotságokkal,ami neki volt,robbanékony,erős,és még jól is focizott,becseréltük,átvitt értelemben Masceranora,aki lehet hogy technikás,de hogy egy favágó,az biztos,aki szerintem sokat lessz kiállítva! Ibra elengedése egyenlőre butaság volt,kellett volna egy évet várni vele,lehet hogy nem ő a legnegfelelőbb a csapatban,de egyel több variációs lehetőséget adott a játéka,és hát a lehetőségekből van a legkevesebb számunkra,a rövid kispad miatt,tudom,jók a fiatal játékosaink,de rutintalanok még,és ez visszaüthet! Ha Messi,vagy Xavi,vagy Ini lesérül,akkor gáz lessz,nem kicsi,mert őket nem lehet pótolni,az is igaz,hogy most ezen a meccsen játszottak,mindannyian,mégis kikaptunk,de ennyire maguk alatt nem szoktak máskor játszani!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.09.13. 07:29:34

Fel fognak pörögni a srácok, nem lesz vele gond, még nagyon év eleje van, és akárki akármit mond, válogatott meccs után tompábbak vagyunk.

Igaz az is, hogy míg Madridban rendszerint az megy(ment) hogy 0:1 vagy 0:2 után a félidő után 1-2 cserével megfordították a meccseket (lásd 2008-ban 5-6 meccs így zajlott) eddig nálunk ez ritka mint a fehér Zorro.

De kitartás, belejönnek a srácok.
Ám kissé örülök is, hogy nem az megy,mint tavaly, hogy teljesen elszakadva küzd a mezőnytől a 2 csapat már az elejétől.

Viszont aki kitart a csapat mellett, annak csak ajánlani tudok Eredeti DEDIKÁLT Barcelona mezeket. batikaa@freemail.hu
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lezárt