V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Iniesta.
Lehetetlen, hogy Keita zsinorban 2 meccset ne játszon

Azért az utóbbi két évben nem is jöhetett volna rosszabb pillanatban az ATMA mint amikor jött triplás évben akkor volt a hullámvölgy attól szívtunk akkor aki éppen szembejött, akkor is mentünk 2-vel idegenben aztán mégsem jött össze.fanbarca írta:Nagyon várom a meccset, nem lesz könnyű, sőt , szerintem az Atlético ellen nehezebb játszani, mint a Real ellen, ez lesz a szezon egyik, ha nem a legnehezebb meccse .... Hajrá !
4-3 volt az, amikor kikaptunk... Agüero nagyot játszott akkor. Szerintem is nagy meccs lesz, de behúzzák a srácok! Én is 1-3-ra tippelek.S.Agüero írta: De ha jól emlékszem egyszer ki is kaptunk 3-2-re, az nagy meccs volt.
A Meccs vasarnap,de a B-sek ma jatszanak az Elche ellen.forlán10 írta:Mikor lesz az Atlético elleni meccs? Mert eurosport honlapon az van h ma, itt meg vasárnap???
Vasárnap 19:00!forlán10 írta:Mikor lesz az Atlético elleni meccs? Mert eurosport honlapon az van h ma, itt meg vasárnap???
Akik a nyáron elmentek mind tapasztalt, kipróbált játékosok voltak, ha vitatható is némelyikük jövője a Barca-ban. Henry 2008-ban jóllakott a BL címmel, nyilván sokat már nem várhattunk volna tőle idén se. Ibra-t a fizetése miatt kellett "elküldeni", azt senki nem állíthatja biztosan, hogy ne lehetett volna erőssége az idén a csapatnak. (A tavalyi éve se volt kimondottan pocsék, belefért volna, ha kap még egy lehetőséget. Nyilván se Larsson, se Henry nem lett volna itt az aki lett, ha az első évük után elküldi őket a klub.) Márquez-ben persze benne volt a folyamatos hiba lehetősége, de a VB-n is jól látszott, hogy a védők előtt a kp.-n mennyire hasznos a játéka, ráadásul ott egy-egy hiba nem okoz helyrehozhatatlan károkat. Touré távozásában szerintem mindenki egyetért: nagy veszteség, az se kizárt, hogy megérezzük majd a hiányát. Akik elmentek, mind kipróbált játékosok voltak, ezzel szemben feljött négy fiatal, akik majd játszanak a nagy csapatban és sok sikert nekik, de! Nagyon szép és hangzatos filozófia az, hogy jön az utánpótlás, de erős túlzásnak tartom, hogy egy évben négyen is jöjjenek, ráadásul az említett kipróbált emberek helyére. Az utóbbi években remekül működött, hogy minden évre jutott egy-egy fiatal, akinek volt ideje beépülni, tanulni, fejlődni, megkapták a lehetőséget és nem volt akkora a nyomás rajtuk, hogy összeroppanhattak volna alatta. Ehhez még azt is hozzáteszem, hogy engem Bojan még mindig nem győzött meg, pedig már évek óta a nagy csapatnál van. Busquets-szel kapcsolatban szintén akad még pár kérdőjel, de ő nyilván alapember marad. Pedro-nak meg volt egy sikeres éve, ami az én értékrendem szerint még nem perdöntő abban, hogy biztosan az jövő vár rá, amit jelenleg várnak tőle. (Szívesebben mondok egyértelmű véleményt egy játékosról 3-4 folyamatosan jól teljesített, mint egyetlen kiugró év után. Láttunk, hallottunk már éppen elég "sztárról", akik nagy csinnadrattával érkeztek, aztán két év múlva már a kutya se emlékezett rájuk.) Szóval engem igazából ez a sok fiatal zavar kicsit, mert arra sincs garancia, hogy több év alatt beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Ezzel szemben most könnyen előfordulhat, hogy konkrétan rajtuk áll vagy bukik majd valamelyik sorozat és már az első évükben egyértelműen bizonyítaniuk kell, legrosszabb esetben meg egyenesen nekik kell meccseket hozniuk. Nem biztos, hogy jó példa, de az Arsenal már évek óta amiatt eredménytelen, mert rengeteg fiatalt építgetnek be folyamatosan csak azért, hogy spóroljanak(?). Ez nagyon szép filozófia és működhet is hosszútávon egy kis csapatnál, de nem ott, ahol egyetlen rosszabb év után azonnal háborog a sajtó, meg a "nép" is. Szóval a Barca most elengedi a magas fizetésű játékosokat ingyen, csak hogy szabaduljon tőlük, megnyirbálják az átigazolási keretet, cserében meg tömegével hozza fel a fiatalokat, ami "ingyen van". Tehát a Barca elkezdett tömegével fiatalokat felhozni a nagy csapathoz, csak azért, hogy spóroljon. Ha igaz az elméletem, akkor eléggé rossz évek jönnek számunkra.Én nem látom ilyen borúsan ezt a keret kérdést! Tavaly is működött a rotáció!
Abszolút adom. Sokan elfelejtik, hogy holnap még BL meccsünk is van és ha nem is lettek volna válogatott kötelezettségek, akkor se valószínű, hogy a legerősebb kezdő 11 lépett volna pályára...Bob_Marley írta:Nagyon nehéz ám, hogy Buenos Aires oda-vissza majd szombat meccs majd kedden!
Marquez miatt egymás után buktuk a meccseket.simonyitibi írta:kár volt elengedni Marqezt,lehet,hogy neki is voltak megingásai,de egy biztos pont volt a védelemben,Millito miért nem játszott?