Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg lehetne próbálni. De én mindenképp olyan rendszerben küldeném fel a srácokat, és abban az összeállításban is, ahogy a Bilbao ellen...az nehéz meccs lesz nagyon, kellene egy főpróba...barca2010 írta:Most lehet gyakorolni a két szűrős felállást, ami nem is lenne újdonság, hiszen a spanyol válogatott is azt játssza!
--------------------------Valdes-----------------------
-----Alves-------Piqué----------Puyol-----Abidal----
----------Mascherano----------Busquets------------
---Pedro---------------Xavi--------------Iniesta----
------------------------Villa--------------------------
És akkor akár nyerhetünk is 1-0ra, mint a spanyol válogatott az összes meccsénbarca2010 írta:Most lehet gyakorolni a két szűrős felállást, ami nem is lenne újdonság, hiszen a spanyol válogatott is azt játssza!
Én erre:LM10 írta:Én erre szavazok:
Valdés-Adriano-Puyol-Milito-Abidal-Mascherano-Xavi-Keita-Pedro-Villa-Bojan.
De ide tartozik.cibik írta:lehet,hogy nem ide tartozik,de Messinek mielőbbi visszatérést kívánok.Hala Madrid
Devid16 írta:Én meg ezt vártamaz Atleticotól...Semmirekellő egy csapat. Sokszor bizonyították már, hogy ennyit tudnak... Ami meglepett, hogy Forlan is gyatra volt.(de azért örültem is neki[titokban azt gondoltam hogy a 96.percbe lő egyet 30ról és beakad és ezzel oda a 3om pont]hála istennek nem lett ez)A további meccsekről meg annyit, hogy pihentetnék most a Gijon ellen, nemtudom én valahogy tartok attól a Bilbaoi kiruccanástól
De ne legyen igazam. Remélem hétközbe lehetőséget kapnak a fiatalok és elkápráztatnak bennünket
Valóban soha nem jön jól egy sérülés (pláne egy ilyen kvalitású játékosé), de ha sérült akkor inkább most legyen az, mint később mikor már ott a bl egyenes kieséses szakasza, a kupa meccsek.albicelesteX írta:Egy sérülés mikor jön jól?Soha!Jobbulást Leo reméljük mindez hamar megtörténik és ebben a formádban térsz vissza.Bocsánat kérés ide vagy oda a 93. percben így belépni akkor is nagyon nagy patkányság,nem is labdára irányult,hanem,hogy odaszúrjon...szemét cseh!!De Pep is miért nem hozta le Leo-t már akkor Bojan helyett időhúzásnak is jó lett volna...na mindegy.
Egyébként a meccsről annyi véleményem van,hogy nem volt ez olyan hú de nagy játék szerintem,játszott már jobban idén a csapat ráadásul benne volt a Matracosokban az egyenlítés nem volt ez olyan egyértelmű,de beírom a fáradtság számlájára,jobbak voltunk,de ennél sokkal jobbak is tudunk lenni!