Segítség kéne
sztem óvatosan a szmájlikkal, ugyanis NAGYON NEM mind1, h egy Ati x1550-ről van szó, vagy egy Intel GMA x3100-ról... ég és föld a kettő, olvasásértés előny... 

Köszi!
* Család: Satellite
* Sorozat: Satellite L
* Processzor: AMD Athlon II M300 (2000)
* Memória: 4096 MB
* Merevlemez: 320 GB
* Kijelző: 15.6ʺ HD (1366x768)
* Videokártya: 512 MB ATI Mob.Radeon HD 4570
* Operációs rendszer: Windows7 HomePrem 64 HUN
* Optikai meghajtó: DVDRW SM
* Szín: ezüst
* Jótállás: 2 év
* e-SATA: van
* LAN: 10/100
* USB: 2 db
* Kártyaolvasó: 4 in 1
* Akkumulátor: 4000 mAh (Li-ion)
* Wireless LAN: b/g/n 300mbps
* Billentyűzet: magyar
* Pozicionáló eszköz: Touch pad
* Használt/Új: Új
* Numerikus billentyűzet: van
* HDMI: van
* Webkamera: van
* Egyéb portok: VGA
512 MB ATI Mob.Radeon HD 4570
Közbe ezt találtam ez ATI.
Ez az utolsó amit mutatok.
Ez akkor adja?
* Család: Satellite
* Sorozat: Satellite L
* Processzor: AMD Athlon II M300 (2000)
* Memória: 4096 MB
* Merevlemez: 320 GB
* Kijelző: 15.6ʺ HD (1366x768)
* Videokártya: 512 MB ATI Mob.Radeon HD 4570
* Operációs rendszer: Windows7 HomePrem 64 HUN
* Szín: ezüst
* e-SATA: van
* USB: 2 db
* Kártyaolvasó: 4 in 1
512 MB ATI Mob.Radeon HD 4570
Közbe ezt találtam ez ATI.
Ez az utolsó amit mutatok.
Ez akkor adja?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ultrasur 2010.09.20. 18:22:03-kor.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Nekem meg x1550-es van,és minden megy vele!Fecooo írta:röviden a válaszom: NEM
a videókártya iszonyatosan gyenge lenne neki... a többi alkatrésszel nincs gond
ha játszani akarsz egy lapostoppal, akkor dedikált videókártyável felszerelt gépet válassz (azaz, amiben NVidia vagy Ati videókártya van)
az enyémben x3100-as van és ugyan elfut rajta a COD4, de nagyon szaggat, a 4500-as se sokkal jobb ennél, és ha összehasonlítjuk a két játék gépigényét, igen durva különbségek vannak közöttük... (az asztali gépemen is szaggatott a GTA, pedig abban sokkal erősebb kártya van, míg a COD4 full grafikán futott rajta jó sebességgel...)
a fifa sztem futni fog ettől függetlenül rajta...

röviden a válaszom: NEM
ha játszani akarsz egy lapostoppal, akkor dedikált videókártyável felszerelt gépet válassz (azaz, amiben NVidia vagy Ati videókártya van
)
az enyémben x3100-as van és ugyan elfut rajta a COD4, de nagyon szaggat, a 4500-as se sokkal jobb ennél, és ha összehasonlítjuk a két játék gépigényét, igen durva különbségek vannak közöttük... (az asztali gépemen is szaggatott a GTA, pedig abban sokkal erősebb kártya van, míg a COD4 full grafikán futott rajta jó sebességgel...)

ha játszani akarsz egy lapostoppal, akkor dedikált videókártyável felszerelt gépet válassz (azaz, amiben NVidia vagy Ati videókártya van

Ha ezt a laptopot venném meg futna rajta a GTA4 és a FIF11?
* Család: Samsung
* Sorozat: Samsung R
* Processzor: DualCore T4300 (2100)
* Memória: 2048 (DDR3) MB
* Merevlemez: 250 GB
* Kijelző: 15.6ʺ HD LED (1366x768)
* Videokártya: Intel GMA 4500M
* Operációs rendszer: nincs (F)
* Szín: piros
* USB: 3 db
* Kártyaolvasó: 3 in 1
* Család: Samsung
* Sorozat: Samsung R
* Processzor: DualCore T4300 (2100)
* Memória: 2048 (DDR3) MB
* Merevlemez: 250 GB
* Kijelző: 15.6ʺ HD LED (1366x768)
* Videokártya: Intel GMA 4500M
* Operációs rendszer: nincs (F)
* Szín: piros
* USB: 3 db
* Kártyaolvasó: 3 in 1
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Visual Studio-ban nincs ilyen Turbo C++ 
Nekünk csak sima C-ben meg C++-ban kellett programozni anno, arra a VS-t használtuk...nemtom.

Nekünk csak sima C-ben meg C++-ban kellett programozni anno, arra a VS-t használtuk...nemtom.
- Hunter91
- Capitá del Barça
Úgyan-ez a problémám. Lentebb már írtam én is,de semmi választ nem kaptam. Szánjatok meg bennünket!! PLS!!Ronaldinho&Barca írta:Írtam tanulószoba topicba, de talán ezt a topicot többen olvassátok, így bemásolnám ide ha nem baj, talán tudtok segíteni.
Próba cseresznye alapon írok ide, remélem tudtom segíteni. Első éves vagyok egyetemen és van programozás, ahhoz kellene a Turbo C++. Még sose használtam(1x órán: )de jó lenne itthonra is, ha jól emlékszem a program 77-es, szóval nem mai darab, de lehet rosszul vágom, mivel eléggé zöldfülű vagyok programozás tárgy terén, így hozzátok fordulok, tuti van akinek megvan vagy használja, hogy belinkelné nekem? Legjobb az lenne ha futva win7-n.:)Neten sehol se találom, van amit felrak, de nem működik.
Aki tud légyszi segítsen.
Ezt találtam,ez talán jó
Még nem próbáltam,de nem lehet rossz:D
Ha valakinek van más megoldása,az kérem hogy jelezze.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
appbrain.comNyitike8 írta:Sziasztok!
Valaki tudna segíteni h RBM2( http://www.telenor.hu/mobiltelefon/rbm/2/ ) android 2.1 -es telefonhoz keresek játékokat és alkalmazásokat , nem tudna valaki egy jó oldalt ahol találok?
Előre is köszi
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Írtam tanulószoba topicba, de talán ezt a topicot többen olvassátok, így bemásolnám ide ha nem baj, talán tudtok segíteni.
Próba cseresznye alapon írok ide, remélem tudtom segíteni. Első éves vagyok egyetemen és van programozás, ahhoz kellene a Turbo C++. Még sose használtam(1x órán: )de jó lenne itthonra is, ha jól emlékszem a program 77-es, szóval nem mai darab, de lehet rosszul vágom, mivel eléggé zöldfülű vagyok programozás tárgy terén, így hozzátok fordulok, tuti van akinek megvan vagy használja, hogy belinkelné nekem? Legjobb az lenne ha futva win7-n.
:)Neten sehol se találom, van amit felrak, de nem működik.
Aki tud légyszi segítsen. 
Próba cseresznye alapon írok ide, remélem tudtom segíteni. Első éves vagyok egyetemen és van programozás, ahhoz kellene a Turbo C++. Még sose használtam(1x órán: )de jó lenne itthonra is, ha jól emlékszem a program 77-es, szóval nem mai darab, de lehet rosszul vágom, mivel eléggé zöldfülű vagyok programozás tárgy terén, így hozzátok fordulok, tuti van akinek megvan vagy használja, hogy belinkelné nekem? Legjobb az lenne ha futva win7-n.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
www.mobile9.comNyitike8 írta:Sziasztok!
Valaki tudna segíteni h RBM2( http://www.telenor.hu/mobiltelefon/rbm/2/ ) android 2.1 -es telefonhoz keresek játékokat és alkalmazásokat , nem tudna valaki egy jó oldalt ahol találok?
Előre is köszi
www.zedge.net
talán vannak

Sziasztok!
Előre is köszi

Előre is köszi
"When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story!: )"
ahogy látom a pólón a címert az még a régi címer tehát abból már könnyebben lehetne saccolni a dátumra.davidvilla77 írta:Segítség kéne!
ezen a képen hány éves messi? :O vagy melyik évben készült ez a fénykép![]()
Köszi aki segít

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

Ha már ilyen szépen kérted:http://www.sendspace.com/file/gfic9bPerrero írta: Tim, pár hete küldtél egy bicikliszerelő pdfet, megdobnál vele megint![]()
(új vason cserélnék pedált...
)
Tegnap akartam is írni hogy elég sokan panaszkodnak a pedálra.Esőben szinte lehetetlen tekerni mivel műanyag,illetve még a teleszkópot emlegetik gyenge pontnak.
Viszont meg kell kérdeznem mi ez az új mánia nálad? Nem is olyan régen raktál össze egy montit,legalább két gépet láttam nálatok(amiből a peugeot nem is létezik Ördi szerint

- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én voltam az aki kérdezte anno...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Akkor te voltál.Tim írta:Vajon ki lehetett az..Enrique írta:http://dvdx.hu/index.php?option=com_con ... &Itemid=49Lionel85 írta:Egy hónapja kb. valaki kérdezte, hogy milyen programmal jó feliratot égetni egy filmbe. Egyik moderátor vagy admin írt is pár variációt, de nem jegyeztem meg sajnos. Most érdekelne, melyik ez a program. Valami winnel kezdődik a neve...Ha esetleg nem boldogulnál az Enrique által ajánlott módszerrel akkor javaslom a winavit,vagy a total video convertert.
Viszonylag egyszerű a kezelésük,de ha elakadsz segítek.

- Riadtribizli
- Barça B
Nemtudom melyik rovatba kellene írnom.
Biztos játszik valaki itt a magic11.com-on.
Az lenne a kérdésem, hogy nálatok működik az oldal?
Fél 5 óta próbálkozok, de egyszerüen nem nyit meg semmit.
Beenged lépni, de tovább semmi...
Valaki járt még így?
Biztos játszik valaki itt a magic11.com-on.
Az lenne a kérdésem, hogy nálatok működik az oldal?
Fél 5 óta próbálkozok, de egyszerüen nem nyit meg semmit.
Beenged lépni, de tovább semmi...

Valaki járt még így?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nagy nehezen rászántam magam hogy csinálok Facebook-ot. Regisztráltam is stb... Erre ma be akarok lépni és kiírja hogy: Az általad megadott e-mail címhez nem tartozik egyetlen felhasználói fiók sem. Próbáld meg kiüríteni a böngésződ gyorsítótárát és sütiállományait (cookie) ezek az utasítások követésével.
Elég idegesítő!
Valaki tudna segíteni?
Elég idegesítő!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Semmi értelme programot felrakni csak ezért. Amit lentebb írtak, tökéletes megoldás. Feleslegesen ne pakolgasd tele hülye programokkal a gépedet. Sajna a windows újratelepítés nélkül nem marad ugyanoly gyors, és ezen a feleslegesen felrakott programok sem segítenek sokat, mert amikor leszeded, nem teljesen fog "eltűnni". Bár a win7 már lehet jobb egy fokkal ebben a tekintetben mint a XP, még nincs olyan sok tapasztalatom ezzel...Na mindegy, csak egy hülye eszmefuttatás volt, igazából annyira nem értek hozzámessideco írta:Köszi a segítséget, de már kaptam egy progit, a neve: Windows Doctor 2.0, a kalózöbölben találtam rá...

Elvileg a start menü -> futtatás -> msconfig-on belül az automatikus inditasnal ha kiveszed a program elöl a pipát nem fog indulni autoamtikusan
messideco írta:Sziasztok! Segítségre lenne szükségem:
Egy olyan program kellene amelyikkel el tudom azt érni, hogy egyes programok ne induljanak automatikusan a gépen. Nem tudom ez így érthető-e, de remélem igen. Előre is köszi a segítséget
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
köszönöm szépen!nem akar összejönni!beillesztem képeket rámegyek hogy create gif utána tölt egy darabig az oldal kiírja hogy kész és egy üres fehér oldal jön be!Enrique írta:http://www.makeagif.com/Rezi Torres írta:sziasztok!megtudná mondani valaki hogy ha csinálok fényképezővel sorozatképet azt hogyan tudom összevágni ilyen mozgóképpé??
Egyszerű, nagyszerű. Max méret 1024kb, oldalt beállítások, ha különböző felbontásúak a képek, akkor a legnagyobbhoz fogja igazítani (kinyújtani) a többit. Hajrá!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://www.makeagif.com/Rezi Torres írta:sziasztok!megtudná mondani valaki hogy ha csinálok fényképezővel sorozatképet azt hogyan tudom összevágni ilyen mozgóképpé??
Egyszerű, nagyszerű. Max méret 1024kb, oldalt beállítások, ha különböző felbontásúak a képek, akkor a legnagyobbhoz fogja igazítani (kinyújtani) a többit. Hajrá!