2010.10.07. 11:21:47
Nos,átfogalmazom,mert valóban kicsit meredek,mert mindig a bajnoki címért szállunk harcba,évről-évre,de szerintem közel sem vagyunk annyira esélyesek megnyerni,mint az elmúlt években,és én is vagyok annyira Barcás,mint bármelyikőtök,a véleményem akkor is megírom,de az hogy mit érzek,vagy gondolok,az nem azt jelenti,hogy mit szeretnék,mindig győzelmet várok el,én is mint a szurkolók java része,ami ugye lehetetlen,csak hozzászoktunk az utóbbi években,a szép,és eredményes játékhoz,és most furcsa,hogy a szép játék megmaradt,csak az eredmény nem párosul hozzá!!Valóban,még hosszú az út,van esély rátalálni az eredményes játékra,csak ahhoz most már nyerni is kellene,folyamatosan,botlások nem fognak beleférni,de látva az előző meccseket,akarunk,nyomunk,mint egy állat,helyzetek tönk elegét hadjuk ki,más csapat ennyi gól helyzettel 3 meccset is megnyer,mint amennyit mi egy meccs folyamán kihagyunk!!Rá kell megint találni az eredményes összjátékra,mert sok az alibi foci,amikor csk tili-tolizunk,céltalanul,célra törőbben kellene ezt csinálni,mint tavaly,vagy tavaly előtt! És a védelmünknek is jobban össze kellene zárni,mert az ellenfélnek lehet hogy csak egy helyzete adódik az egész meccs folyamán,de abból tuti gól lessz!