2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont ezen gondolkoztam délután. Lehet hogy nem véletelen hogy Ibra 24 m.-ért távozottTdavid írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/10/09 ... et_a_jovom
Eddid is szimpatikus volt a srác, ezek után meg már egyenesen kedvelem!![]()
Csak ne hogy Özil2 legyen!![]()
(rem jó topicba írtam)
En is egyetertek! Engem is emlekeztet 08-09-es szezon elejere a mostani es biztos vagyok benne hogy ugyanugy vagy meg jobban vegigverjuk europatKalap1988 írta:...........
Már meg ne haragudj, de mi az, hogy nem vagyunk bajnok esélyesek????? Minden évben bajnok esélyesek vagyunk, mint ahogy a Madrid is! Pár forduló után pedig azt a következtetést leszűrni, hogy nem nyerünk, az több, mint tréfás...simonyitibi írta:Biztos sokan lehurrogtok,de idén nem vagyunk bajnok esélyesek,evvel a szűk kerettel semmiképpen! Utóbbi időben csináltak a vezetők épp elég butaságot átigazolás címén,aminek most megihatjuk a levét,nem vagyok a csapat ellen,mielőtt beírogattok 18 éve kitartok a Barca mellett ,tehát nem vagyok divat szurkoló,mert ezt a jelzőt manapság előszeretettel használják,láttam már jó,és rossz időszakokat is!Jó a csapat,de nem a legjobb,bár a Valencia sem a legjobb,és érték veszteségek a nyáron,mégis most az első,de év végén már nem lessz ott,az biztos! Ez az én véleményem,így érzem,de nem így akarom!!!Visca el Barca!
Nyáron mit mondogattunk itt jópáran?És az idei keret tekintetében kevésbé magabiztosan is. Nemtom mi lett volna velünk pl a hétvégén, ha Messi mégse épül fel ilyen csodaközeli gyorsasággal, és Pedro nem a meccsen hanem mondjuk előtte a bemelegítésnél szakítja meg magát. Ez egy iszonyú valószínű szitu lett volna, főként h Pedro sérülése izomfáradtság miatt van valszeg, nem más miatt. Akkor Bojan Jeffren Nolito csatársorunk lett volna?
Na mindegy, idén kezd olyan érzésem lenni hogy ez kevés, ha véletlen Villa nem lendül bele akkor irtó nagy bajok lehetnek.
Lionel85 írta:Amióta Guardiola az edző, sok figyelmet fordít a motivációra. Egyik sajátossága, hogy minden évben van egy szám, ami a csapatot jellemzi.
Bizonyára sokan emlékeztek a Viva La Vidára, ami a hatkupás szezonban volt a csapat száma. Az előző szezonban a The Killers - Human volt a "motiváló" zene, idén a Scissor Sisterstől a Fire With Fire.
Leo a Pichichi és Alfredo di Stefano díjjakat kapta, Valdés a Zamora díjjat, Villa pedig a Zarra trófeát. Amúgy a főoldalon van erről is egy cikk...ab1daL írta:Milyen díjakról van szó?Lionel85 írta:Messi, Valdés, Villa és a díjaik
http://www.elmundodeportivo.es/gif/2010 ... gafcb6.jpg
Egy Atletico szintű csapat ellen tényleg "csak" Xavi és Iniesta van, de egy gyengébb csapat ellen remélhetőleg Keita és Mascheráno is elég lesz.Sanama írta:A tegnapi meccs számomra tökéletesen megmutatta,hogy a középpályánk kimerül Xaviban és Iniestában.
Tegnap,mikor a csapat meg volt zavarodva,egy Keitát tudtunk behozni...
És akkor aztán nyugalom kellett volna,meg stabilitást adni a csapatnak,hát Keita erre képes...
Maszkról nem is nyilatkozom, 2perc alatt,labda nélkül sárgát kapott.