FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
Tocy
Director del Fútbol

2010.10.09. 22:43:25

Mióta Pep az edző, mind2 évben gyengén kezdtünk, valószínűleg így időzíti a formát. Idén nem játszunk rosszul, illetve nem annyira rosszul mint az elmúlt két év őszén, gördülékenyebbek a támadások, 1xerűen nem tudjuk beverni a helyzeteket, ennyi a probléma. Tavaly Ibrahimovic és Pedro, néha Messi talált egy-egy gólt és hoztuk a meccseket 1-0, 2-0-kra. Most ez nem megy, helyzetkihasználásunk f.o.s., ennyi az egész.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.10.09. 22:04:01

Tdavid írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/10/09 ... et_a_jovom

Eddid is szimpatikus volt a srác, ezek után meg már egyenesen kedvelem! :D

Csak ne hogy Özil2 legyen! :roll:

(rem jó topicba írtam :) )
Pont ezen gondolkoztam délután. Lehet hogy nem véletelen hogy Ibra 24 m.-ért távozott :roll: ...
Visca El Barca
Kép
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.10.09. 21:34:02

http://barcanoticias.blog.hu/2010/10/09 ... et_a_jovom

Eddid is szimpatikus volt a srác, ezek után meg már egyenesen kedvelem! :D

Csak ne hogy Özil2 legyen! :roll:

(rem jó topicba írtam :) )
Kép
simonyitibi
Barça B

2010.10.07. 11:21:47

Nos,átfogalmazom,mert valóban kicsit meredek,mert mindig a bajnoki címért szállunk harcba,évről-évre,de szerintem közel sem vagyunk annyira esélyesek megnyerni,mint az elmúlt években,és én is vagyok annyira Barcás,mint bármelyikőtök,a véleményem akkor is megírom,de az hogy mit érzek,vagy gondolok,az nem azt jelenti,hogy mit szeretnék,mindig győzelmet várok el,én is mint a szurkolók java része,ami ugye lehetetlen,csak hozzászoktunk az utóbbi években,a szép,és eredményes játékhoz,és most furcsa,hogy a szép játék megmaradt,csak az eredmény nem párosul hozzá!!Valóban,még hosszú az út,van esély rátalálni az eredményes játékra,csak ahhoz most már nyerni is kellene,folyamatosan,botlások nem fognak beleférni,de látva az előző meccseket,akarunk,nyomunk,mint egy állat,helyzetek tönk elegét hadjuk ki,más csapat ennyi gól helyzettel 3 meccset is megnyer,mint amennyit mi egy meccs folyamán kihagyunk!!Rá kell megint találni az eredményes összjátékra,mert sok az alibi foci,amikor csk tili-tolizunk,céltalanul,célra törőbben kellene ezt csinálni,mint tavaly,vagy tavaly előtt! És a védelmünknek is jobban össze kellene zárni,mert az ellenfélnek lehet hogy csak egy helyzete adódik az egész meccs folyamán,de abból tuti gól lessz!
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.07. 11:16:53

Kalap1988 írta:...........
En is egyetertek! Engem is emlekeztet 08-09-es szezon elejere a mostani es biztos vagyok benne hogy ugyanugy vagy meg jobban vegigverjuk europat 8)

HAJRA BARCA!!!!!!!!!! HAJRA BARCA!!!!!!!!!!
HAJRA BARCA!!!!!!!!!! HAJRA BARCA!!!!!!!!!!
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.07. 10:40:31

Emlékeztetem a vinyogókat, hogy 2008-09-ben 1 vereséggel kezdtünk és egy döntetlennel. Most is ennyit szedtünk eddig össze. Emellett volna egy igazán jó meccsünk a nyitófordulóban, illetve egy parádé a Panathinaikos ellen, mely a legjobb meccseinkre emlékeztetett. A többin rossz volt a helyzetkihasználás. Ennyi történt. Azt pedig ne mondja senki, hogy ez a keret szűkössége miatt van. Csak koncentrálás kérdése. Márpedig még nem fáradt senki az biztos. Tavaly sokkal nagyobb terhelés alatt voltunk az első félévben, mint most. Szóval én bizakodó vagyok. meg fog indulni a szekér. Télen jöhet igazolás, de nem fog ezen múlni szvsz. a meglévő keret is képes megnyerni mindent. 08-09-ben sem tudtok igazán sok játékost mondani, aki a cserepadról képes volt újat hozni. egy-kettő ilyen volt. Na most ilyenek most is vannak : Maxwell, Adriano, Bojan (ha belejön) és a többi fiatal. Ha nem lesz sok sérülés ( ami minden csapatot megérint, mert mondhatjátok, hogy mi van, ha egyszerre Xavi-Ini-Messi is kidől hónapokra? Persze megtörténhet. Egyik csapat sem tudja pótolni. Mi van, ha a Madridból egyszerre kidől Ronaldo-Ramos és mondjuk Higuain több hónapra? Valszeg esélyük sem lesz sehol. Vagy a Chelsea-ből Drogba-Lampard-Malouda. Kiesnek minden sorozatból. Szóval egyik csapat sem tudja pótolni a 3-4 legjobb játékosát teljes mértékben), akkor ebben a csapatban van annyi fantázia, mint a triplázóban. Ebben biztos vagyok.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.07. 09:54:48

Eddig a télen nem volt aktív a Barcelona az átigazolási piacon. Van egy olyan érzésem, hogy változni fog. Nem tudom, hogy ki vagy kik jönnek, csak annyit, hogy szerintem lesz igazolás.
Kép
Kép
Kép
culinho
Capitá del Barça

2010.10.07. 09:23:01

Guardiola nyilatkozata mutatja, hogy pontosan tisztában van a csapat helyezetével, gyengébb játékával. A kulcs szerintem nem a szűk keret, hanem a csapat fásultsága, rossz helyzetkihasználása, amit remélhetőleg Pep kezelni tud. A kezdőcsapatunk szerintem a legjobb a világon és van kb. 4-5 olyan cserénk, akik hasonló szintet képviselnek. Fejben kell helyrerakni a srácokat és be fog indulni a gépezet.

Azt jó látni, hogy ennyi siker ellenére is van kellő motíváció a fiúkban, itt jön ki a különbség egy sajátnevelés és egy pl. Henry között. Utóbbi eljött hozzánk Bl-t nyerni és miután az megtörtént a részéről be is fejezte, ellenben Xavi, Puyol, Messi..

Biztos nehéz idény lesz, nem hiszem hogy mindhárom kupában célba érünk, de egy biztos meglesz. Visca El Barca!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.07. 08:23:41

simonyitibi írta:Biztos sokan lehurrogtok,de idén nem vagyunk bajnok esélyesek,evvel a szűk kerettel semmiképpen! Utóbbi időben csináltak a vezetők épp elég butaságot átigazolás címén,aminek most megihatjuk a levét,nem vagyok a csapat ellen,mielőtt beírogattok 18 éve kitartok a Barca mellett ,tehát nem vagyok divat szurkoló,mert ezt a jelzőt manapság előszeretettel használják,láttam már jó,és rossz időszakokat is!Jó a csapat,de nem a legjobb,bár a Valencia sem a legjobb,és érték veszteségek a nyáron,mégis most az első,de év végén már nem lessz ott,az biztos! Ez az én véleményem,így érzem,de nem így akarom!!!Visca el Barca!
Már meg ne haragudj, de mi az, hogy nem vagyunk bajnok esélyesek????? Minden évben bajnok esélyesek vagyunk, mint ahogy a Madrid is! Pár forduló után pedig azt a következtetést leszűrni, hogy nem nyerünk, az több, mint tréfás...
simonyitibi
Barça B

2010.10.07. 07:48:19

Biztos sokan lehurrogtok,de idén nem vagyunk bajnok esélyesek,evvel a szűk kerettel semmiképpen! Utóbbi időben csináltak a vezetők épp elég butaságot átigazolás címén,aminek most megihatjuk a levét,nem vagyok a csapat ellen,mielőtt beírogattok 18 éve kitartok a Barca mellett ,tehát nem vagyok divat szurkoló,mert ezt a jelzőt manapság előszeretettel használják,láttam már jó,és rossz időszakokat is!Jó a csapat,de nem a legjobb,bár a Valencia sem a legjobb,és érték veszteségek a nyáron,mégis most az első,de év végén már nem lessz ott,az biztos! Ez az én véleményem,így érzem,de nem így akarom!!!Visca el Barca!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.06. 21:11:17

Zubizarreta asszem egy olyat mondott Masche után, hogy nem lesz több igazolás, a fiatalokkal lesz feltöltve a keret. Bíznak a fiúkban, stb. de eddig nem ezt láttam. Thiago és Nolito az utóbbi meccsen szállt be percekre, az a Dos Santos, akit meg istenítettek az előszezonban, még tán nem is játszott bajnokin. Ha igen, akkor is egy kézen megszámolom hány percet. Szűk a keret és a vezetők is látják, de már késő, mert nincsen átigazolási szezon. Majd télen jön a nagy kapkodás.
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.10.06. 19:33:04

De nem tőlem, gondolom. :)
Csak mert ez picit úgy hangzott.
Egyébként még mielőtt Ibra elment, azt írtam h talán elég lehet, de utána azért biztosan nem. De persze attól függetlenül, hogy nem vagyunk a legbővebben ellátva opciókkal, tényleg nincs ennél minőségibb keret sehol, ráadásul egyelőre nem is szembesültünk olyan problémával hogy kevés az ember. Egyszer lehet hogy lesz, akkor is csak a csatársorban valszeg, de ahhoz tényleg az kell, amit lentebb vázoltam, no Villa, Messi, és Pedro.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2010.10.06. 18:57:39

És az idei keret tekintetében kevésbé magabiztosan is. Nemtom mi lett volna velünk pl a hétvégén, ha Messi mégse épül fel ilyen csodaközeli gyorsasággal, és Pedro nem a meccsen hanem mondjuk előtte a bemelegítésnél szakítja meg magát. Ez egy iszonyú valószínű szitu lett volna, főként h Pedro sérülése izomfáradtság miatt van valszeg, nem más miatt. Akkor Bojan Jeffren Nolito csatársorunk lett volna?
Na mindegy, idén kezd olyan érzésem lenni hogy ez kevés, ha véletlen Villa nem lendül bele akkor irtó nagy bajok lehetnek.
Nyáron mit mondogattunk itt jópáran? :D

2-3kulcsjátékos kiesik együtt,és már aggódhatunk. Erre kaptuk azt a választ,hogy milyen szurkolók vagyunk,mi,hogy sérülésekre alapozunk...
Hm...
Luigi
Barça B

2010.10.06. 18:47:36

[quote="Andris"][/quote]

Szerintem ilyen szinten már teljesen mindegy hogy 40ezer vagy 90ezer néző előtt játszanak...

Szerintem én is ezt írtam. :)
Andris
Adminisztrátor

2010.10.06. 18:41:56

Semmi gond, csak nem értem miért kérsz bocsánatot sűrűn ahelyett, hogy berakd inkább az igazolások topicba. :P (ha nem emlékszem és bezártuk, akkor nemszóltam)

Egyébként pedig azért akartam most ide írni, h egy kis érdekességet megjegyezzek.

Idén a hazai meccseink közül eddig 1nél volt teltház, és kettőnél pedig ún. teltház. Előbbi 96e ember, és a gamper volt 1-1, utóbbi kettő pedig a 0-2es Hercules bajnoki (79e) és az 1-1es Mallorca elleni bajnoki (79e). A többin max 60+ ezren voltak kint, 70 közelében se volt. Szóval idáig nagyon kiábrándító az otthoni mérleg tulajdonképpen, s főként az érdekes hogy nagy tömeg előtt lettek mindig a gondok. Nem mintha ebből messzemenőbb következtetést kéne levonni. (6 meccs volt összesen gamperrel együtt otthon, ha jól nézem)

Most jön a Valencia és a Kobenhavn BL, úgyhogy két komoly tétmeccs, vélhetően nagy tömegekkel, kiváncsian várom őket.

És az idei keret tekintetében kevésbé magabiztosan is. Nemtom mi lett volna velünk pl a hétvégén, ha Messi mégse épül fel ilyen csodaközeli gyorsasággal, és Pedro nem a meccsen hanem mondjuk előtte a bemelegítésnél szakítja meg magát. Ez egy iszonyú valószínű szitu lett volna, főként h Pedro sérülése izomfáradtság miatt van valszeg, nem más miatt. Akkor Bojan Jeffren Nolito csatársorunk lett volna?
Na mindegy, idén kezd olyan érzésem lenni hogy ez kevés, ha véletlen Villa nem lendül bele akkor irtó nagy bajok lehetnek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
salas9
Entrenador del Barça

2010.10.06. 12:32:07

Sorry, csak hirtelen nem tudtam hova írjam ezt a pár kósza hírt:

A Barcelona kapust keres, mivel Pinto szerződése lejár 2011 nyarán és valószínűsíthető hogy nem hosszabbítják meg a 36 éves kapus szerződését. Három lehetőséget sorolnak fel:
1. Gorka Iraizoz (Atletic Bilbao, 29 éves, ingyen érkezhet ha nem hosszabbítja meg a szintén 2011-ben lejáró szerződését).
2. Claudio Bravo (Real Sociedad, 27 éves, annyit írnak hogy nagyszerű kapusnak tartják jó lehetőség).
3. De Gea (Atletico Madrid, 19 éves, hosszútávra is megoldást jelenthetne, ám 20 millio eurojába kerülne a klubnak az "új Casillas").
elmundodeportivo.es

A másik, hogy a Barcelona állítólag 40 millio eurot áldozna a Palermo üdvöskéjéért, Javier Pastore játékjogáért. A Palermo elnöke már elutasította a Real Madrid 25 millios ajánlatát.
elmundodeportivo.es és sport.es

És még volt egy vicces téma is, hogy Pepe flörtöl a Barcelonával, de ezt a részt ki is hagyom, mert szerintem felesleges...

Még egyszer bocsi, hogy ide írtam.
Kép
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.10.06. 11:10:51

Szia!
Ezek nagyon jok,le is toltom:))

Lionel85 írta:Amióta Guardiola az edző, sok figyelmet fordít a motivációra. Egyik sajátossága, hogy minden évben van egy szám, ami a csapatot jellemzi.

Bizonyára sokan emlékeztek a Viva La Vidára, ami a hatkupás szezonban volt a csapat száma. Az előző szezonban a The Killers - Human volt a "motiváló" zene, idén a Scissor Sisterstől a Fire With Fire.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.06. 10:21:19

Amióta Guardiola az edző, sok figyelmet fordít a motivációra. Egyik sajátossága, hogy minden évben van egy szám, ami a csapatot jellemzi.

Bizonyára sokan emlékeztek a Viva La Vidára, ami a hatkupás szezonban volt a csapat száma. Az előző szezonban a The Killers - Human volt a "motiváló" zene, idén a Scissor Sisterstől a Fire With Fire.
Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.10.05. 00:25:42

ab1daL írta:
Lionel85 írta:Messi, Valdés, Villa és a díjaik

http://www.elmundodeportivo.es/gif/2010 ... gafcb6.jpg
Milyen díjakról van szó? :oops:
Leo a Pichichi és Alfredo di Stefano díjjakat kapta, Valdés a Zamora díjjat, Villa pedig a Zarra trófeát. Amúgy a főoldalon van erről is egy cikk...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.10.04. 20:50:48

Lionel85 írta:Messi, Valdés, Villa és a díjaik

Kép
Milyen díjakról van szó? :oops:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.04. 20:26:24

Messi, Valdés, Villa és a díjaik

Kép
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.20. 19:04:15

Sanama írta:A tegnapi meccs számomra tökéletesen megmutatta,hogy a középpályánk kimerül Xaviban és Iniestában.

Tegnap,mikor a csapat meg volt zavarodva,egy Keitát tudtunk behozni...
És akkor aztán nyugalom kellett volna,meg stabilitást adni a csapatnak,hát Keita erre képes...

Maszkról nem is nyilatkozom, 2perc alatt,labda nélkül sárgát kapott.
Egy Atletico szintű csapat ellen tényleg "csak" Xavi és Iniesta van, de egy gyengébb csapat ellen remélhetőleg Keita és Mascheráno is elég lesz.

Az argentin leigazolásának nem nagyon örültem, szerintem ő(sem) lesz képes a csapat játékába beilleszkedni...ne legyen igazam. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.20. 16:25:21

A tegnapi meccs számomra tökéletesen megmutatta,hogy a középpályánk kimerül Xaviban és Iniestában.

Tegnap,mikor a csapat meg volt zavarodva,egy Keitát tudtunk behozni...
És akkor aztán nyugalom kellett volna,meg stabilitást adni a csapatnak,hát Keita erre képes...

Maszkról nem is nyilatkozom, 2perc alatt,labda nélkül sárgát kapott.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.07. 20:54:15

Áhh, nagy arc az öreg. :D

valami hasonlóra akartam lefonatni én is annó, csak nem bírtam kivárni, míg elég hosszúra nő. :P :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.09.07. 20:46:01

Hát, rondább már ez az ember se nagyon lehet :D Az oroszlán is sírva enné csak meg... Érdekes frizurája lett, annyi biztos. Megrémíti majd az ellenfelek csatárait :D
Remélem a védés majd jól megy neki, ha rá kerül a sor, akkor meg nem számít hogy milyen a feje. De azért elég durva :D
Lezárt