Tetszik ez a téma, így én is leírom első élményeimet a fociról

Én kisebb koromban kizárólag NBA meccseket néztem, mert éltem-haltam a kosárlabdáért (nem is kell szerintem mondanom Jordan volt a kedvenc

).
Aztán az HBO-n (ha jól emlékszem) elkezdtek Német bajnokikat adni, abból is legtöbbet a München csapatától. Az elején csak az összefoglalókat tudtam megnézni, mert számomra unalmas volt egy 90 perces meccs (mekkorát fordultam azóta

). Egy idő után egyre nagyobb München szurkoló lettem (Effenberg, Lizarazu, Basler, Elber és még sorolhatnám az akkori klasszisokat).
Később bekerült a rendes tv csomagunkba a Sport tv is, és akkor láttam először spanyol bajnokikat, és még akkor sem Barcás voltam hanem Mallorcás (azt sem tudom miért amúgy). Jött a 2000 EB és beleszerettem a Holland csapatba, és személy szerint Kluivert játékába. Azóta is Őt tartom a legnagyobb favoritnak, és reménykedek, hogy egyszer még látom a pályán (de inkább mellette a kispadon - esetleg egyszer a Barca kispadján

). Beleszerettem a Hollandos Barcába (igaz akkoriban élte a legnagyobb krízisét a klub, de teljes szívemből kitartottam mellettük), és ez a mai napig elkísér (Hála az Égnek).
Sikerült a Barátnőmmel is megszerettetnem a klubbot (mondjuk a triplázás évében nem volt nehéz dolgom), azóta is nagy Pep, és Messi drukker.
Van még egy pár kedvenc klubbom főleg angolok (Man City - Nekik a mezszínük tetszett meg, no meg A. Cole játéka; valamint a Wolves - Ők pedig a különleges nevük és címerük fogott meg), de egyértelműen a Barca az első örökre