2010.09.26. 14:16:52
amikor a bilbaóval játszunk mindig megutálom "kicsit" a ba.szkokat. az egy dolog, h a közönségük kb 80%a évtizedek óta rasszista kö.c.sögökből áll, akiknél, ha nem közülük való vki, az már a patás ördöggel egyenlő, de a játékosaik is úgy viselkednek ellenünk, mintha calcio historicót játszanának...
a piros azért is jogos volt, mert egy olyan gyereket támadott meg a bilbaói gyökér, aki egyrészt két fejjel kisebb és kb húsz kilóval könnyebb volt nála, plusz eléggé sérülékeny is. ha ezt nézem, különösen aljas volt a gyerek és a minimum volt a piros lap, bár én legszívesebben kidobtam volna az ultrák közé, h viselje a tette következményei. villa pirosát sajnálom, de az is jogos volt. mondjuk a bíró leállíthatta volna az őt folyamatosan faragó gyerekeket, akkor talán nem jut el a csapkodásig a játékosunk. mindegy, ez van.
a csapat sztem elfogadhatóan játszott (ehhez kellett az emberelőny is a medencében), de messi hiánya még mindig nagyon látszott, igaz kevésbé, mint a hihon elleni szenvedéskor...
mindenképpen gratulálok a három ponthoz!
PUYOL-XAVI-INIESTA