Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És tök jogos, ellenben Schuminak megcsesztem volna a száját amit Heidfelddel csinált.L.Messi 10 írta:"Versenybalesetnek nyilvánították Hamilton és Webber esetét, így nincs szankció."
Ennyi...
Idei évben elég sok mindent kinyilvánítottak már a versenybírák.. Hamiltonnak pedig lehet a sors ad valamit vissza, bár ebben a szituációban is inkább Webber volt bent mint ő.L.Messi 10 írta:"Versenybalesetnek nyilvánították Hamilton és Webber esetét, így nincs szankció."
Ennyi...
Szerinted akkor, amikor élen áll az egyébként eszméletlenül szoros világbajnoki tabellán, 3-an akik mögötte vannak, azok a versenyen előtte vannak, és a 4. ember is épp most akarja megelőzni, bevállalja azt, hogy nekimegy és így az ő versenyének is vége van? Kizárt dolog...Fecooo írta:nem vagyok Hami-fan, de többszöri visszajátszás után azt látom, h ha Webber nagyon akart volna, akkor el tudott volna kanyarodni szűkebben is... nem biztos, h így van, laikusként így látom...
Előrébb volt túl volt a kanyar csúcspontján Webber meg kirakta!L.Messi 10 írta:
Szerintem meg nem volt semmi. Nincs normálisan felgumizva a pálya, kanyarodott picit megcsúszott, és véletlen eltalálta a hátulját...
Szerintem meg nem volt semmi. Nincs normálisan felgumizva a pálya, kanyarodott picit megcsúszott, és véletlen eltalálta a hátulját...Bob_Marley írta:Lehet elfogult vagyok, de ez sima Webber kiütötte Lewist!!!!!!!!!
És ilyen kiélezett helyzetnél rohadtul nem mindegy mi9 van!!!!!!!!!!!!
Hát én nem értem mi ebben a tragédia, hogy ezt mondta18Barca99 írta:hát versenyzik basszus, ez olyan hülye... :S
Az én kívánságaim: csoda, Trulli győzelem (sajnos ez már nem fog sikerülni, talán ha ő is átváltana túraautóra...)LG írta:Az én kívánságaim: eső, Schumi győzelem.
így-így.El fanático írta:Hát jah! Holnap szép harc várható! Ezúttal Massa nem lesz ott élő fal gyanánt, hogy kisegítse Alonso-t, szóval holnap mindenki nagy dilemma előtt áll rajtnál.
Alonso: Kit fogjon jobban a rajtnál? Vettelt vagy Hamiltont?
Vettel: Hátra figyeljen vagy rögtön próbáljon elmenni Alonso melett?
Hamilton: Hogy kerülje ki azt a lehetőséget hogy valaki mögé beszorul rajtkor?
Button: Hogy kerüljön előrébb ill. hogy tartsa vissza Webbert?
Webber: Hogy jusson előre?
+ lesz-e eső? Meddig fogják bírni a szuperlágy abroncsok? Minimum egy SC-s történet szerintem lesz, az kinek fog kedvezni? A kerékvetők is nagyon "tréfásak" lesz kicsúszás is bőven, szóval nem egy bealvós történet lesz...