Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
JelenPerrero írta:azt írtam, hogy nekem jó lenne, de amúgy a vb sorrend is elmegy, lényeg h alonso hamilton elől induljon, bár ezt a váltócserével megoldották. vki nézi majd élőben az időmérőtPerrero írta:nekem az is jó lenne, ha az előző futam befutója szerint indulnának
ilyen nincs, a VB állás dönt,ha valamiért elmaradna az időmérőOzsi
Game90 írta:Hamilton 5 rajthellyel hátrébb indul majd, váltócsere miatt.
Rajtszám szerint indulnának.Perrero írta:nekem az is jó lenne, ha az előző futam befutója szerint indulnának
ilyen nincs, a VB állás dönt,ha valamiért elmaradna az időmérőOzsi
Azt akarod mondani , hogy nem az RTL mutatja?Game90 írta:Hamilton 5 rajthellyel hátrébb indul majd, váltócsere miatt.
Az időjárás viszontagságai miatt szombaton nem tudták lebonyolítani a Formula-1-es Japán Nagydíj időmérő edzését, amelyre így - közép-európai idő szerint - vasárnap hajnali háromkor kerül majd sor. A SportKlub jóvoltából viszont Önök semmiről sem maradnak le, csatornánk ugyanis élőben közvetíti a kvalifikációt!
Ámen! Egy Webber-Vettel-Schumi dobogó legyen, és jó hétvégém leszozsimiki írta:Egyelőre a szabadedzéseken RedBull fölény, remélem meg is nyerik az időmérőt és a futamot is.
Hami megtörte a gépet az egyiken,de már összerakták.
Kubica: friss gumikon volt, akiket előzött alig tudtak kigyorsítani,csúszkáltak, míg ő betapadt mindenhol, persze szépen oldotta meg,de jelentősen segített neki a friss szett gumi. Persze egész évben tényleg szépen alkot,de nincs is annyira a tűz közelében,hogy hibákra legyen kényszerítve.Kralo írta:
A szememben a legjobb pilóta ebben az évben Kubica. Mit művelt tegnap is? Az ellenpólusa Schumi, de még javíthat.
mondom! okosozsimiki írta:
Zolitól elnézést kérek,de azt még mindig tátott szájjal nézem,hogy hogy a fenébe van még mindig Button csak 25pontra az első helytől, egyszerűen semmi extra hosszú versenyek ótaDe mind1, kellenek a hozzá hasonlóak is a pályára.