Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajaja,köszi!Nfl.com-on már megnéztem az összefoglalókat,de azért ilyen akciókat jó látniantiimperialista írta:Na akkor:
http://www.dallascowboys.com/multimedia ... .cfm?cat=1
Egyébként Tony most ilyen manninges passzokat adott
Eazzy írta: Amúgy miihii, itt is mellé lőttél az eredménnyel, mert PHI - JAC : 28 - 3
Jóvanna,kíváncsi voltam,h figyelsz eantiimperialista írta: Amúgy HOU-DAL 13-27
Nem is akármilyen játékkalmiihii írta:Nah,megtört a jég,nyert a Cowboys![]()
Épp ideje volt már elmozdulni a nulláról...HOU-DAL 27-13
Egyre kevesebbet fut, viszont eddig nem volt interception-je, ami nagyon jó...miihii írta: 28-9 lett a vége.MV7 291 yd,3 TD,0 INT és egy 17 yd-os TD futással vette ki a részét a győzelemből.Éledezik a kisgyerek
A Rézbőrűek meg úgy néz ki égnek a Rams ellen,ez nem rossz hír Dallas szempontból
28-9 lett a vége.MV7 291 yd,3 TD,0 INT és egy 17 yd-os TD futással vette ki a részét a győzelemből.Éledezik a kisgyerekP.U.Y.O.L. írta:Most már csak belátják, hogy kár lenne a padra szorítani...miihii írta: A Philly mégis Vick-kel kezdett,vezetnek is 7:3ra![]()
Most már csak belátják, hogy kár lenne a padra szorítani...miihii írta: A Philly mégis Vick-kel kezdett,vezetnek is 7:3ra![]()
Persze hogy jobb.fcbarca0827 írta:Ezek, hühühübutááák.Vick simán jobb.
Nagyon helyes, remélem a továbbiakban is Vick fog kezdeni, nem tudom, hogy mit látnak abban a Kolb gyerekben, mondjuk két meccs után még korai kijelenteni, hogy gyenge, de az első meccset látva, pihenjen csak inkább. Tavaly is beállt 1-2 meccsre, akkor sem produkált semmit. Rem hozza a kövi meccsen is a jó formáját Vick, és Reid meggondolja magát a kezdő QB-t illetően.miihii írta: Vick győzelemre tudta vezetni a Phillyt,bejött a kezdetése
Nagyon durva elkapás volt,ráadásul TD-t ért.Xanthor írta:Moss elkapása elképesztő voltNagyon tud az az ember még 13. szezonjában is, benne van még jó pár nagyszerű év. Egyébként nekem nagyon tetszik Hernandez játéka is, rookie év, de már most nagyszerű dolgokat művel.
Eazzy írta:Mert mi is szerethető azon a csapaton?
Nincs igazán olyan játékosa akit csípnék. Nem egy szimpatikus csapat.
Egyedül Asanthe Samuel volt onnan kedvencem, de már hálistennek a Phillyben tolja. Szóval nálam ezért.
Egyébként nem utálom vagy ilyesmi. Csak abszolút semleges.
Biztos jó kis összecsapás lesz, az egyik legjobb védelem az egyik legjobb támadósor ellen. No meg Meskót is láthatjuk először élőben a SportTV-n. Go Pats!P.U.Y.O.L. írta:Mindjárt kezdődik a New York Jets - New England Patriots NFL meccs.
Off: remélem egy jó NFL találkozó tudja valamennyire feledtetni Messi sérülését...![]()