Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hálistennek, érdekes a Spurs, nálam ők titkos favoritok (barca után)Lionel85 írta:És állítólag ki is hagyott egy tizenegyest, még az első félidő végén. Azért a végén csak behúzzák a meccset az angolok.
Elgurult a gyógyszere lehetBob_Marley írta:2:1thierryhenry írta:Pavlyuchenko 2-0![]()
Konferencia közvetítést nézek a német skyon és iszonyat jó ahogy ordibálnak be a kommentátorok egymásnak!
TOR IM LONDON!!!!
És üvölt
2:1thierryhenry írta:Pavlyuchenko 2-0
És V Vaart góljával már vezetnek is....Zolika10 írta:Panathinaikos 0 - 2 FC Copenhagen
Hát így félidei eredményt nézve ez kicsit ütött...Sima görög sikert ártam volna, erre mégse, apropó mindenkinek ajánlom a Spurs-twente meccset, jó izgalmas.
Andris írta: Én is kezdek megijedni most hogy így porbadöngölték az Auxerre-t ..![]()
Én is kezdek megijedni most hogy így porbadöngölték az Auxerre-t ..mess2009 írta:a mai nap tanúlsága: a Madriddal még lehet bajunk a BL-ben(is), Ibra mésem felejtettel focizni,nemcsak Villa tud helyzeteket kihagyni,legyen jó napunk holnap! (ez már kívánság)
A Guti féle passzból születő gólcsababarca írta:A másik fajta gól hogy is van?Fecooo írta:milyen gól volt, tudja vki?
gondolom a szokásos, "az egész világ megtapsolja majd őket" gól volt, ugye?
"generációk fognak emlékezni arra a mozdulatra,ami magában hordozza a kreativitást..."?
Azon töröm a fejem, vajon miért nem említette meg senki.Zolio írta:Auxerre - Real Madrid 0:0![]()
Érdekes, hogy senki nem említette még...azért ne maradjon ki. Még 9 perc!
Már már úgy nézett ki, hogy mellé-fölé megy a labda, amikor egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett...Fecooo írta:milyen gól volt, tudja vki?
A másik fajta gól hogy is van?Fecooo írta:milyen gól volt, tudja vki?
Én kérek elnézést...Lionel85 írta:Nesze neked, kiabáld el.Zolio írta:Auxerre - Real Madrid 0:0![]()
0-1
Zolio írta:Auxerre - Real Madrid 0:0![]()
Mire leírtad 0-1. Di Mária.Zolio írta:Auxerre - Real Madrid 0:0![]()