2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy Juve vagy egy Atsenal (főleg egy Barca!) simén kitömné őket vagy 5-6-7 gólla egy párharc alatt, de szerintem az a cselzi nm az a nagy hű de kemény attackos csapat.retek írta:Ha a Lyon ellen 3-0 akkor mi lehet a Cselzi ellen...5-0Rapika írta:Sztem sokkal jobban kitömnék a realt!
1-0, 0-2 a Cselszkinek...vsctp írta:Istenem de megnéznék egy Real-Chelsea nyolcaddöntőt! Szerintetek milyen összesítéssel esnének ki?
íjjj, ez télleg érdekes lenne!vsctp írta:Istenem de megnéznék egy Real-Chelsea nyolcaddöntőt! Szerintetek milyen összesítéssel esnének ki?
Azért azt ne hagyd ki hogy 55. percben VeronBoixos írta:le a kalappal a pozsonyiak előtt! még normális pályájuk sincs, és mégis milyen meccset nyomtak az interrel! éppenhogy 1-0ra nyertek a milánóiak.
Nagyon szépen köszi!Bodi írta:www.tvmix.netB-STAR írta:Bodi, ha megkérdezhetem, hol lehet nézni a neten a BL-t? (Előre is köszi.)
Ott le kell szedned a PPLive programot,és utána tudod nézni.Olyan csatornákra menj majd,ami a PPLive alatti oszlopban van!
www.tvmix.netB-STAR írta:Bodi, ha megkérdezhetem, hol lehet nézni a neten a BL-t? (Előre is köszi.)