Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Teljes és nagyon szuper!ElBartimaeus írta:Ez már teljes game?Bob_Marley írta:PES 2011 Reloaded a neten kering!
Lehet csapatni
Ez már teljes game?Bob_Marley írta:PES 2011 Reloaded a neten kering!
Lehet csapatni
angol igen!dmar írta:és a RELOADED verzió angol kommentátoros?
Valaki leszedte már?
Végül utána olvastam és kiderült, hogy azt a verziót amit én szedtem le eleve nem lehet patchelni.Messithebest írta:Elindítod a PES10et ott System Settings,Download,megvárod míg leszedi,és telepíti,kb ennyi lenne.....utána már mehet is felfele a cucc.
Elindítod a PES10et ott System Settings,Download,megvárod míg leszedi,és telepíti,kb ennyi lenne.....utána már mehet is felfele a cucc.lui1698 írta:Elkezdtem leszedni a Kardi által belinkelt PESEdit.com 2010 Patch 4.0 nevű csomagot, és ahogy ő is írta kell hozzá az 1.3.
Leszedtem, de mikor telepíteni akarom ezt dobja ki:
Mit csinálok rosszul
majomparádén: "Köszi a feltöltést, de az "átvágósdit" mellőzni kellene, ugyanis ez nem MAGYAR nyelvű!"szajko írta:Tölthető x360-ra a 11 magyar nyelvvel...
De kijött,én is láttam már torrent oldalon,de azt nem hiszem hogy magyar....dmar írta:Dehogy jött ki....
október 8-án jelenik meg, max. 1-2 nappal előtte talán lesz verzió belőle....
jah és nem lesz magyar.
szval nem tom honnan szedted.
szajko írta:Tölthető x360-ra a 11 magyar nyelvvel...
nagyon szépen köszönömKardi írta:Add to Scout List....ott tartod addig amíg információt nem közöl és ott lesznek az adatok oldalra lépegetve...messibarca írta:üdv mindenkinek
tudom ,hogy most már mindenki a pes2011 ről beszél de nekem mégis a10 el kapcsolatban lenne egy kérdésem még pedig az,hogy mielőtt meg vennék egy játékost hogy tudom meg nézni hogy milyen gyors
előre is köszönöm