Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy látom a Bayernek is szerencséje van 2 öngólBob_Marley írta:Hohó vezet a Cluj Münchenben, nagyon nagyon jó!!!!!!!Tettem rájuk Cool
Szabadrúgás fejes hosszún, szép gól
Már két öngóllal vezet a MünchenBob_Marley írta:Hohó vezet a Cluj Münchenben, nagyon nagyon jó!!!!!!!Tettem rájuk Cool
Szabadrúgás fejes hosszún, szép gól
Bob_Marley írta:Azért, hogy az olaszoknak közük nincs a meccshez ahhoz nem fér kétség!Kb az első gólig kis túlzással 5ször ért Milan játékos a labdához!csababarca írta:Miért döntöttem úgy,hogy megnézem a madrid meccset,két ilyen szerencsés gólért sok csapat éveket vár,ezeknek meg 2 perc alatt összejön.
Indulhat a recsitapi a madridistán.
Azért, hogy az olaszoknak közük nincs a meccshez ahhoz nem fér kétség!Kb az első gólig kis túlzással 5ször ért Milan játékos a labdához!csababarca írta:Miért döntöttem úgy,hogy megnézem a madrid meccset,két ilyen szerencsés gólért sok csapat éveket vár,ezeknek meg 2 perc alatt összejön.
Indulhat a recsitapi a madridistán.
Igen nekem is eszembe jutott. Olyan eufóriával ünnepeltette magát a portugál csajszi a gólja után, mintha félpályáról bikázta volna be a szabadrúgást.ozsimiki írta:omg...
micsoda akció gólokkal vezet a Madrid...nembaj legyen legalább mire arcoskodnia Josenak. elsó gól: Milan sorfal![]()
![]()
![]()
2. gól meg csak simán
![]()
Én 0-1-et tippeltem.fcbarca0827 írta:Neee. Szutykos Menjunájtid nem betalált?Itt szorítok az X-ért a tippjáték miatt,erre...
Kicsit rá vagyok kattanva most erre a cuccra, a 42. helyem miatt.
szerk.: Volt ma egy pár 11-es.Konkrétan: 7