A személyes dolgokra nem szeretnék reagálni, nem hiszem, h itt bárkinek elszámolással tartoznék.
Hát nem az Interednek meg az Arsenalodnak.
Azt kérdeztem, h kinek lenne ez jó. Ez olyan, mint amikor a tanárnő kérdezi, h ki tudja a választ, az óvodás meg jelentkezik, h ő nem. De ha te vissza akarsz menni erre a szintre, akkor csináld!
Vki mondta, h azért támogatja a 6+5-s szabályt, mert ez jót tenne a futballnak. De miért tenne jót, nem értem?
Vki mondta, h az angol válogatott azért gyenge, mert sok külföldi játszik a ligában. De ebben hol a logikai összefüggés? Inkább az lenne a valószínűbb, h ha a PL-ben csak angolok játszanának, akkor a bajnokság színvonala hatalmasat esne.
Mondtam, h ez így nem lenne korrekt pl. sok afrikai tehetséggel. Erre azt a választ kaptam, h aki tényleg annyira tehetséges, az úgy is eljut egy nagy klubba, és a hazai tehetségekkel meg nem korrekt, h kiszorulnak a külföldiek helyett. De ez így van rendjén! Igenis csak, és a kizárólag a tehetség legyen mérvadó, és ne a nemzetiség. Ne játsszon egy pl. a Chelsea-be egy falábú angol pl. Essien helyett, csak ez miatt a hülye 6+5-s szabály miatt.