Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt kérdeztem, h kinek lenne ez jó. Ez olyan, mint amikor a tanárnő kérdezi, h ki tudja a választ, az óvodás meg jelentkezik, h ő nem. De ha te vissza akarsz menni erre a szintre, akkor csináld!Hát nem az Interednek meg az Arsenalodnak.
Ennek a két ún. futballistának már a döntő előtt, sőt az egész vb előtt ismertek voltak a képességei, és a pályán mutatott megnyilvánulásai.messideco írta:Jól csinálták, mondom ezt holand drukker létemre. Nem kell a csapatba egy ilyen alak. Ő, na és persze Van Bommel nevet szerzett a hollandoknak a vb-n, eléggé negatívat.Sok spanyol drukker azért utálta meg a hollandokat a döntő után...
Erről van szó.gergo9 írta:Én alapvetően szánalmasnak és nevetségesnek tartom azt hogy vki vitában(?) azzal érvel hogy ő már X éve szurkol a tímnek. Maximum a portré topikban van helye ennek azon kívül nem hiszem hogy sokmindenkit érdekel. Szerintem.LG írta: Pontosan. Nem is olyan rég még hollandokkal volt teli ez a csapat, úgyhogy sztem nem kéne itt pattogni itt a sok divatszurkolónak, akik az elmúlt évek sikerei után kezdtek szurkolni a csapatnak. Most sok a hazai játékosunk, de ahogy Bányász is írta, ez nem valószínű, h mindig így is lesz. Ez számotokra elképzelhetetlen, de mi, akik régebben szurkolunk ennek a csapatnak, és megéltünk már egy-két dolgot, tudjuk, h jöhet bármi.
Nem is gondolom hogy radikális átállás lenne hanem pl 2-3 év múlva , legyen ideje a csapatoknak a változtatásra.
Amúgy nem hiszem hogy irreális elvárás lenne hogy egy olasz csapatnak a fele legalább legyen olasz nemzetiségű, vagy legyen az angol vagy spanyol.
Én alapvetően szánalmasnak és nevetségesnek tartom azt hogy vki vitában(?) azzal érvel hogy ő már X éve szurkol a tímnek. Maximum a portré topikban van helye ennek azon kívül nem hiszem hogy sokmindenkit érdekel. Szerintem.LG írta: Pontosan. Nem is olyan rég még hollandokkal volt teli ez a csapat, úgyhogy sztem nem kéne itt pattogni itt a sok divatszurkolónak, akik az elmúlt évek sikerei után kezdtek szurkolni a csapatnak. Most sok a hazai játékosunk, de ahogy Bányász is írta, ez nem valószínű, h mindig így is lesz. Ez számotokra elképzelhetetlen, de mi, akik régebben szurkolunk ennek a csapatnak, és megéltünk már egy-két dolgot, tudjuk, h jöhet bármi.
lluisllach89 írta:Hát nem az Interednek meg az Arsenalodnak.LG írta:Hagyjuk ezt a 6+5-t, kinek lenne ez jó?
Hát ki kell ábrándítsalak, nem most kezdtem szurkolni a Barcának, de kiv. vok h te mikor...és arra is h h tudsz azonosulni a Barcelona eszméivel, ha egy ilyen Internek is képes vagy szurkolni...LG írta:Pontosan. Nem is olyan rég még hollandokkal volt teli ez a csapat, úgyhogy sztem nem kéne itt pattogni itt a sok divatszurkolónak, akik az elmúlt évek sikerei után kezdtek szurkolni a csapatnak. Most sok a hazai játékosunk, de ahogy Bányász is írta, ez nem valószínű, h mindig így is lesz. Ez számotokra elképzelhetetlen, de mi, akik régebben szurkolunk ennek a csapatnak, és megéltünk már egy-két dolgot, tudjuk, h jöhet bármi.Bányász írta:Nem volt ám ez mindig így a Barcánál sem...és nincs is garancia arra,h ez sokáig így is marad.Akkor meg aztán lehet nem lennétek ennyire a szabály mellett.Saját nemzetből is lehet sztárokat és tehetségeket is venni-játszatni...meg lehet nézni pl minket.
És az se lenne feltétlenül jó megoldás ha saját nemzetbelieket vásárolna egy csapat.Sőt.A gazdagabb kluboknak még nagyobb előnyt jelentene sztem.
Pontosan. Nem is olyan rég még hollandokkal volt teli ez a csapat, úgyhogy sztem nem kéne itt pattogni itt a sok divatszurkolónak, akik az elmúlt évek sikerei után kezdtek szurkolni a csapatnak. Most sok a hazai játékosunk, de ahogy Bányász is írta, ez nem valószínű, h mindig így is lesz. Ez számotokra elképzelhetetlen, de mi, akik régebben szurkolunk ennek a csapatnak, és megéltünk már egy-két dolgot, tudjuk, h jöhet bármi.Bányász írta:Nem volt ám ez mindig így a Barcánál sem...és nincs is garancia arra,h ez sokáig így is marad.Akkor meg aztán lehet nem lennétek ennyire a szabály mellett.Saját nemzetből is lehet sztárokat és tehetségeket is venni-játszatni...meg lehet nézni pl minket.
És az se lenne feltétlenül jó megoldás ha saját nemzetbelieket vásárolna egy csapat.Sőt.A gazdagabb kluboknak még nagyobb előnyt jelentene sztem.
Mindenben egyetértünk. Én csupán azért írtam, hogy a közeljövőben nem nagyon fog változni a helyzet, (nem lesz hirtelen a csapatból egy Inter - természetesen erős túlzással) mert már meg van alapozva a közeljövő és rengeteg fiatal saját nevelésünk van, akik máris bizonyítottak és nem hinném, hogy megválunk tőlük.Bányász írta:Világos,h jó úton haladunk de nincs garancia semmire.Annyi mindent nem tudtam volna elképzelni az elmúlt években amik aztán mégis bekövetkeztek..
Mióta a Barcának szurkolok millió olyan dolog történt amit nem tudtam volna elképzelni szóval...
A La Masia az meg megvolt mindig az nem fog kiszáradni.De elég egy új vezetőség akinek más elképzelései vannak erről a sportról és kész.Bár hozzáteszem,h amíg ilyenek az eredmények addig nagyon nehéz lenne és öngyilkos dolog megváltoztatni a sportmodellt.De bármi elképzelhető sztem így ez is.
Azért elég jó úton járunk és nehezen tudom elképzelni, hogy a közeljövőben ez változni fog. Ahhoz nagyon ki kell "száradnia" a La Masianak. Amúgy igen, teljesen igazad van. Nem is olyan régen még hollandokból állt a csapat nagy része...Bányász írta:Nem volt ám ez mindig így a Barcánál sem...és nincs is garancia arra,h ez sokáig így is marad.Akkor meg aztán lehet nem lennétek ennyire a szabály mellett.
Nem volt ám ez mindig így a Barcánál sem...és nincs is garancia arra,h ez sokáig így is marad.Akkor meg aztán lehet nem lennétek ennyire a szabály mellett.Saját nemzetből is lehet sztárokat és tehetségeket is venni-játszatni...meg lehet nézni pl minket.
Meg még 15, akik honosítva vannak...Tocy írta: Én is úgy gondolom h egy csapatba bőven elég 5 külföldi játékos. Abba belefér 2-3 sztárjátékos meg 2-3 fiatal tehetség is.
Én is úgy gondolom h egy csapatba bőven elég 5 külföldi játékos. Abba belefér 2-3 sztárjátékos meg 2-3 fiatal tehetség is. Saját nemzetből is lehet sztárokat és tehetségeket is venni-játszatni...meg lehet nézni pl minket.gergo9 írta:Így meg kitolás a sok "hazai" játékossal szemben hogy mindenféle jött-ment selejtel töltik fel a csapatokat így nincs normális nemzetbeli utánpótlás.LG írta:Hagyjuk ezt a 6+5-t, kinek lenne ez jó? Senkinek. Lehet, h itt a fórumon néhányan örülnétek neki, de gondoljatok már bele kicsit, h mennyire nem tenne jót labdarúgásnak, és mekkora kitolás lenne pl. a sok Afrikai tehetséggel szemben, többek közt.
Meglehet nézni a PL-t meg anglia jófajta válogatottját ennek a dolognak isszák meg most a levét.
Az meg röhejes hogy Inter,Arsenal de néha a angol orosz futónégeralakulat is képes kiállni úgy hogy nincs saját nemzetbeli a csapatban.
Aki ténylegesen nagyon tehetséges az ki fog törni úgyis, a többi meg senkit sem érdekel.
Nagyon jót tenne az egész focinak a 6+5-s szabály.
Tele van jellegtelen(mármint nemzetiségre nézve) droidcsapatokkal egész európa, köszönhetően ennek.
Meg kell nézni a 90-es éveket milyen meccsek voltak, meg összehasonlítani a mostaniakkal ég és föld.
Hát nem az Interednek meg az Arsenalodnak.LG írta:Hagyjuk ezt a 6+5-t, kinek lenne ez jó?
Így meg kitolás a sok "hazai" játékossal szemben hogy mindenféle jött-ment selejtel töltik fel a csapatokat így nincs normális nemzetbeli utánpótlás.LG írta:Hagyjuk ezt a 6+5-t, kinek lenne ez jó? Senkinek. Lehet, h itt a fórumon néhányan örülnétek neki, de gondoljatok már bele kicsit, h mennyire nem tenne jót labdarúgásnak, és mekkora kitolás lenne pl. a sok Afrikai tehetséggel szemben, többek közt.
Barcaádám írta:http://www.nemzetisport.hu/sportnaptar/ ... n-2047136/
nem mondd hülyeséget Platini...
fú a 6+5 mekkora lenne úristen.. nem lenne ellenfelünk![]()
![]()
pontosabban nem mondOTT hülyeséget 4 évvel ezelőttBarcaádám írta:http://www.nemzetisport.hu/sportnaptar/ ... n-2047136/
nem mondd hülyeséget Platini...
fú a 6+5 mekkora lenne úristen.. nem lenne ellenfelünk![]()
![]()
Hát ezt rettentően sajnálomozsimiki írta:mintha úgy hallottam volna az egyik brazil meccs közvetítésénél (szintén sk-n) hogy ők is sajnálják az argentin bajnokságot...szóval lehet,h nem is vették meg a jogokatblaugrana1201 írta:Emberek!Mikor kezdődik az Argentin bajnokság?Pontosabban azt szeretném tudni hogy mikor láthatom/hallhatom ujra a Horti&Gangsta párost?![]()
Pontosan nem tudom,de abból ez jött le.