Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így szerintem Del Bosque volt a legjobb edzőjük.Szerintem.Zsolti írta:sztem luxa nem egy nagy durranás.
Tipikus real.Badi írta:Most hallottam a rádióban hogy lehet hogy menesztik luxenburgot. bár szeritem kacsa de azért dezsavűm van tavalyról![]()
Erre csak azt tudom mondani,hogy valaki emlékezzen vissza tavalyra a bl és a bajnoki meccsekre és a Villareal elleni meccsen kívül mikor volt jobb az ellenfél,és nem a balszerencse miatt kapott ki a Barca??????Badi írta:Roberto Carlos írta:"A legfontosabb az, hogy végig küzdöttünk. Balszerencsénk volt, semmivel sem voltak ők jobbak, csak több szerencséjük volt. Nincs itt semmiféle probléma, elvesztettünk egy meccset, de higgyék el nekem, hogy javulni és győzni fogunk. Nem kell mindenkinek azt gondolni, hogy nálunk minden rossz... az eredmény nem jó, de a csapat hozzáállása egyáltalán nem rossz. Bonyolult dolog ezt a meccset elemezni, de egyszerűen nem tudom kritizálni a társaimat. Küzdenünk kell, akarnunk kell, pontosan kell játszanunk, de szerencsére is szükség lesz. "![]()
![]()
Hát én még mindig tartom magam ahhoz, hogy Robinhoval szinte semmit se erősödött a Madrid. Lehet, hogy jól cselez, de nem ér vele semmit. A Lyon védői is levették őt a pályáról... Ezt Figo is meg tudta csinálni..laci18 írta: Az lehet de Madridban már sok fecske van és akár hogy is nézzük 1 hónap alatt nem lehet beépülni egy csapatba. Ugyanez volt Ronaldinhoval is amikor idejött ősszel nem csinált semmit és a Barca is eléggé lemaradt és csak tavaszra szedte össze magát. Szóval ha Baptista meg Robinho meg ha jön és Cicinho és még Gravésen is tud javulni akkor komoly gondot okozhatnak. Amugy Robinho fantasztikus cseleket csinált mind a Lyon mind a Celta ellen mind az 1. fordulóban igaz a 3 meccsből 2-szer kikaptak a barmok
Forca Barca
Roberto Carlos írta:"A legfontosabb az, hogy végig küzdöttünk. Balszerencsénk volt, semmivel sem voltak ők jobbak, csak több szerencséjük volt. Nincs itt semmiféle probléma, elvesztettünk egy meccset, de higgyék el nekem, hogy javulni és győzni fogunk. Nem kell mindenkinek azt gondolni, hogy nálunk minden rossz... az eredmény nem jó, de a csapat hozzáállása egyáltalán nem rossz. Bonyolult dolog ezt a meccset elemezni, de egyszerűen nem tudom kritizálni a társaimat. Küzdenünk kell, akarnunk kell, pontosan kell játszanunk, de szerencsére is szükség lesz. "
Az lehet de Madridban már sok fecske van és akár hogy is nézzük 1 hónap alatt nem lehet beépülni egy csapatba. Ugyanez volt Ronaldinhoval is amikor idejött ősszel nem csinált semmit és a Barca is eléggé lemaradt és csak tavaszra szedte össze magát. Szóval ha Baptista meg Robinho meg ha jön és Cicinho és még Gravésen is tud javulni akkor komoly gondot okozhatnak. Amugy Robinho fantasztikus cseleket csinált mind a Lyon mind a Celta ellen mind az 1. fordulóban igaz a 3 meccsből 2-szer kikaptak a barmokZsolti írta:ahogy Enrique mondta:egy fecske nem csinál nyarat.......